| |||
| | #11 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال تایپ کتاب ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹
(View Stats)
تشکرها: 18,461
تشکر شده 32,226 بار در 3,819 پست
حالت من : | پست بسیار مفید : +8 امتیاز می توان با اشارات ضمنی احساسی و همچنین حس های فیزیکی انها توصیف نمود ایده هایی برای استفاده از طعمها سعی کنی غذاهایی را که شامل شش نوع طعم غذا است در رژیم خود بر اساس نظم وارد کنید این کار نیاز به تجربیاتی در مورد غذاهای مختلف و ادویه های جدید دارد اگر گنجاندن این شش نوع طعم در هر وعده غذایی امکان پذیر نیست حداقل هر کدام از انها را یک روز تجربه کنید اگر احساس می کنی که جوانه های چشایی شما کاملا هوشیار و حساس نشده اند سعی کنید یک قاشق غذاخوری روغن کنجد گرم را در دهانتان قرقره کنید این کار را هر روز صبح انجام دهید و سپس با اب گرم دهانتان را اب بکشید روغن کنجد جوانه های چشایی را زنده می کند و قدرت تمایز و حساسیت انها را افزایش می دهد از میان طعمهای مختلف شیرینی اغلب بیشتر اشتیاق را ایجاد می کند شاید برای این که شیرینی بیشتر اثر تشکیل دهنده دارد و به این دلیل که بیشتر از هر طعم دیگری را افزایش می دهد اگر به شیرینی اشتیاق مفرط دارید مطمئن شوید که رژیم کاملا متعادلی دارید رژیم باید شامل تمام طعمها باشد و به صورت تازه سالم مغذی و به طریق متعادل صرف شود یکی از غذاهایی که این کتاب خصوصا برای کمک به رفع اشتیاق به شیرینی توصیه می کند شیر است شیر خود شیرین است و همچنین کیفیت تسکین دهندگی بالایی دارد اگر همیشه ارزوی شیرینی می کنید سعی کنید هر روز یک فنجان شیر گرم قسمتی از صبحانه تان باشد عسل هم ممکن است در مبارزه با اشتیاق به شیرینی کمک کند سعی کنید هر روز مخلوطی از کمی عسل و لیمو و اب میل کنید این کار به ارضای اشتیاق برای خوردن شیرینی کمک می کند ممکن است این مخلوط را نوعی اشامیدنی دلخواه برای صبحانه بیابید عسل را می توانید به تنهایی در طول روز به مقدار کم سه یار چهار بار در روز و هر بار نصف قاشق چایخوری میل کنید مراقبه ی اگاهی از تنفس مراقبه روشی بسایر موثر برای غلبه بر اشتیاق و حرص و ولع برای غذاست مقداری تمرکزز برای استفاده از روشی که در اینجا معرفی می کنم لازم است ولی نتیجه ان مطمئنا ارزش این کوشش را خواهد داشت ارامش درونی که با مراقبه ایجاد می کنید می تواند کلیه ایجاد تعادل در رژیم غذایی و سایر فعالیتهای روزانه شما باشد بیشتر از انچه از ذهن ما می گذرد چیزی بیشتر از عادت نیست از طریق مراقبه می توانید به سکوت التیام بخشی که در هنگام اودگس بدن وجود دارد برسید و از ان استفاده کنید خواهش می کنم این تمرین اارم بخشی را هنگامی که رانندگی می کنید و یا با هر نوع ماشینی کار می کنید انجام ندهید منتظر شوید تا در تنهایی کمی فرصت پیدا کنید سپس هنگامی که برای شروع اماده بودید ارام بنشینید دستها را به ارامی در طرفین یا روی رانهای خود قرار دهید چمهایتان باید بسته باشد به سبکی و ارامی شروع به نفس کشیدن نمایید بگذارید که توجهتان به نفس کشیدن معطوف باشد جریان تنفس را در درون ریه ها احساس کنید نیاز به نفس کشیدن عمیق یا نگهداشتن نفس نیست فقط به طور عادی نفس بکشید وقتی که نفس را خارج می کنید بر خروج هوا به سمت بالا و خارج ریه ها ئ به ارامی به سمت خارج از بینی تمرکز کنید هیچ بخشی از این کار را با فشار انجام ندهید بگذارید که نفستان به ارامی و اسانی حرکت کند و حواستان به ان باشد سپس نفس را کمی سبکتر کنید مجددا تاکید می کنم که فشار نیاورید فقط بگذارید که این کار خود به خود انجام شود این تنفس ارام را حدود 5دقیقه ادامه دهید در حالی که چشمهایتان بسته است و فکرتان بر جریان اسان و طبیعی نفس متمرکز است فقط با معطوف داشتن توجه به نفس کشیدن از طریق این روش می توانید به درجه ای از ارمیدگی که در هر زمینه از زندگیتان از ان بهره ببرید دست یابید به محض اینکه تجربیاتی در این روش به دست اوردید رکورد ذهنی و همچنین رفتار خود تخریبی خوردن همراه با ان نیز ناپدید خواهند شد کنترل حالات خوردن احساسی در این قسمت می خواهم ایده ای را طرح کنم که هر وقت مشکل خوردن با ریشه ی احساسی داشتید می توانید به کار برید ولی این روش تا زمانی که شما مشکل را برای همیشه حل کنید مفید خواهد بود هر وقت فکر کردید این امکان وجود دارد که خوردنتان از نوع اجباری باشد از خود سوال کنید:ایا این غذاست که من طالب ان هستم یا نوع ناراحتی احساسی در من وجود دارد که سعی میکنم با خوردن ان را بر طرف کنم؟ به خاطر داشته باشید خوردن در زمانی که گرسنه نیستید هرگز نیاز احساسی شما را برای مدتی طولانی ارضا نخواهد کرد و فقط تولید ناراحتی بیشتر و افزایش وزن نخواهد نمود غذاهای سبک خارج از وعده ی اصلی نوع هوس است که از رضایت نداشتن شما از کل رژیم غذایی تان ناشی می شود به خاطر داشته باشید که اگر نهار غذای اصلی شما باشد و در ان هر شش طعم را منظور کنید این احساس بی رضایتی که منجر به خوردن وعده های فرعی می شود خود به خود از بین خواهد رفت ممکن است در حدود نیمه شب احساس گرسنگی کنید و مقاومت در برابر این گرسنگی دشوار خواهد بود زیرا این حالت میل طبیعی است به هر حال این میل طبیعی فقط به دلیل اینکه شما به خود اجازه داده اید که از ضرباهنگهای طبیعی فاصله بگیرید ایجاد شده است بنابراین کلید شکست دادن خوردن با ریشه ی اساسی یا اجباری این است که ضرباهنگهای زیستی بدن را در تمام طول روز متعادل کنید و همیشه از درجه گرسنگی خود اگاه باشید هر وقت احساس کردید که برای خوردن غذای سبک اغوا شده اید دست خود را روی شکم بگذارید و از خود سوال کنید:درجه گرسنگی من در حال حاضر چقدر است؟احساس خود را عمیقا تجربه کنید حتی می توانید چشمهای خود را ببندید شاید متوجه شوید که احساس واقعی شما چیز دیگری را می طلبد نه خوردن را شاید این حالت درکی از نوعی ناراحتی احساسی است که از چیزی حل نشده در زندگی شما ناشی می شود به محض اینکه توجهتان را به ان احساس معطوف کنید چندین برابر ان اشتیاق خوردن از بین خواهد رفت و نیازی به خوردن وعده های فرعی نخواهید داشت اگر چشمهایتان را ببندید و 20الی 30 ثانیه ارام بنشینید قادر خواهید بود احساس فیزیکی همراه با ناراحتی روحی خود را که در حال تجربه ان هستید درک کنید این احساس فیزیکی ممکن است در ناحیه ی قلب شکم و یا هر جای دیگر باشد حال چشمهایتان را ببندید و به سادگی به خودتان امکان دهید که ان احساس فیزیکی را برای چند ثانیه تجربه کنید سعی نکنید ان را حل کنید فقط تجربه کنید در عرض یک یا دو دقیقه احساس فیزیکی شما معمولا کمتر یا ناپدید خواهد شد و وقتی که چشمهایتان را باز می کنید متوجه خواهید شد که ان رنج احساسی که تجربه می کردید کاهش یافته است اگر باز هم احساس گرسنگی کردید غذا بخورید ولی بسیاری از اوقات ان حس اغواگر شما را ترک کرده است در تمام روشهای این کتاب تاکنون اموخته اید هدف این بوده است که تمام عکس العملهای خود بخودی و خود شفا دهنده که در بدن شما در همه ی اوقات وجود دارد کشف و تقویت شود پاسخ کامل به هر موقعیتی که اتفاق می افتد از قبل در درون شما تعبیه شده است نیازی نیست که شما برای اموختن ان به جای دیگری بروید زیرا این پاسخ در حال حاضر در درون خود شماست جسم مطلوب وزن مطلوب فیزیولوژی دقیقا متعادل چند سال قبل مریضی داشتم که تمام رژیم ها و روشهای کاهش وزن را امتحان کرده بود ولی هنوز بیست کیلو بالاتر از وزن مطلوب خود بود در دوره هایی ان خانم کمی لاغرتر شده بود ولی الگوی اشنای او همیشه خود نمایی می کرد در ظرف چند ماه وزن او حتی سریعتر از قبل افزایش می یافت با صحبت با این مریض مشخص گردید که او در میان تعداد زیادی از روشهای کنترل وزن دست و پا زده و با توصیه های ضد و نقیض انها سر در گم و نا امید شده بود بنابراین از او خواستم که فقط یک کار ساده انجام دهد برای 5 روز اینده فقط یک فلاسک اب داغ مخلوط با کمی زنجبیل همراه داشته باشد و هر ساعت در چند نوبت جرعه ای از ان بنوشد جدای از اثار توصفیه کننده این کار بر بدن او می دانستم که این کار چند فایده مهم روانی نیز خواهد داشت فرایند جرعه جرعه نوشیدن اب بر اساس برنامه ای منظم دایم حواس او را به انچه در بدنش اتفاق می افتاد معطوف می داشت بعد از یک یا چند روز متوجه می شد که سموم از راه علایمی نظیر لایه ی سفیدی روی زبان شروع به ظاهر شدن می کنند و سپس پس از چند روز دیگر وقتی این علایم ناپدید می شد پی می برد که اشتیاق ناسالم برای غذا در او همراه با ان علایم ناپدید شده است این دقیقا همان چیزی بود که اتفاق افتاد. سپس شیوه ی دیگری پیشنهاد کردم: از بیمار خواستم که دفتر یادداشت کوچکی همراه خود داشته باشد هر وقت خواست شروع به خوردن غذا بکند سپس وقتی که غذا تمام شد دوباره سطح گرسنگی خود را یادداشت کند سپس وقتی که غذا تمام شد دوباره سطح گرسنگی خود را یادداشت کند مثل روش اب داغ این روش نیز هم برای بدن و هم برای مغز فوایدی داشت اجبار به یادداشت کردن درجه ی گرسنگی به جلوگیزی از پر خوری کمک می کرد و همچنین تمرکز او را به عادات غذا خوردنش جلب می کرد به طوری که به تریج شروع به تجربه ی نوعی حس کنترل می نمود به جای احساس اینکه خوردن تنها راهی است که برای او وجود دارد دریافت که خوردن چیزی است که می تواند ان را انتخاب کند یا نکند جالب اینکه در هیچ مقطعی نکته ای راجع به مقدار کالری یا محتوای چربی غذاها یا پرهیز از انواع خاصی از غذاها عنوان نشد نیازی به هیچ یک از انها نبود زمانی که توجه او متمرکز شد و شروع به تجربه ی فواید عادات غذاخوردن سالمتر نمود به طور طبیعی شروع به پرهیز از عادات خود تخریبی کرد و وزن وی رو به کاهش نهاد چند هفته بعد روش مراقبه ی اگاهی از تنفس را به او معرفی کردم همچنین پیشنهاد کردم که شروع به اضافه نمودن شش طعم به غذاهایش نماید و از رژیم تسکین دهنده لایه سفید پیروی کند در این موقع چنان احساس بهتری داشت که کاملا به میل خود شروع به اجرای برنامه ی منظم تمرینات ورزشی نمود این امر به طور طبیعی و بدون راهنمایی من و بدون فشار و استرس از جانب او اتفاق افتاد نتیجه چه بود؟ مریض من وزن اضافه را کم کرد و این وضعیت را حفظ نمود اما این بخشی از تغییری بزرگتر بود تجربه ی کلی او از زندگی تغییر کرد و این مهم فقط در نتیجه ی کلی او از زندگی تغییر کرد و این مهم فقط در نتیجه ی کاربرد روشهایی حاصل شد که در این کتاب معرفی کرده ام مهم نیست که در گذشته چه بر شما گذشته است دلیلی وجود ندارد که نتوانید به همان نتیجی دست یابید که مریض من که بارها ناامید شده بود بدانهاست دست یافت به طور خلاصه می توانید بدون کوشش لاغر شوید و از همین امروز شروع نمایید کار پر زحمتی نخواهد بود بلکه نوعی ماجراجویی است تی اس الیوت شعر بسیار جالبی سروده است به این مضمون که در واقع ما نباید دست از اکتشاف برداریم و پایان اکتشافمان رسیدن به همان نقطعه ای خواهد بود که از ان اغاز کردیم و شناختن ان مکان برای اولین بار سلامت و زندگی شما سفری است که در ان نیازی نیست به جایی بروید مسافرتی است بدون مسافت زیرا در عمق وجود شما خدایی در حالت جنینی وجود دارد که فقط یک ارزو دارد او می خواهد متولد ود طریقه صحیح غذا خوردن در محیطی ساکت و ارام غذا بخورید وضعیت صرف غذا به اندازه ی خود غذا اهمیت دارد ضمن غذا خوردن توجه خود را به کار مطالعه رادیو گوش کردن و یا نگاه کردن به تلویزیون معطوف نکنید وقتی که غذا می خورید توجه شما باید به غذا باشد تا بتوانید طعم مطبوع ان را بچشید و از ان واقعا لذت ببرید افراد چاق غذایشان را حریصانه و بدون ملاحظه با توجه می خورند همیشه بنشینید و غذا بخورید وقتی ناراحت هستید غذا نخورید فقط تا هنگامی که احساس راحتی می کنید غذا بخورید از خوردن غذاها و نوشابه های بسیار سرد پرهیز کنید هنگام جویدن صحبت نکنید با سرعت متوسطه غذا بخورید تا هنگامی که وعده ی غذایتان کاملا هضم نشده غذا نخورید پس از غذا خوردن کمی ارام بنشینید این کار امکان می دهد هضم بدون تلاش اغاز شود همچنین نشان دهنده توجه شما به عمل خوردن و فرایندهای متابولییک است که با خوردن اغاز می شوند حتی اگر کار شما ایجاب می کند که: غذا بخورید و به کار ادامه دهید زمان بسایر کوتاهی که به استراحت پس از خوردن اختصاص می دهید زمانی است که بیهوده صرف نکرده اید صرف ان لحظات کوتاه مبین بروز تفاوتی بنیادی در نحوه نگرش شما به غذا خوردن و به طور کلی سلامتتان است فصل5 رژیم های پیشنهادی رژیم شماره 1 صبحانه یک لیوان اب+چای یا قهوه تلخ+یک قطعه نان برشته(تست)به اندازه ی کف دست همراه با یک قاشق پنیر کم نمک و کم چربی پیش از ناهار یک لیوان چای یا قهوه ی تلخ+2 عدد خیار سبز یا سیب درختی یا پرتقال یا نارنگی ناهار ابتدا یک لیوان اب میل نمایید(20 دقیقه قبل از غذا) گوشت کباب شده یا اب پز(گوشت سفید یا قرمز به دلخواه)همراه با یک عدد سیب زمینی متوسط اب پز+سالاد فصل یا سبزیجات اب پز شده+یک لیوان اب عصرانه چای یا قهوه با یک عدد خرما یا 5 عدد توت خشک یا 2 عدد انجیر خشک+40 گرم از یک نوع میوه تازه ی فصل شام ابتدا یک لیوان اب میل نمایید یک پیاله ماست کم چربی مخلوط با خیار یا اسفناج پخته شده +یک عدد سیب درختی یا موز+یک لیوان اب توجه:برای لاغر شدن و سلامتی بدن و پوست خوردن روزانه حداقل 8تا10لیوان اب برای انسان ضروری است خوردن اب باعث دفع مواد چربی نمک و قند و نشاسته و مواد زائد(از جمله سنگ کلیه)از بدن می شود و در عین حال پوست و بدن را شاداب و تازه نگه می دارد پس در طی روز از خوردن اب غافل نباشید رژیم شماره2 صبحانه یک لیوان اب+شیر یا قهوه یا چای تلخ+2عدد میوه(حدود 30گرم)+یک عدد تخم مرغ اب پز پیش از ناهار یک لیوان اب+چای یا قهوه ی تلخ+یک عدد بیسکوییت ناهار ابتدا یک لیوان اب بنوشید سوپ کلم+یک عدد موز(یا سیب درختی و یا گلابی)+یک لیوان اب دستور سوپ کلم: یک کیلو برگ کلم خرد شده نیم کیلو گوجه فرنگی یک عدد فلفل سبز دلمه ای خرد کرده یک عدد پیاز خرد کرده یک دسته کرفس خرد کرده(همه موارد را خرد کرده با مقداری اب مرغ یا اب گوشت بی چربی می پزیم) عصرانه چای یا قهوه با یک یا دو عدد خرما+یک لیوان اب میوه شام ابتدا یک لیوان اب بنوشید یک عدد سینه یا ران مرغ(یا گوشت بیفتک)+یک پیاله سالاد فصل+یک لیوان اب این رژ یم را می توان تا 4 روز پی در پی ادامه دامه داد توجه:نوشیدن اب قبل و بعد از غذا بهتر است با فاصله ی حداقل 15 دقیقه قبل و بعد از صرف غذا انجام گیرد رژیم شماره 3 صبحانه یک لیوان اب+چای یا قهوه ی تلخ+یک قطعه نان برشته تست شده(به اندازه ی کف دست)+یک قاشق چایخوری کره و یک قاشق چایخوری عسل+یک عدد خیار ابلیمو زده ی بی نمک پیش از ناهار چای یا قهوه با یک عدد خرما+30گرم میوه ناهار ابتدا یک لیوان اب بنوشید عدس و ماش پخته شده ی اب پز با کمی اب لیمو +سالاد فصل+یک عدد موز+یک لیوان اب عصرانه چای یا قهوه تلخ+یک عدد بیسکویت یا شیرینی خشک ساده شام ابتدا یک لیوان اب بنوشید کنسرو تن ماهی+سالاد کاهو خیار و گوجه+یک لیوان اب توجه:سس سالاد سالم ابلیمو یا سرکه ی مخلوط با یک قاشق روغن زیتون بهترین سس است سس های اماده در فروشگاه بسیار چرب و چاق کننده هستند ضمن اینکه برای سلامتی هم مضر هستند رژیم شماره 4 صبحانه ابتدا یک لیوان اب بنوشید اب میوه+چای یا قهوه یا شیر کم چربی +دو عدد خیار یا گوجه فرنگی+یک قاشق پنیر کم چربی+یک قطعه نان برشته پیش از ناهار چای یا قهوه+یک عدد خرما+یک عدد میوه(معادل 20 تا 30 گرم) ناهار هر نوع گوشت کبابی یا پخته شده از قبیل گوشت مرغ ماهی بوقلمون گاو یا گوسفند+سالاد فصل عصرانه چای یا قهوه تلخ+40 تا 50 گرم میوه شام یک لیوان اب+لوبیا سبز اب پز+1عدد سیب زمینی کوچک اب پز+کرفس یا بامیه اب پز همراه با دو عدد تخم مرغ اب پز یا یک قطعه مرغ اب پز(بدوون پوست مرغ) رژیم شماره 5 رژیم تک خوری یک هفته ای در این رژیم هر زمان و هر وقت که میل دارید می توانید به هر مقدار که می خواهید از مواد زیر میل کنید و سعی کنید که گرسنه نمانید این رژیم را باید یک هفته ادامه داد در مدت یک هفته 5تا7کیلو وزن کم می شود روز اول هفته مرغ پوست گرفته اب پز(در تمام طول 24 ساعت هر زمان که احساس کردید گرسنه هستید و یا میل دارید چیزی بخورید مرغ اب پز را میل کنید حتی اگر 2عدد مرغ بخورید نباید نگران باشید)اب 8تا12 لیوان چای یا قهوه تلخ به همراه روز دوم هفته خوردن یک نوع میوه به دلخواه(در تمام طول 24 ساعت)+8تا10لیوان اب+چای یا قهوه تلخ به مقدار دلخواه روز سوم هفته تخم مرغ اب پز به مقدار دلخواه(یا سیب زمینی اب پز)+8تا10 لیوان اب +چای یا قهوه روز چهارم هفته گوشت اب پز یا کبابی(جوجه کباب کباب بره یا ماهی هر نوع گوشت اب پز)+8تا12 لیوان اب+چای یا قهوه روز پنجم هفته ماش و عدس پخته(مثل عدسی پخته شود)+8تا12 لیوان اب+چای یا قهوه روز ششم هفته یک نوع میوه یا سبزیجات اب پز شده(کرفس+لوبیا سبز+بامیه+هویج پخته)و یا تخم مرغ اب پز+8تا12 لیوان اب+چای یا قهوه تلخ روز هفتم هفته گوشت بیفتک یا جوجه کباب یا ماهی+8لیوان اب+چای و قهوه تلخ در پایان هفته می توانید رژیم های دیگر را دو هفته بگیرید و اگر مایل بودید بعد از دو هفته مجددا رژیم تک خوری را دنبال کنید رژیم شماره 6 صبحانه اب میوه +یک لیوان اب+چای یا قهوه یا شیر کم چربی+یک عدد میوه(حدود 40 گرم)+یک قطعه نان برشته شده با یک قاشق پنیر کم چربی پیش از ناهار چای یا قهوه تلخ+یک عدد بیسکویت یا شیرینی خشک کوچک ناهار یک لیوان اب+یک سیخ جوجه کباب +یک عدد گوجه فرنگی+یک استکان نخود فرنگی اب پز+یک عدد هویج اب پز+یک عدد کدو مسمائی اب پز+یک لیوان اب پیش از شام چای یا قهوه+یک عدد خرما(یا 5عدد توت خشک و یا یک عدد انجیر خشک) شام ابتدا یک لیوان اب سالاد(کاهو خیار گوجه فرنگی 1عدد تخم مرغ اب پز)یک لیوان اب+یک لیوان اب میوه(در اخر شب) توجه:بهتر است در موقع نوشیدن اب مقدار بسیار کمی ابلیمو در اب اضافه کنید رژیم شماره 7 صبحانه یک لیوان اب+چای یا قهوه یا شیر کم چربی و بدون شکر+یک عدد تخم مرغ اب پز+یک عدد خیار و گوجه فرنگی یا اب میوه پیش از ناهار(ساعت10) چای یا قهوه+یک عدد خرما+1پرتقال یا سیب یا گلابی ناهار یک لیوان اب خوراک لوبیا سبز(لوبیا سبز+سیب زمینی+هویج+گوشت بدون چربی+پیاز+گوجه فرنگی)+سالاد فصل یا یک پیاله ماست عصرانه ابتدا یک لیوان اب چای یا قهوه تلخ+یک عدد بیسکویت ساده شام اب یک لیوان+یک پیاله ماست با اسفناج پخته یا خیار +یک عدد بیسکویت یا موز+یک لیوان اب توجه:همیشه از ماست یا شیر کم چربی استفاده کنید رژیم شماره 8 صبحانه یک لیوان اب+چای یا قهوه تلخ+یک قطعه نان تست+یک قاشق چایخوری کره و عسل+یک لیوان اب میوه پیش از ظهر چای یا قهوه+یک عدد خرما یا 5 عدد توت خشک یا یک عدد انجیر خشک+30 گرم میوه ی فصل یا 2 عدد خیار ناهار یک لیوان اب سالاد کاهو یا فصل+(یک عدد ران یا سینه ی مرغ پوست گرفته را همراه با یک عدد سیب زمینی کوچک لوبیا سبز گوجه فرنگی)+کدو مسمایی بدون روغن پخته و میل کنید عصرانه چای یا قهوه تلخ یا یک عدد بیسکویت ساده +یک لیوان اب میوه شام یک لیوان اب+یک پیاله ماست کم چربی+عدس و ماش را با هم پخته با یک قاشق روغن زیتون و ابلیمو مصرف نمایید+یک لیوان اب توجه:مواد قندی نشاسته ایی و چربی دشمن زیبایی سلامتی و تناسب اندام شما هستند رژیم شماره 9 صبحانه یک لیوان اب با کمی ابلیمو اب میوه+چای یا قهوه تلخ+50گرم میوه ی تازه+یک قاشق پنیر بی چربی و بی نمک+یک قطعه نان تست برشته شده پیش از ظهر چای یا قهوه+یک عدد خرما(یا5 عدد توت خشک) ناهار ابتدا یک لیوان اب یک پیاله سالاد فصل یا سبزیجات سبز(کرفس خیار کاهو مارچوبه سبزی نعنا ترخانو........)+4قاشق برنج پخته شده+جوجه کباب یا کباب ماهی(یا در فر پخته شده)+یک لیوان اب عصرانه چای یا قهوه تلخ+30گرم میوه کم شیرینی مثل پرتقال سیب نارنگی و کیوی شام ابتدا یک لیوان اب یک پیاله ماست کم چربی مخلوط با خیار یا اسفناج پخته+یک عدد سیب +یک لیوان اب توجه:روزانه حداقل 20تا30دقیقه ورزش را برای تناسب اندام و سلامتی خود جدا در نظر بگیرید رژیم شماره 10 صبحانه شیر یا قهوه یا چای تلخ+1قاشق چایخوری کره و عسل+یک قطعه نان تست و برشته شده +یک لیوان اب میوه پیش از ظهر چای یا قهوه تلخ+یک لیوان اب میوه+یک عدد بیسکویت ساده ناهار ابتدا یک لیوان اب سالاد فصل+طاس کباب(سیب زمینی هویج گوجه فرنگی گوشت بی چربی(از هر کدام 1عدد متوسط) عصرانه چای یا قهوه تلخ+اب میوه یا 50 گرم میوه تازه شام ابتدا یک لیوان اب با کمی اب لیمو یک پیاله ماست کم چربی مخلوط با خیار(مسات و خیار)+خوراک سبزیجات(کدو مسمایی گوجه فرنگی لوبیا سبز کرفس با میه سیب درختی تره فرنگی مارچوبه از هر کدام معادل حدود 100 گرم)+یک لیوان اب رژیم شماره11 صبحانه ابتدا یک لیوان اب با کمی اب لیمو+چای یا قهوه تلخ+یک عدد تخم مرغ اب پز+یک لیوان شیر یا اب میوه(یا میوه تازه)+یک قطعه (برابر با کف دست)نان تست و برشته پیش از ظهر چای یا قهوه تلخ+یک عدد بیسکویت ساده ناهار ابتدا یک لیوان اب با کمی ابلیمو سالاد فصل یا ماست کم چربی+عدس و ماش با کمی کلم برگ و گوشت بی چربی و شلغم پخته شده+یک عدد موز+یک لیوان اب عصرانه چای یا قهوه تلخ+50گرم میوه تازه شام ابتدا یک لیوان اب با کمی ابلیمو سالاد سبزیجات+تن ماهی+یک لیوان اب میوه یا شیر(در اخر شب) بجای تن می توان از گوشت بیفتک یا مرغ کباب شده یا اب پز استفاده کرد. پایان امیدوارم از خوندن این کتاب لذت برده باشید از مدیران بخش کتاب خواهش میکنم اگه می خوان می تونن این کتابو واسه دانلود بزارن با ارزوی بهترینا واسه شما دوستای گل نودوهشتی هرگاه دلت هوایم را کرد، به آسمان بنگر و ستارگان را ببین که همچون دل من در هوایت می تپند | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #12 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش کتاب ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت: tehran
(View Stats)
تشکرها: 107,925
تشکر شده 197,177 بار در 18,567 پست
کتاب مورد علاقه : بامداد خمار | بدون امتیاز : 0 امتیاز مرسی بهاری دیر باریدى باران ... دیر... من مدت هاست در حجم نبودن كسى خشكیده ام...!! | ||||||||
| |
| | #13 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش عکس ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت: کوالالامپور-مالزي
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : The Thorn Birds | بدون امتیاز : 0 امتیاز ممنون خسته نباشید ![]() ...در دل من چیزی اسـت، مثل یک بیشه نور ، مثل خواب دم صبح و چنان بی تابم ، که دلم می خواهد بدوم تا ته دشت ، بروم تا سر کوه دورها آوایی ست که مرا می خواند . . . برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ![]() | ||||||||
| |
| | #14 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت: teh.gharb
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : حسن کچل.سفیدبرفی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز عزیزم خسته نباشی این کتاب خیلی به درد مامانم خورد | ||||||||
| |
| | #15 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر ویژه ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 33,685
تشکر شده 78,354 بار در 2,512 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز مرسی عزیزم ... خسته نباشی ... دستت طلا ... ![]() | ||||||||
| |
| | #16 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر ویژه ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: under the God's umbrella
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : بینوایان-بر باد رفته حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خسته نباشی عزیزم شاید یه مدت نیام... ![]() زمان درستی نداره تا کی ،،، دلم براتون تنگ میشه ![]() | ||||||||
| |
| | #17 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال تایپ کتاب ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: tehran
(View Stats)
تشکرها: 30,518
تشکر شده 24,259 بار در 2,062 پست
کتاب مورد علاقه : ..... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خسته نباشي | ||||||||
| |
| | #18 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش کتاب ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت: tehran
(View Stats)
تشکرها: 107,925
تشکر شده 197,177 بار در 18,567 پست
کتاب مورد علاقه : بامداد خمار | بدون امتیاز : 0 امتیاز تشکر مجدد قفل | ||||||||
| |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| تایپ, روشهای, شهناز, شکم, چوپانکاره, کردن, کوچک |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |