| |||
| | #31 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر ویژه ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: Tehran
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Let it go! Cant pick one حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز خسته نباشی Perfection is reached, not when there is no longer anything to add, but when there is no longer anything to take away. "Antoine de Saint-Exupery " ******* My weblog : I've got pain in my tongue | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #32 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر ویژه ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت: هنوز در سفرم...
(View Stats)
تشکرها: 12,521
تشکر شده 11,935 بار در 2,668 پست
کتاب مورد علاقه : جین ایر,غرور و تعصب,... حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز خسته نباشین.مرسی از زحمتتون. یادت هست وقتی خدا داشت بدرقه ات میکرد بهت چی گفت؟ "جایی که میری مردمی داره که می شکننت,نکنه غصه بخوری! من همه جا باهاتم,تو تنها نیستی.تو کوله بارت عشق میذارم که بگذری,قلب میذارم که جا بدی,اشک میدم که همراهیت کنه و مرگ که بدونی بر می گردی پیشم." ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید باور ندارم زندگی مفهومی داشته باشد , اما معتقدم - و زندگی ام را بر اثبات این مدعا گذاشته ام - که فرد قادر است به زندگی مفهوم ببخشد. (رابرت فولگهام) | ||||||||
| |
| | #33 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش کتاب ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت: tehran
(View Stats)
تشکرها: 107,925
تشکر شده 197,176 بار در 18,567 پست
کتاب مورد علاقه : بامداد خمار | پست معمولی : +1 امتیاز تشکر مجدد قفل دیر باریدى باران ... دیر... من مدت هاست در حجم نبودن كسى خشكیده ام...!! | ||||||||
| |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| اسکن, امن،آبی،آرام, روح, شهره, قوی |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |