| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر ویژه ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۸
تشکرها: 35,630
تشکر شده 37,886 بار در 3,884 پست
کتاب مورد علاقه : روانشناسی حالت من : | ![]() ![]() ![]() Designer: Ralph Nauta & Lonneke Gordijin خاموش باش وگوش فراده! هنگام دعا،آن قدربا خدا حرف می زنیم که نمی توانیم پاسخ «او»را بشنویم. خاموش بودن را بیاموزیم تا بشنویم. تا زمانی که ندای «او»را نشنیده ایم،به ارتباط کامل با «او»نرسیده ایم. هر روز به سوی تو می آیم چهار اثر ...فلورانس اسکاول شین هرلحظه خدارا سپاس رها شدن از مشکل گروه بانوان نیکو کاری مجازی التماس دعا برای همه ی بیماران و گرفتاران................ | ||||||||
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰
تشکرها: 986
تشکر شده 601 بار در 362 پست
کتاب مورد علاقه : فقط کتاب باشه بسه ،harry حالت من : | ممنون ولی فکر نمی کنم واقعی باشه ....... من زنده بودم اما انگار مرده بودم از بس که روز ها را با شب شمرده بودم یک عمر دور و تنها ،تنها به جرم اینکه اوسر سپرده میخواست،من دل سپرده بودم | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال درسی و دانشجویی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹
| بسي جالب بود!......مرسي اعظم جون روزگاری است در اين گوشه پژمرده هوا ، هر نشاطی مرده است دست جادويی شب ، در به روی من و غم میبندد... میكنم هر چه تلاش ، او به من می خندد نقشهايی كه كشيدم در روز ، شب ز راه آمد و با دود اندود طرحهايی كه فكندم در شب ، روز پيدا شد و با پنبه زدود ديرگاهی است كه چون من همه را ، رنگ خاموشی در طرح لب است جنبشی نيست در اين خاموشی ، دستها پاها در قير شب است! | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: خانه آنجاست که دل آنجاست
تشکرها: 99
تشکر شده 607 بار در 398 پست
کتاب مورد علاقه : غرور و تعصب حالت من : | مرسی!یکم عجیب بود! چه کسی میداند که تو در پیله ی خود تنهایی؟ چه کسی میداند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟ پیله را بگشا تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| شبح, صندلی |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |