| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰
تشکرها: 3,162
تشکر شده 3,357 بار در 489 پست
حالت من : | قشنگ یعنی چه؟ قشنگ یعنی تعبیر عاشقانهی اشکال و عشق تنها عشق تو را به گرمی یک سیب میکند مأنوس... | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت : همین نزدیکیا
تشکرها: 3,953
تشکر شده 8,455 بار در 2,222 پست
کتاب مورد علاقه : هم خونه حالت من : | کجاست خیلی وقته پیداش نیس؟ برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید خدا کیفیت رو فدای کمیت نکن. کمتر خلق کن ولی آدم خلق کن !!! ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت : سرزمین تنهایی
تشکرها: 3,760
تشکر شده 3,387 بار در 875 پست
کتاب مورد علاقه : هشت کتاب سهراب سپهری... حالت من : | نمی دونم چرا دوسش دارم خیییییییییییییییییلی خدایا شکرت ![]() | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت : تهران
تشکرها: 978
تشکر شده 2,104 بار در 1,027 پست
کتاب مورد علاقه : تا ته دنیا حالت من : | باحاله..... | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۸ محل سکونت : زیر سایه ی خدا
تشکرها: 21,445
تشکر شده 2,904 بار در 1,091 پست
| اصلا دوستش ندارم، این عکسش هم با مازیار فلاحی توی کنسرتش بوده که نصف شده. به هوش بودم از اول که دل به کس نسپارم شمایل تو بدیدم نه عقل ماند و نه هوشم | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت : کنج دل مهربونا
تشکرها: 7,588
تشکر شده 8,146 بار در 3,180 پست
کتاب مورد علاقه : الهه شرقی حالت من : | اجرای جالبی داره من برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفرند وقتی ندارم/زیرا من سرگرم دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند... | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت : اهواز
تشکرها: 409
تشکر شده 769 بار در 249 پست
کتاب مورد علاقه : برزخ اما بهشت | ]چقدر دلمون واسش تنگ شده!!!!!!!!!!!!!!!! گلـــــــــــــهای قشنگـــــی وجـــــــود دارنــــــد کـــه معطــــــــر نیــــــستند و زنــــــــــان زیبایـــــــــی هستند کــه دوست داشتـــــنی نیستند.«داستا یوسکی» ![]() | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : TehRan
تشکرها: 109
تشکر شده 1,473 بار در 1,020 پست
کتاب مورد علاقه : elaheye naz,baz baran حالت من : | خیلی دوسش دارم... بهترین مجریه تلویزیون همینه...! Z BAZIIIIIIIIII----------------------- ![]() MAn Ghahremanam ghahremanam hatta age ghahre ba man,2nya enghad migam ta ru tanesh hak she daman....... LILLI HOZAK YEKI MARO 2R ZAD....... joon Z BAZI ESTEGHLALIHA>>>http://www.forum.98ia.com/group5.html | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت : تو دنیای بی اعتمادی هـــا!
تشکرها: 12,096
تشکر شده 6,975 بار در 3,199 پست
حالت من : | خيلى خيلى خيلى تشكر................اجراشو خيلى دوست دارم.............. | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت : دنياي وارونه ..
تشکرها: 1,453
تشکر شده 2,029 بار در 1,213 پست
کتاب مورد علاقه : غزال ! | خيلي بدم مياد ازش........ مهم نیســــت که از بیـــــــرون چه طــــور به نظــــــــر میام ! کسایــــــی که درونم رو می بینند ؛ برام کــــــافیند .... برای اونهـــــــــایی که از روی ظاهــــــرم قضاوت می کنند ، حرفی ندارم ! همون بیرون بمونند ، براشـــــون کافیــــــــه ... !!! | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| از, جديد, حسني, عكس, فرزاد, يه |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |