بازگشت   نودهشتیا > عمومی > بحث و گفتگو

تبلیغات 
اقامت و مهاجرت به بهترین کشورهای جهان وام 4 درصد خود اشتغالی
ارسال موضوع جدید  پاسخ

LinkBack ابزارهای موضوع جستجو در موضوع نحوه نمایش
قدیمی ۷ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۰۷:۵۷ قبل از ظهر   #1 (لینک مستقیم)
مدیر بازنشسته

hasteem آواتار ها

پست بسیار مفید  +30 امتیاز     
Smile عشق، و دیگر هیچ

" و عشق تنها عشق،
مرا به وسعت اندوه زندگی ها برد
مرا رساند به امکان یک پرنده شدن. "

چقدر عاشق خودتونید؟ چقدر عاشق زندگیتونید؟ چقدر عاشق افرادی که باهاش تعامل می کنید هستید؟ و چقدر عشق رو هر روز لمس می کنید؟

سوالاتی که باید از خودتون بپرسید، الان من یک متن رو از رو اینترنت کپی نکردم تا شما نظراتتونو بزارید رو سایت ،اینبار لحظه ای تامل لازمه
شاید همه ی شما یا بسیاری تون قانون جاذبه رو میدونید، ولی نه من از جاذبه حرفی نمی زنم من از عشق و تصور عاشقانه حرف می زنم، فراتر از عشق های بین انسانی ؛
عشقی که شتاب دهنده موفقیت و زندگی زیباست

فکر کنم هنوز نفهمیدید چی می گم
حتما لذت ها زیبایی توی زندگیتون بود و من می خوام بگم این عشق بوده که لذت ها رو ایجاد کرده
این عشقه به زندگی حال یا آینده هست که باعث فضایی با وسعت بی نهایت لذت برای شما میشه
اگه الان شروع کنید به عشق ورزیدن به چیزهایی که دوست دارید تو زندگیتون داشته باشید دیر یا زود اتفاق می افته! شک نداشته باشید، شک چیزیه که نشانه عدم عاشق بودن شماست
عاشق همیشه معشوقشو مال خودش می دونه حتی اگه براش رسیدن به معشوقه غیر ممکن باشه، ولی اون با قدرت عشق بهش میرسه
و اینجاست که فقط غیر ممکن غیر ممکنه!
قوانین طبیعت زمان و مکان و حد و اندازه نمیشناسه، این قوانین انسانه!

اگر کسی می گوید امکان نداره تو بتونی این کارو انجام بدی، این ماشینو بخری و ... بدونید اون فرد عاشق نیست و همین باعث میشه طبیعت لزومی برای در اختیار قرار دادن اون ماشین به اون فرد نبینه و اون فرد هیچ وقت به اون ماشین نمی رسه، اما شما عاشقید و دنیا قوانین جالبی برای عاشقان داره

شاید اگر همین الان به رابطه ی خشکتون با یک فرد پایان بدید و شروع کنید با نهایت عشق اونم توی آتش عشق خودتون وارد کنید هیچ موجودی نمیتونه مقاومت کنه و عاشق نشه!
امتحان کنید و یکبار با عشق سلام کنید، ببینید که چه معجزه ای می کنه!
حتی وحشی ترین و بد ترین انسانها هم عشق شما رو احساس خواهند کرد، و میبینید که واکنش نشون میدن

به طبیعت نشون بدین که شما عاشق انجام دادن کارهایی هستید، تا همون کارها در برابرتون برای شما حاضر بشه

مثال هایی از این دست زیاده و امیدوارم شما هم به جمع عاشقان جهان بپیوندید!

من و تو عاشقان جام بودیم
بکش با لحن عاشق پیشگی سر
سلامت باشد این احساس مرده
سلامت باشد ان قول شکسته
بکش سر این شراب عاشقی را
بکش طعم بد دلبستگی را
hasteem آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
تشکر شده توسط :
!FAR5NIA, !tara, # NEGAR #, #SamaneH#, $...MoNiLi...$, (morvarid), **samanta**, *9092*شادی, *atefeh*, *bi gharar*, *ehsan*, *saba*, *sami.l*, *راحيل*, *رز سفید*, *شهرزاد*, *مریم*, +Lily, .:~KaMeLiA~:., .ELHAM., .Ice Girl., .LiLiM., .rima., 3TAREYE SHAB, ALI TAKTA, alice cullen, alonesachlie, always alone, Amir Mahan, Anolin, armin gerrard, armin7sbu, arnavaz, asal, Ati__377, avazkhamoosh, bahamin.it, Bahar Cheshmak, Behnaz joon, believe me, BIDAD, Boshi16, brain storm, breathe, Breaved, Cloud_Strife, cole, darban, Darya_secret, dDorsa, delaram.s, elahe.goddess, elia64, farhad_0, farisa, fatameh_ak, feedback, fereshte.h, frokni, frosan, fs67, gherti, GhOsT GiRl, Gita124, gogoli, golbo, golnaghshetavous, guitar, h.douce.h, hamy, Haniyeh.A, hasti67, Hell Angel, Hinta, hiva, Hoyesh, Ingenio, j0je, jojo90, jooo jooo, kati2000, ladan110, lili59, lively, love poem, M mehrane, maedeh7389, mahan83, mahana1, Mahed, mahsan70, mahtab68, mahtabiiiiii, mahtabsadaf, mahyaa, maral joon, maryam63279, MARYAMGOL, megan f, Mina, mina_bala74, misagh joon, mobena1, mobina73, mozhi 70, mozhoo, nafas71, najibe-71, nasim angel, nastaran.z, nazi2000, naz_goli, negin-joon, negin.b, nigar_403, nilor, nsim, orange1366, paradise, pari.maloos, parisa ma..., pari_shaun, parstoo, p_f_p, raha noonooshi, rana-021, Rb-zZzZzZ, roz3, sachlian, saghar23, SAGHIIIII, saghiparand, sahar100000, samin67, sarvin-64, sashenka, sepideh.king, shadi_sheiton, shaghhayeghh, shakiba-70, shakiba_2510, shirin1366, simi, sisha, Soheil0068, sollmaz, soratyrooz, sorosh7, spoorg, s_donia323, taraneh24, tenten, venoos1993, venoosasemani, Y.a.k.h, yasam, z.ashegh.18, zahra891, Zanessa, zb7373, ZeYnAb KhAnOoM, z_h0991, { }, |SarA_S|, ~*tiyam*~, ~moonlight~, ~~asha~~, αгѕαпα, آسا..., آشفته, آنالیا, اشوزدنگهه, انائل, باران, بــــاران☂, ترگل70, تمنای هستی, حاجی بلا, خانم فسقلی, خورشید خانم, دارابي, دختر مسافر, دردونه17, دلداده, رابين هود, رز صورتی ..., رها خانم من, زاپــاتــا, زندانی تنها, ساحلي, ساره رمضانی, ساماریوم, سعیده63, سوانا77, سويل, شب خیس, شهره وروجك, عیدی, فاطیمار, فرمسک, ليلی, لیا, م.ن, ماجده, مرضيه, مهرگل, مهستی, مهناز رستگار, مو فرفری, نور و نار, هانی عسل, واران, ياابالفضل, پروکسیما, پریسا98, پسرخاله جون, پونه گلی, یاس وحشی, یاسی ص, ★Night Sky Soul, ♥♥SaNaZ-Naz ♥♥, ✔شــــاد ی20 ๏̯͡๏
قدیمی ۷ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۱:۱۷ قبل از ظهر   #2 (لینک مستقیم)
Guest

آواتار ها

پیش فرض Re: عشق ، و دیگر هیچ

اگه همه صفات زشت و بد دنیا جای خودش رو با عشق عوض کنه

اگه همه ی ما آدما به جای اعتقاد به قانون جاذبه ای که خارجیها تبشو داغ کردن و با هاش کلی پول به جیب میزنن به همون جاذبه عشقی که شما میگین(فراتر از عشقهای انسانی و

شتاب دهنده موفقیت و زندگی زیبا) (توکل به یکتایی که بی همتاست) اعتقاد داشته باشیم

اگه باور داشته باشیم که آغاز و پایان هر چیزی خداست

اگه...............

تو همه این حرفا یه اگر موج میزنه

میگم خدایا کمکم کن( اما تردید دارم که کمک میکنه)

خدایا! اون مریضو خوب کن( تردید دارم به خوب شدنش)

به قول یکی از شاعرای شهرم وقتی میری نماز بارون چرا با خودت چتر نمیبری ؟( این یعنی شک ..... تردید به عشق)

ما به اونی که ادعا داریم عاشقشیم شک می کنیم(میخوام بگم وقتی عاشق اون نباشیم دنیا هیچ وقت قشنگ نیست) ولذت نداره

عاشق به معشوق شک نمیکنه....... هر چی بخوای بهت میده .........اینو.باور نداریم

اینجور یاست که دنیا ا ینجوریاست.......... وجود خداست و ع شق به اون که به انسان قدرت و شهامت میده و متاسفانه دونستنش کافی نیست باور... باور ... یقین... سخته.........

ممنون از اینکه یه بحث جدی رو استارت زدین..............
قدیمی ۷ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۰۱:۳۵ بعد از ظهر   #3 (لینک مستقیم)
کاربر نیمه فعال

yara آواتار ها

پست معمولی  +2 امتیاز     

عشق يعنی بی پروا شدن سعی از قطره تا دريا شدن
من نيز با سخن اين دوست عزيز(ونوس) موافقم ، ما از اصل و اصول غافليم و به فروع و ظواهر پرداختيم .
يا رب در ميكده ها بستند روا مدار كه در تزوير و ريا بگشايند.

ویرایش توسط باران : ۲۷ اسفند ۱۳۸۸ در ساعت ۱۰:۲۶ بعد از ظهر
yara آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی ۷ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۰۲:۳۷ بعد از ظهر   #4 (لینک مستقیم)
مدیر بخش فرهنگ و هنر

خانومی آواتار ها

پست معمولی  +1 امتیاز     

رودها در جار شدن و علفها در سبز شدن معنی پیدا میکنند
کو ها با قله ها
و دریاها با موج ها زندگی پیدا میکنند
و انسانها، همه انسانها
با عشق ، فقط با عشق
پس بار خدایا بر من رحم کن
بر من که میدانم ناتوانم رحم کن
باشد که خانه ای نداشته باشم
باشد که لباس فاخری بر تن نداشته باشم
باشد که حتی دست و پایی نداشته باشم
اما نباشد
هرگز نباشد
که در قلبم عشق نباشد
هرگز نباشد...

انگار که شاهرگ احساسم را زده باشی،
بند نمی آید دوست داشتنت ....
دوستت دارم

خانومی آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی ۷ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۰۷:۱۸ بعد از ظهر   #5 (لینک مستقیم)
کاربر نیمه فعال

nila آواتار ها

پست معمولی  +1 امتیاز     

من هم با ونوس موافقم.
یک ضر ب المثل معروف میگه"جایی برای ایستادن به من بده تا زمین رو به حرکت در آورم"ما باید فرصت عشق ورزیدن و اعتقاد باطنی به آن رو داشته باشیم نه اون افکاری که ما رو از انجام اون و عشق ورزیدن باز میداره.

زانو نمی زنم...
حتی اگر سقف آسمان از من کوتاه تر باشد!
"کوروش بـــــــــــــــــزرگ!"
nila آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی ۷ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۰۷:۲۶ بعد از ظهر   #6 (لینک مستقیم)
مدیر بازنشسته

hasteem آواتار ها

پست مفید  +3 امتیاز     

مطمئنا وجود شما روی زمین ، بی علت نیست
روی حرف من با کسایی هست که از زندگی نا امید شدند و خودشونو در تقدیر رها کردند
اینجا باید بگم صبر کنید
یکی از بی رحم ترین موجودات عالم تقدیره! آره، اگه شما کاری نکنید مطمئنا دنیا واسه شما یه کاری می کنه و اون کار در اغلب موارد باب میل شما نیست

یک لحظه صبر کنید، به زندگی خودتون نگاه کنید، واقعا ده ساله پیش می خواستید اینجا باشید!

ما آیندمونو خودمون رقم می زنیم، زندگیمون رابطه مستقیمی با اعمال و تدابیر همین الانمون داره و مطمئنا اگه الان اقدام نکنید از دست تقدیر زندگی خوبی دریافت نمی کنید!

شروع کنید به حرکت در مسیر زندگی ایده آلتون ،از هرچیزی که در مسیر موفقیتتون جلوی شما رو بگیره دوری کنید و اگه اون یک سد هست با شتابی که می گیرید و سرعتی که دارید سد رو در هم بشکنید

دوباره میگم،
به نظر شما الان اون لحظه ای نیست که شما اونی باشید که دوست دارید!

با عشق حرکت کنید و با توکل به خدا شاهکاره زندگیتونو خلق کنید

شما بهترینید! مطمئن باشید، و با عشق و ایمان به موفقیت قدم در راه زندگی بزرگترین انسان قرن بگذارید

پیشنهاد شما چیه؟
قدیمی ۷ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۰۷:۴۱ بعد از ظهر   #7 (لینک مستقیم)
کاربر نیمه فعال

nila آواتار ها

بدون امتیاز  0 امتیاز     

اما من به تقدیر اعتقادی ندارم.این ما هستیم که در هر شرایطی زندگی آینده ی خودمون رو رقم میزنیم.چه بخوایم و چه نخوایم باز هم با افکار مثبت و منفی خودمون داریم به زندگی خودمون شکل میدیم.این دست تقدیر نیست که زندگی ما رو میسازه.خدا به ما قدرت تفکر و انتخاب داده راهش رو هم نشونمون داده،تا خودمون در اون مسیر قدم بزاریم و تقدیر اینجا هیچ کاره است.
nila آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی ۷ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۰۷:۴۹ بعد از ظهر   #8 (لینک مستقیم)
مدیر بازنشسته

hasteem آواتار ها

بدون امتیاز  0 امتیاز     

نقل قول:
اما من به تقدیر اعتقادی ندارم.این ما هستیم که در هر شرایطی زندگی آینده ی خودمون رو رقم میزنیم.چه بخوایم و چه نخوایم باز هم با افکار مثبت و منفی خودمون داریم به زندگی خودمون شکل میدیم.این دست تقدیر نیست که زندگی ما رو میسازه.خدا به ما قدرت تفکر و انتخاب داده راهش رو هم نشونمون داده،تا خودمون در اون مسیر قدم بزاریم و تقدیر اینجا هیچ کاره است.
و البته که نظر منم همینه
فقط، تقدیر اسمیه که ما روی انتخاب های اشتباهمون می گذاریم

ویرایش توسط باران : ۲۷ اسفند ۱۳۸۸ در ساعت ۱۰:۲۶ بعد از ظهر
قدیمی ۷ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۰۷:۵۰ بعد از ظهر   #9 (لینک مستقیم)
مدیر بازنشسته

hasteem آواتار ها

بدون امتیاز  0 امتیاز     

نقل قول:
اگه همه صفات زشت و بد دنیا جای خودش رو با عشق عوض کنه

اگه همه ی ما آدما به جای اعتقاد به قانون جاذبه ای که خارجیها تبشو داغ کردن و با هاش کلی پول به جیب میزنن به همون جاذبه عشقی که شما میگین(فراتر از عشقهای انسانی و

شتاب دهنده موفقیت و زندگی زیبا) (توکل به یکتایی که بی همتاست) اعتقاد داشته باشیم

اگه باور داشته باشیم که آغاز و پایان هر چیزی خداست

اگه...............

تو همه این حرفا یه اگر موج میزنه

میگم خدایا کمکم کن( اما تردید دارم که کمک میکنه)

خدایا! اون مریضو خوب کن( تردید دارم به خوب شدنش)

به قول یکی از شاعرای شهرم وقتی میری نماز بارون چرا با خودت چتر نمیبری ؟( این یعنی شک ..... تردید به عشق)

ما به اونی که ادعا داریم عاشقشیم شک می کنیم(میخوام بگم وقتی عاشق اون نباشیم دنیا هیچ وقت قشنگ نیست) ولذت نداره

عاشق به معشوق شک نمیکنه....... هر چی بخوای بهت میده .........اینو.باور نداریم

اینجور یاست که دنیا ا ینجوریاست.......... وجود خداست و ع شق به اون که به انسان قدرت و شهامت میده و متاسفانه دونستنش کافی نیست باور... باور ... یقین... سخته.........

ممنون از اینکه یه بحث جدی رو استارت زدین..............

دقیقا
فقط باور های بدون شک هست که پاداشی بهش تعلق می گیره!

ویرایش توسط باران : ۲۷ اسفند ۱۳۸۸ در ساعت ۱۰:۲۷ بعد از ظهر
قدیمی ۷ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۰۷:۵۵ بعد از ظهر   #10 (لینک مستقیم)
مدیر بازنشسته

hasteem آواتار ها

پست معمولی  +1 امتیاز     

الان یه سوالی توی ذهنم ایجاد شد و برای مدتی سرم این شکلی بود : و یه کوچولو هم اینجوری :
اما سوال چی بود!

سوال من این بود که ، بیشتر انسانها می دونند که چکار باید بکنند و چه طور باید مسیر موفقیت رو بپیمایند، و خیلی هم دوست دارند
اما ، چرا تعداد کمی نسبت به مردم جهان انسان موفق داریم، یعنی اصلا چرا همه شاهکار نمی شوند؟

نظر شخصی من اینه که مردم توی حوضه راحتی خودشون نشستن و دارن تخمه می شکنن و از اینکه روز از این حوضه خارج شوند نتها تنبلی می کنند بلکه می ترسند!

اما اگر بدون ترس با قدرت به شوی دنیای خارج هجوم ببرید، اونوقت کیه که بگه غیر ممکن هم وجود داره؟
در حقیقت ، غیر ممکن غیر ممکنه!

نظر شما چیه؟

ویرایش توسط باران : ۲۷ اسفند ۱۳۸۸ در ساعت ۱۰:۲۷ بعد از ظهر
پاسخ

علاقه مندی ها (Bookmarks)

برچسب ها
آه, باران, بزنیم, بهانه, تو, توصیف, جمله, حرف, دو, دیگر, را, سختهبیا, شیرین, طعم, عادت, عاشقانه, عشق, عشق،, ما, من, میخای, نياز, نیست, هم, همیشه, همیم, هیچ, و, يعنی, چرخه, چقدر, کلام, کلمه, کنید, گفتن, یا, یعنی, یک

ابزارهای موضوع جستجو در موضوع
جستجو در موضوع:

جستجوی پیشرفته
نحوه نمایش

UP/Down مجوز های ارسال و ویرایش