| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 4,321
تشکر شده 2,795 بار در 357 پست
حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز دوست داشتید همرا ه زندگی تون شبیه کدام شخصیت کتاب باشه وسیع باش و تنها و سربه زیر و سخت | ||||||||
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۸ محل سکونت: من اینجام!
(View Stats)
تشکرها: 1,166
تشکر شده 8,410 بار در 1,207 پست
کتاب مورد علاقه : مجموعه ی Twilight حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اسم رمانش یادم نیست اسم شخصیتای اصلیش حسام و خورشید بود (اگه اشتباه نکنم) من از حسام خوشم میاد | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اره حسام هم خوب بود کتاب لبخند خورشید را می گی اما به پای حسام برزخ اما بهشت یا محمد دالان بهشت می رسه یا شایدم کیان در چشم من طلوع کن !!! | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت: زیر آسمون خدا
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : هرچی باشه.... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
نقل قول:
آباد باش ای ایران آزاد باش ای ایران از ما فرزندان خود دلشاد باش ای ایران پونه-17ساله ![]() | ||||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۸ محل سکونت: من اینجام!
(View Stats)
تشکرها: 1,166
تشکر شده 8,410 بار در 1,207 پست
کتاب مورد علاقه : مجموعه ی Twilight حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز راست می گیییییییییییییییییییییییی یییییی!!! قاطی کردم حسام در کسی می آید اون هم خیلی خوب بود!! | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 67,711
تشکر شده 146,756 بار در 14,732 پست
کتاب مورد علاقه : مریم ریاحی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز وا ی خدا... من عاشق شهاب ِ راز و نیازم..:-79-: فرزاد چشمهایی به رنگ ِ عسل...:-115-: رضا ی ِ در امتداد حسرت و... ![]() خیلی ن......شمردنی نیستن..... زیااااااااااااااد ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() حسام در کسی می آید یادم رفت اوه اوه یکیرو یادم رفت...از همه مهمتر.. این دیگه غوغا بود ...شهاب همخونه
ویرایش توسط Mina : ۱۳ ارديبهشت ۱۳۸۹ در ساعت ۱۰:۱۴ قبل از ظهر | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 20,534
تشکر شده 30,376 بار در 1,413 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سپهر توی غزال | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش موبایل ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: Tehran
(View Stats)
تشکرها: 18,614
تشکر شده 38,810 بار در 5,778 پست
کتاب مورد علاقه : Gone with the wind | بدون امتیاز : 0 امتیاز فقط و فقط عشقمممممممممممممممم رت باتلر ![]() به سلامتي پسري که پول هاي مچاله شدشو اروم گذاشت جلوي فروشنده و گفت: براي روز پدر يک کمربند مي خوام فروشنده: چه جنسي باشه؟ پسر کوچولو: .. .. فرقي نميکنه فقط دردش کم باشه | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: مشهد
(View Stats)
تشکرها: 1,296
تشکر شده 2,502 بار در 875 پست
کتاب مورد علاقه : مرئی نامرئی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز شهاب....هم خونه رضا.....در امتداد حسرت فرزاد....چشمهایی به رنگ عسل خییییییییلییییییییی مااااااه بودن! اسمان را هوس بوسه زدن بر خاک است بــاران بهانـه است.... لعیا ، 18 | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| ات, باشه, داشتی, دوست, زندگی, شبیه, شخصیت, همراه, کتاب, کدوم |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |