بازگشت   نودهشتیا > کتاب > متفرقه کتاب > معرفی و نقد کتاب > نوشته کاربران سایت

تبلیغات 
اقامت و مهاجرت به بهترین کشورهای جهان وام 4 درصد خود اشتغالی
ارسال موضوع جدید  پاسخ

LinkBack ابزارهای موضوع جستجو در موضوع نحوه نمایش
قدیمی ۲۷ دي ۱۳۹۰, ۱۲:۳۰ بعد از ظهر   #31 (لینک مستقیم)
کاربر ویژه

feedback آواتار ها

feedback به MSN ارسال پیام feedback به Yahoo ارسال پیام
پست معمولی  +1 امتیاز     

نقل قول:
نوشته اصلی توسط mah banoo نمایش پست ها
اه! جدی اسماشون اینا بود! پس چرا من می خوندم شبیه هم بود!!
در مورد ذهنیت دخترها در مورد پدرشون قبول اما این که بینش می گفت زندگی عاشقانه ای داشتند! پس مادر دروغی نگفت! شاید اول پدرش را دوست نداشت بعد علاقه مند شده!
خوب اون که چطوری قرار بود بیاد را شما باید می نوشتی که ننوشتی!!
راستی چرا پدر خوانده بهبود باهاش بد بود؟! اینا که خودشون رفتن بهبود را بردن خانه ی خودشان! پس دلیلی برای کج خلقی هاش نداشت!
والا من هرچی فکر میکنم دانا و بینش با نیکی و بهبود هیچ ربطی به هم نداره
آره امکانش هست که اینطوری باشه. چون به هر حال بعد از مدتی فراموش میشه اتفاقای قدیم.
دلیلی نداشت بنویسم. نمیشه یه شبه بهبود همه چی رو بفهمه و بینش هم همه چی رو قبول کنه که. آخه بینش روز عروسیش اینو فهمید. به نظر شما عاقلانه ست که یه شبه از تهران بیاد چالوس که بخواد به داداشش برسه؟ اونم داداشی که 20 و اندی سال ندیدتش!! تو واقعیت هم همچین چیزی لااقل روزها یا شاید سالها زمان ببره. اگه اینطوری میشد که کل رمان لوس میشد و اصلاً داستان منطقی از آب در نمی اومد. رسیدن یا نرسیدن بینش به داداشش رو گذاشتم پای قضاوت خواننده که شاید بعداً برسه. شاید با مردن ماهان و تصادفی که رخ داد ، جاوید مطلع بشه و چون دوست مشترک سپهر و بهبوده ، از این طریق سپهر هم بفهمه و اینطوری ممکنه دانا و بینش هم بفهمن. گفتم که کافیه یه کم فکر کرد که میشه مثل یه پازل اینا رو به هم ارتباط داد.
دیگه اینکه پدر بهبود باهاش بد اخلاق بود رو خواستم یه شخصیتی بسازم که بدخلقه. از این دست پدرا زیادن. بی دلیل یا با دلیل هزار تا کج خلقی میکنن. حتی روز عروسی پسرشون.
در مورد پدر بهبود و بد خلقیاش به مونا و اخلاقش رجوع کنید. شاید پدر بهبود تو تصوراتش دوست داشته مونا زن بهبود بشه ، نه نیکی! در مورد اخلاق عموی بهبود هم بگم. عموی بهبود با اینکه دخترش زن بهبود نشد ، ولی سعی کرده با واقعیت کنار بیاد و شاید این مورد رو به صلاح نمیدونسته. پس میشه اینطور برداشت کرد که عموی بهبود از پدرش منطقی تره.
میبینید چه پازل جالبیه؟! هر طریقی که حساب کنید من روی این رمان کار کردم. واقعاً اشتباهاتش کمه.
ممنون بابت بحث

ساکت که می مانی، می گذارند به حساب جواب نداشتن تو!
عمرا بفهمند که داری جان می کنی تا حرمت ها را نگه داری...

برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید

میدانی؟!
دنیای عجیبی ست ...
همین قدر که من از تو دورم ، بس است برای عجایبش ...!
عجایب دیگر دنیا را نمی خواهم.
feedback آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
تشکر شده توسط :
قدیمی ۱۸ بهمن ۱۳۹۰, ۰۸:۲۴ بعد از ظهر   #32 (لینک مستقیم)
کاربر ویژه

عیدی آواتار ها

پست معمولی  +1 امتیاز     

اهم اهم
خب ما این داستان شما رو بالاخره طلسم شکست و خوندیم
راس ساعت 8 هم تموم شد
خب چون داستان واقعی بود نمیشه چیزی گفت در مورد داستان
شخصیت های داستان خیلی زیاد بودولی بازم با وجود این همه شخصیت خوب تونسته بودی پیش ببری داستانو
به جز اون چند تا اشتباه اسمی که گفتی درست کرده بودی ولی تو لینک دانلودش اصلاح نشده بود جوری بود که زیاد اشتباه نمیشدن با هم
در کل داستان خوبی بود
سامان راس میگه داستان اینجوری برا رمان ندیده بودم
موفق باشی داداش

اشتـباه من این بـود،

عمـق رابطه مان آنقدر نبود که درون آن شـیرجه زدم

انصاف نبود،

رفتنت با خودت بود، فراموش کردنت با من!

عیدی آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
تشکر شده توسط :
قدیمی ۱۸ بهمن ۱۳۹۰, ۱۰:۰۲ بعد از ظهر   #33 (لینک مستقیم)
کاربر ویژه

feedback آواتار ها

پست معمولی  +1 امتیاز     

نقل قول:
نوشته اصلی توسط عیدی نمایش پست ها
اهم اهم
خب ما این داستان شما رو بالاخره طلسم شکست و خوندیم
راس ساعت 8 هم تموم شد
خب چون داستان واقعی بود نمیشه چیزی گفت در مورد داستان
شخصیت های داستان خیلی زیاد بودولی بازم با وجود این همه شخصیت خوب تونسته بودی پیش ببری داستانو
به جز اون چند تا اشتباه اسمی که گفتی درست کرده بودی ولی تو لینک دانلودش اصلاح نشده بود جوری بود که زیاد اشتباه نمیشدن با هم
در کل داستان خوبی بود
سامان راس میگه داستان اینجوری برا رمان ندیده بودم
موفق باشی داداش
به به آبجی زهرا
آورین آورین
مرسی که خوندیش و نظر دادی
آره چند تا اشتباه دیده میشد که شرمنده واقعاً
ولی خوب حدس زدیا. دمت گرم
آره این سبک مخصوص خودمه ، سبک گیج کننده ی فیدبک
چاکریم. مرسی مرسی
تشکر شده توسط :
قدیمی ۵ ارديبهشت ۱۳۹۱, ۱۱:۴۰ قبل از ظهر   #34 (لینک مستقیم)
کاربر فعال

metropolis آواتار ها

پست معمولی  +1 امتیاز     

سلام‏_تبریک میگم به نویسنده خوبمون‏_شجاعتش توانتخاب موضوعی واقعی ونحوه پرداخت داستان واقعاتحسین برانگیزه‏_به جزاولاش دیگه شخصیت هاروقاطی نکردم.خیلی اینجور فضای نوشتن روکه ادم درگیرش میشه دوس دارم.بعضی از رمان ها اگه چندصفحه ش رو ردکنی هم چیزی از دست نمیدی‏_اما ساعت8اینطوری نیس‏_بایدجمله به جمله وکلمه به کلمه پیش بری،باهوشیاری تمام،تبریک میگم سعید،شایدازنظر کسایی که عادت کردن رمان ازیه نقطه شروع وتموم بشه،وازیک خط پیش بره،زمانت گنگ باشه ولی به نظرمن فوق العاده عالیه.موفق باشی‏(شکلک گل‏)‏

http://www.forum.98ia.com/t420614.htmlخودم نوشتم خوشحال ميشم بخونين

برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید

metropolis آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
تشکر شده توسط :
قدیمی ۵ ارديبهشت ۱۳۹۱, ۰۵:۴۱ بعد از ظهر   #35 (لینک مستقیم)
کاربر ویژه

feedback آواتار ها

پست معمولی  +1 امتیاز     

نقل قول:
نوشته اصلی توسط metropolis نمایش پست ها
سلام‏_تبریک میگم به نویسنده خوبمون‏_شجاعتش توانتخاب موضوعی واقعی ونحوه پرداخت داستان واقعاتحسین برانگیزه‏_به جزاولاش دیگه شخصیت هاروقاطی نکردم.خیلی اینجور فضای نوشتن روکه ادم درگیرش میشه دوس دارم.بعضی از رمان ها اگه چندصفحه ش رو ردکنی هم چیزی از دست نمیدی‏_اما ساعت8اینطوری نیس‏_بایدجمله به جمله وکلمه به کلمه پیش بری،باهوشیاری تمام،تبریک میگم سعید،شایدازنظر کسایی که عادت کردن رمان ازیه نقطه شروع وتموم بشه،وازیک خط پیش بره،زمانت گنگ باشه ولی به نظرمن فوق العاده عالیه.موفق باشی‏(شکلک گل‏)‏
سلام
مرسی که خوندیش زهرا
سعی کردم تو این پازل همه چی رو رعایت کنم. خوب خدا رو شکر که تو جز دسته ای هستی که هدفم از این رمان رو فهمید.
پاسخ

علاقه مندی ها (Bookmarks)

برچسب ها
feedback, انجمن, ساعت, معرفی, نقد, و, ِ, کاربر, کتاب

ابزارهای موضوع جستجو در موضوع
جستجو در موضوع:

جستجوی پیشرفته
نحوه نمایش

UP/Down مجوز های ارسال و ویرایش