| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر ویژه ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 35,630
تشکر شده 37,886 بار در 3,884 پست
کتاب مورد علاقه : روانشناسی حالت من : | پست بسیار مفید : +91 امتیاز بسم الله الرّحمن الرّحیم منت خدای را عزّوجل که طاعتش موجب قربت است وبه شکراندرش مزید نعمت.هرنفسی فرو می رود ممد حیات است وچون برمی آید مفرح ذات.پس در هر نفسی دونعمت موجود است،وبر هر نعمت شکری واجب. ازدست وزبان که برآید کز عهده شکرش به در آید. و اما این تاپیک: تا به حال شده که هرروز صبح که از خواب ناز بیدار می شید قبل ازبرخاستن ،خدارا سپاس بگید به خاطر وجودتون در این دنیا؟؟ تا به حال فکرکردید آرامشی که درخانواده دارید به دلیل حضور خدا ووالدینتون هست؟ تا به حال شده فکر کنید که هرچه داریداز شکرانه ای هست که به درگاه خداوندمی کنید؟؟ تا به حال به ذهنتون خطور کرده که تن سالم شما بازم حضور خداوند است؟؟ وبازم فکر کردید اون چیزایی که ندارید صلاح نبوده داشته باشید؟؟؟ شده فکر کنید مشکلی که براتون به وجود اومده برای چیست؟(در موقع مشکل بیشتر به یاد خدا هستید درسته؟) وخیلی موارد دیگه که شما در این تاپیک می گید. بیایید هر روز که وارد انجمن میشیم قبل ازشروع هر تاپیک ویا پستی اول سری به این جا بزنیم وخدارا برای هر لحظه سپاس بگیم تاباشد که بشه عادت روزمره در زندگیمون. سپاس خدا به نظر شما بهترین ها رو برایمون به ارمغان نمیاره؟؟ هدف شکرگزاری ازخداوند: برای بهبودی ،موفقیت،سلامت.... وآرامش در زندگی. قبل شروع پست ازخدا به خاطر همه چیز هایی که دارم تشکر می کنم. از محمد عزیز(آدمین)وشبنم گلم به خاطر همکاریشون متشکرم. خاموش باش وگوش فراده! هنگام دعا،آن قدربا خدا حرف می زنیم که نمی توانیم پاسخ «او»را بشنویم. خاموش بودن را بیاموزیم تا بشنویم. تا زمانی که ندای «او»را نشنیده ایم،به ارتباط کامل با «او»نرسیده ایم. هر روز به سوی تو می آیم چهار اثر ...فلورانس اسکاول شین هرلحظه خدارا سپاس رها شدن از مشکل گروه بانوان نیکو کاری مجازی التماس دعا برای همه ی بیماران و گرفتاران................ ویرایش توسط azam 24 : ۲۱ آبان ۱۳۹۰ در ساعت ۰۸:۰۶ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال گفتگوی آزاد ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: لای این شب بوها
(View Stats)
تشکرها: 17,213
تشکر شده 6,902 بار در 1,457 پست
کتاب مورد علاقه : همه کتابهای روی زمین حالت من : | پست بسیار مفید : +6 امتیاز من تازه این تاپیک رو دیدم . به نظر منم این کار مفیده . کوچکترین حسنش اینه که یادمون میندازه که از چه نعمات زیادی بهره مندیم که خودمون هم ازش بی خبریم. خوشحالم که اولین پست رو می دم. مرسی اعظم جون ![]() می خوام خدا رو شکر کنم که توانایی هایی بهم داده که با به کار گیریشون می تونم احساس مفید بودن بکنم. از صمصم قلب ازت متشکرم خدای عزیزم با اینکه می دونم تو به تشکر من نیازی نداری. خدایا مرا ببخش بخاطر درهایی که کوبیدم و خانه تو نبود ... ویرایش توسط لیا : ۲۷ مهر ۱۳۹۰ در ساعت ۰۲:۱۶ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | # A Far Star #, #SamaneH#, **sevdayi **, absalan, ali_jon, alonegirl, azam 24, Change, elahe.goddess, fatima_59, fereshte.h, hediyeh_b, leili_zzz, Miss.mona, neginra, rakina, REMIX, Rok1, sanaz1990, sania555, sindy, smart girl, Sokout, Sokout_shab, taniya n, آندانته, باغشاه, حاجی بلا, حان جوجو, حسنا72, خانم فسقلی, ساحلي, ستاره یخی, سمن ناز, شبنم, لی لی تنها, م.ن, مهستی, یگانه |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر ویژه ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 35,630
تشکر شده 37,886 بار در 3,884 پست
کتاب مورد علاقه : روانشناسی حالت من : | پست مفید : +4 امتیاز سلام به خدای بزرگ وهمه دوستان عزیز. خدارا شکر که تونستم یه قدم کوچک بردارم وبرای هر لحظه زندگی ازت ممنونم. خداراشکر به خاطر حضورم در این سایت. شکر می کنم خدارو که بچه های خوبی دارم.امروز شکر خدا آرامش دارم وسالمم. | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | # A Far Star #, #SamaneH#, **sevdayi **, ali_jon, alonegirl, elahe.goddess, e_javidan, fatima_59, hediyeh_b, Miss.mona, neginra, rakina, REMIX, Rok1, sanaz1990, sindy, smart girl, Sokout, Sokout_shab, tangel, taniya n, topoliii, آبان, باغشاه, حان جوجو, حسنا72, خانم فسقلی, ساحلي, ستاره یخی, سمن ناز, شبنم, لیا, م.ن, متینا و بهاره, مهستی, یگانه |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر ارشد ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: Tehran - Iran
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Gone with the Wind حالت من : | پست بسیار مفید : +5 امتیاز سلام اعظم جون. ممنون از تاپیک خوبتون . امروز که دیر شد از فردا ایشالا هر صبح منم توش پست میدم. خدایا ممنونم ازت به خاطر نعمت فراموشی. ممنونم ازت به خاطر صبر. و ممنونم ازت به خاطر همه بزرگیت | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | # A Far Star #, #SamaneH#, **sevdayi **, absalan, alonegirl, azam 24, elahe.goddess, farnas, fatima_59, hediyeh_b, Miss.mona, negin-joon, neginra, rakina, REMIX, sanaz1990, smart girl, Sokout, Sokout_shab, sollmaz, tangel, taniya n, tizaras, yasna13601, باغشاه, تابتا, حان جوجو, حسنا72, خانم فسقلی, ساحلي, ستاره یخی, سمن ناز, لیا, م.ن, متینا و بهاره, مهستی, نونوتین, یگانه |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال تایپ کتاب ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۸ محل سکونت: _-_کلبه اي در دل جنگل_-_
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : عشق خاموش حالت من : | پست بسیار مفید : +5 امتیاز چه تاپیک خوبی ![]() تشکر ![]() خدایا شکرت به خاطر این مصلحتی که برام قرار دادی ... ![]() خدا جون مثل همیشه که کمکم می کنی الانم که بدجور بت نیاز دارم دستمو بگیر برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | # A Far Star #, #SamaneH#, **sevdayi **, absalan, ali_jon, alonegirl, azam 24, elahe.goddess, fatima_59, hediyeh_b, Miss.mona, neginra, rakina, sindy, smart girl, Sokout, taniya n, topoliii, yasna13601, باغشاه, حان جوجو, خانم فسقلی, ساحلي, ستاره یخی, سمن ناز, شبنم, لیا, م.ن, متینا و بهاره, مهستی, یگانه |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال گفتگوی آزاد ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: Iran-tehran
(View Stats)
تشکرها: 18,003
تشکر شده 11,654 بار در 1,645 پست
کتاب مورد علاقه : Gone with the wind حالت من : | پست بسیار مفید : +6 امتیاز سلام اعظم جون و ممنون بابت تاپیک خوبی که زدید . ![]() خدایا بابت همه نعمتهایی که بهم دادی و همچنین بابت خانواده خوب و دوستای مهربونم و این که همشون سلامتن ازت ممنونم. قفــــــس از بال بال زدن هایت خسته است . . . گاهی کمی عـــــــــادت بد نیست ویرایش توسط REMIX : ۲۷ مهر ۱۳۹۰ در ساعت ۰۲:۵۲ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #7 (لینک مستقیم) |
| همکار بخش درسی و دانشجویی ![]() حالت من : | پست مفید : +4 امتیاز خداوند جل جلاله را صد نام است که همگی از زبان برآیند جز یکی و زین رو ،آه نام دیگر خداست که از دل برآید! خدایا از تو متشکریم که بر ما زبانی جاری کردی، که حمد تو را گوییم و سینه ای دادی که تو را صدا بزنیم ![]() |
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت: isfahan
(View Stats)
تشکرها: 14,693
تشکر شده 4,463 بار در 788 پست
کتاب مورد علاقه : elahe sharghi , dokhtary be name toofan حالت من : | پست مفید : +4 امتیاز بااینکه بعضی وقتا از خدا دلخور میشم بابت چیزایی که جلو روم میزاره ولی با همه وجود عاشقشم خدایا به خاطر همه اشتباهاتم معذرت میخوام و ازت ممنونم که این همه نعمت بهم دادی و حتما حکمتی داره اون اتفاقات و این جمله دکتر شریعتی خیلی منو اروم میکنه (پایان هر چیزی زیباست اگر زیبا نبود بدان هنوز به پایان نرسیده ) خدایا شکرت در پناه حق فاحشه را خدا فاحشه نکرد ؛ آنان که در شهر نان قسمت می کنند ، او را لنگ نان گذاشته اند تا هر زمان که لنگ هم آغوشی ماندند ، او را به نانی بخرند... ![]() ![]() ![]() ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر ارشد ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: Tehran - Iran
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Gone with the Wind حالت من : | پست مفید : +4 امتیاز اعظم جون نمیشه هر شب قبل از خواب هم باشه ؟ نمیدونم از صبح به همه چیزایی فکر کردم که میتونم به خاطرشون از خدا تشکر کنم. به خاطر سلامتیم . به خاطر والدینم. به خاطر سر پناهم. به خاطر دوستانم . به خاطر تحصیلم. کارم و... همه اش به کنار ... امشب ازت ممنونم خدا به خاطر این هوا. چند تا نفس عمیق باعث شد آرامش عمیقی تو وجودم بریزه. ممنونم خدا به خاطر همه توجهی که به بنده هات داری. به من هم... خدای خوبمی ... | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | # A Far Star #, #SamaneH#, "لعیا", **sevdayi **, **yasamin**, absalan, alonegirl, azam 24, elahe.goddess, e_javidan, farnas, hediyeh_b, linda2011, Miss.mona, rakina, shahrzad1369, smart girl, Sokout, sollmaz, taniya n, yasna13601, باغشاه, حان جوجو, خانم فسقلی, راما, ساحلي, ستاره یخی, سمن ناز, لیا, متینا و بهاره, مهستی, نازبو |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: غنچه رز
(View Stats)
تشکرها: 78
تشکر شده 368 بار در 191 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت حالت من : | پست مفید : +4 امتیاز من با خدام خیلی راحتم هرشب قبل از خواب مرور می کنم چه کارایی کردم چه کارهایی نکردم بعد حتی اگر گناهی هم نکرده باشم توبه می کنم صبح هم که بیدار میشم اول بهش سلام میکنم بعد یه یا علی میگم و خدارو برای انی که یک روز دیگه بهم محلت داد تا بندگیش رو بکنم سپاس گذاری میکنم خدایا دمت گرم چاکریم به مولا من پذیرفتم شکست خویش را پندهای عقل دور اندیش را من پذیرفتم که عشق افسانه است این دل درد آشنا دیوانه است می روم شاید فراموشت کنم با فراموشی هم آغوشت کنم می روم از رفتنم دل شاد باش از عذاب دیدنم آزاد باش گرچه تو تنهاتراز ما می روی آرزو دارم ولی عاشق شوی آرزو دارم بفهمی درد را تلخی برخوردهای سرد را | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | #SamaneH#, **sevdayi **, **yasamin**, absalan, azam 24, elahe.goddess, e_javidan, hediyeh_b, Miss.mona, neginra, rakina, smart girl, Sokout, soomi, taniya n, topoliii, yas khis, yasna13601, الهه 20, باغشاه, حان جوجو, خانم فسقلی, ساحلي, ستاره یخی, سمن ناز, شبنم, لیا, مهستی, نازبو |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| ازورود, انجمن, باشه, به, خدارا, سپاس, قبل, می, هرلحظه, گوییم, یادمون |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |