| |||
| | #661 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰
(View Stats)
تشکرها: 1,342
تشکر شده 617 بار در 420 پست
حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز ما چیز هایی داریم که ممکنه خیلی ها حسرت داشتنش رو داشته باشن. من همیشه سعی میکنم به یاد خدا باشم و به خاطر همه چیییییییییییییییییییییییز شکرش میکنم و ازش ممنونم. عاششششششششششششششششششششششش قتم خدا جون. | ||||||||
| | |
| | #662 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۰ محل سکونت: همین نزدیکی ها
(View Stats)
تشکرها: 9,180
تشکر شده 6,988 بار در 2,177 پست
کتاب مورد علاقه : مهدی موعود، نظراهاری حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز دوشنبه ..... مورخ 17/11/1390 ... سلام خدای خوب و مهربونم ... به خاطر فرصتی دوباره که برای دیدن یه روز قشنگ پر از زیباییهاش را بهم دادی ازت ممنونم .. دیشب وقتی باهات درددل کردم ، سبک شدم به خاطر این فرصتی که بهم دادی ازت ممنونم .. خدایا من هنوز منتظرم ، میدونم که رهام نمیکنی و به خاطر همین همیشه ازت سپاسگزارم خواجونم خیلی دوستت دارم .... « راه گم کرده را به خانه رسان! » قامتم خمیده است. می دانم چندی پیش نخواهم ماند. بیش از آن که فرو افتد، بادا که خداوند مرا به آن کرانه خواهد رساند. سحر امروز دعا کردم؛ «خدایم! بس سرگردان بوده ام! راه گم کرده را به خانه رسان.» ***** برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ویرایش توسط kodaki : ۱۷ بهمن ۱۳۹۰ در ساعت ۰۸:۴۵ قبل از ظهر | ||||||||
| | |
| | #663 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت: ایران
(View Stats)
تشکرها: 6,772
تشکر شده 2,066 بار در 670 پست
کتاب مورد علاقه : از حال بد به حال خوب حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز سلام امروز ممنونم که هستم ،هست و هستند.................... ![]() ویرایش توسط farnas : ۱۷ بهمن ۱۳۹۰ در ساعت ۰۹:۰۵ قبل از ظهر | ||||||||
| | |
| | #664 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت: سلسله جزاير خندان
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : مجنون تر از فرهاد-دهل | پست معمولی : +2 امتیاز خداجونم بهترينم شكرت بخاطر شروع يك روز پردرد ديگر خدايي ديگه توأنم داره تموم ميشه خودت داري ميبيني شاهدي بر درد و زجر كشيدن ها نميخواي حكمت صادر كني مگه يه دختر ١٩ ساله چقدر توان داره خودت داري ميبيني كجا آوردي هستيت شاهدي آخه خداجوني كي روحيه هستي با اين اشك چشم ها جور در مياد توان بده صبر بده دستم بگير تمام كسايي كه اينجا هستن همه بغض دارن همه حاجت دارن چطور ميتونم اشك چشم و ناله هاشون ببينم و بشنوم و بي تفاوت باشم بيا و كرمت يه بار ديگه نشون بده من ببر حاجات اينا رو بده بيا و دل اين دو تا خواهر شاد كن نميتونم ديگه درد دلاشون بشنوم شب تا صبح بي تفاوت باشم بيا دلشون شاد كن خدايي هستيت داره كم مياره نذار ناشكرت بشم نذار نذار نذار عشق من نذار همه وجود و دنياي هستي نذار نذار هستي منتظر تو | ||||||||
| | |
| | #665 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: همسایه امام رضا
(View Stats)
تشکرها: 1,069
تشکر شده 254 بار در 124 پست
کتاب مورد علاقه : قافله دل_نوتریکا_گندم حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز خدایا شکرت به خاطر همه دلهای آروم و به خاطر همه خوشبختی هایی که ازشون غافلم خدایا شکرت به خاطر اینکه هنوز دلمو پیش خودم نگه داشتی تا کسیو که یاد تو تو دلش بیشتر از بقیه اس بفرستی و دل منو به دلش که به یاد تو گره خوره پیوند بزنی....تو جبران همه نداشته ها و تنهایی های منی... مطلب طاعت و پیمان و صلاح از من مست که به پیمانه کشی شهره شدم روز الست من همان دم که وضو ساختم از چشمه عشق چار تکبیر زدم یکسره بر هرچه که هست می بده تا دهمت آگهی از سر قضا که به روی که شدم عاشق و از بوی که مست کمر کوه کم است از کمر مور اینجا ناامید از در رحمت مشو ای باده پرست | ||||||||
| | |
| | #666 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال تایپ کتاب ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹ محل سکونت: زیر سایه دوست,توی این دنیای رنگارنگ و شیطون و دیوونه
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : رمان-شعر | پست معمولی : +1 امتیاز مهربونم شکرت.....شکر.... برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید /hajibala.blogfa.com/ متنفرم! از خاطره هایی که وقتی بهشون فکرمیکنم میگم:وای من چقدراحمق بودم! | ||||||||
| | |
| | #667 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت: سلسله جزاير خندان
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : مجنون تر از فرهاد-دهل | بدون امتیاز : 0 امتیاز خداجوني شكرت شكر بخاطر تمام چيزهايي كه تو نميخواي و من اصرار بر انجام شدنش دارم شكر بخاطر اينكه بهم توان دادي يه روز سخت ديگه رو پشت سر بذارم و روز سخت ديگه رو شروع كنم شكرت بخاطر رسوندن لپ تاپ عشقم تنها دلخوشيم شكر شكر ![]() ![]() ميگم خدايي چي ميشه فرداصبح جور ديگه اي خوشحالم كني خداجونم من بخاطرناله و ضعف ديروزم ببخش خداجوني هستيت ببخش اگر رنجوندت ديروز معذرت حكمت كارهات با عقل و منطق فسقل من نميخوند ديگه ببخش هستيت ![]() ![]() ![]() ![]() هستي شرمنده ویرایش توسط hasti_24 : ۱۸ بهمن ۱۳۹۰ در ساعت ۰۹:۴۰ قبل از ظهر | ||||||||
| | |
| | #668 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال گفتگوی آزاد ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: لای این شب بوها
(View Stats)
تشکرها: 17,213
تشکر شده 6,902 بار در 1,457 پست
کتاب مورد علاقه : همه کتابهای روی زمین حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز خدایا شکرت که خونه تکونی امسال هم تموم شد. خدایا مرا ببخش بخاطر درهایی که کوبیدم و خانه تو نبود ... | ||||||||
| | |
| | #669 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۹
(View Stats)
تشکرها: 4,174
تشکر شده 825 بار در 315 پست
کتاب مورد علاقه : زنبق دره حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز خدایا ممنون از اینکه یه روز دیگه گذاشتی زنده بمونم تا بفهمم چقد بهت محتاجم. چقدر بیشتر از روزهای قبل بهت احتیاج دارم تا کمکم کنی دستمو بگیری نذاری بیشتر از این تو خودم غرق بشم. خدایا ممنونم که هنوزم هوامو داری.میدونم کمکم میکنی.مطمئنم امروزم پشتمی. نمیزاری زمین بخورم.بهت ایمان دارم.میدونم اینبارم کمکم میکنی ولی من بازم یادم میره که چقد مهربون بودی دستمو گرفتی کمکم کردی. کمکم که که دیگه اینجوری نباشم.کمکم کن که اینقد ناسپاس نباشم به خاطر همه چیزایی که دارم شکرت.شکرت شکرت شکرت | ||||||||
| | |
| | #670 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: درجوارحضرت معصومه(س)
(View Stats)
تشکرها: 5,153
تشکر شده 634 بار در 221 پست
حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز من دوسش دارم،دلم براش تنگه... ازش سپاسگذارم که فرصت باخودش بودن روبهم داده فرصت آغوشی که مهربون وستارالعیوب ازش می خوام ببخشتم،بخاطرهمه بدی هام. خــــدایا همه از تو می خواهند ، بدهی من از تو می خواهم ، بگیری خـــــدایا این همه حس دلتنگی را از من بگیر . . . --------------------------------------------------------------------------------- راوی که یکی ازبچه های تفحص شهدا بوده مینویسد:در تفحص شهدا دفترچه یادداشت یک شهید 16ساله پیدا شد که گناهان هر روزش را در آن یادداشت کرده بود؛گناهان یک روز او عبارت بودند از: سجده نماز ظهر طولانی نبود. زیاد خندیدم. هنگام فوتبال شوت خوبی زدم که از خودم خوشم آمد. راوی در سطر آخر افزوده بود که دارم فکر می کنم چقدر از یک پسر شانزده ساله کوچکترم...! | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| ازورود, انجمن, باشه, به, خدارا, سپاس, قبل, می, هرلحظه, گوییم, یادمون |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |