| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 51,167
تشکر شده 45,965 بار در 7,449 پست
کتاب مورد علاقه : طلوع محمد | بدون امتیاز : 0 امتیاز کاش وقتی زندکی فرصت دهد گاهی از پروانه ها یادی کنیم..... کاش بخشی از زمان خویش را وقف قسمت کردن شادی کنیم.... کاش وقتی آسمان بارانیست اززلال چشمهایش تر شویم.... کاش شب وقتی تنها میشویم با خدای یاس ها خلوت کنیم.... کاش بین ساکنان شهر عشق رد پای خویش را پیدا کنیم..... کاش با الهام از وجدان خویش یک گره از کار ه دلها وا کنیم...... کاش رسم دوستی را ساده تر مهربانی تر آسمانی تر کنیم...... کاش در نقاشی دیدار مان شوق ها را ارغوانی تر کنیم....... کاش وقتی شا پرک ها تشنه اند ما به جای ابر ها گریان شویم.... ![]() ![]() _______________________________ قوانین زیر، اگر چه در راستای منظم ساختن این محیط است، اما، پیش از انچه که به محدودیت ها نیم نگاهی کنیم، باید اعتراف کنم، محیط این تاپیک، محیطی است سراسر ازادی، و بدیهیس است، این ازادی، نه در خارج از قوانین سایت بلکه در حیطه ازادی های، گفتاری و ارتباطی است، انچنان که زمان منطبق بر تصورات شما پیش رود اما، پیشنهاداتی از سوی جمع ارائه شده، که رعایت این ها، به منزله ی احترام به این محیط است 1- به جای جواب سلام و خداحافظی از دکمه تشکر استفاده میکنیم بخاطر حذف پست های اضافه و پیش رفتن به سوی تاپیکی منظم و مفید خانواده دهم قفلید اینجا کلیک کنید این روزها میگذرد ولی من از این روزها نمیگذرم ![]() | ||||||||
| |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر ارشد ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: Tehran - Iran
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Gone with the Wind حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز تمام می شوم شبی فقط به من اشاره کن ![]() سلام به همه | ||||||||
| |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : طلوع محمد | بدون امتیاز : 0 امتیاز شفنمی فعلا خودمو خودتیم ![]() | ||||||||
| |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر ارشد ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: Tehran - Iran
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Gone with the Wind حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز چه اشکالی داره ![]() 4؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ | ||||||||
| |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : طلوع محمد | بدون امتیاز : 0 امتیاز 4 ![]() ![]() | ||||||||
| |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Gone with the Wind حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز جت خالی نبودن عریضه فردای تفلدت مبارک ![]() ![]() | ||||||||
| |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش فرهنگ و هنر ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : تاریخی،عاشقانه،جنایی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام ![]() برکت وارد می شود ![]() توهم فانتزی حالا هر چی از این راهرو یک نفر رد شده، مثِ وقتایی که تو ناراحتی نفس می کشم با تمام وجود، عجب عطر خوبی زده لعنتی! با من حرف بزن | نادیا.م و هیوا.ب برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Gone with the Wind حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : طلوع محمد | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش فرهنگ و هنر ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : تاریخی،عاشقانه،جنایی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز از بس که حسودید | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| خانواده, شماره, شماره11, نود, نودهشتیا, هشتیا |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |