بازگشت   نودهشتیا > فرهنگ و هنر > تئاتر و بازیگری

تبلیغات 
اقامت و مهاجرت به بهترین کشورهای جهان وام 4 درصد خود اشتغالی
ارسال موضوع جدید  پاسخ

LinkBack ابزارهای موضوع جستجو در موضوع نحوه نمایش
قدیمی ۲۵ مهر ۱۳۹۰, ۰۸:۵۵ قبل از ظهر   #1 (لینک مستقیم)
مدیر بخش فرهنگ و هنر

خانومی آواتار ها

پست معمولی  +1 امتیاز     
پیش فرض «شان پن»، «الک بالدوین»، «ساموئل ال جکسون» هم اضافه شدند

«شان پن»، «الک بالدوین»، «ساموئل ال جکسون» هم اضافه شدند
روایت هنرمندان هالیوودی درباره خیزش والاستریت
خبرگزاری فارس: اعتراضات مردمی وال استریت در حالی رو به گسترش است که تعداد هنرمندانی که این اعتراضات را حمایت میکنند، رو به افزایش است.

به گزارش خبرگزاری فارس، در حالی که خبرهای منتشر شده از ایالات متحده آمریکا حاکی از آن است که معترضان وال استریت هر روز خشمگینتر و پرشورتر از دیروز به خیابانهای میآیند، هنرمندان این کشور نیز مردم را تنها نگذاشته و صدای اعتراضشان را به مردم گره زدهاند.
اگرچه دولت آمریکا در مقابله با این اعتراضات از هیچ خشونتی فروگذار نیست ولی هنرمندان به لحاظ آن که اشخاص شناخته شدهای هستند و موفقیت شغلیشان تاحدودی تحت تاثیر فعالیتها و اظهارنظرهای سیاسیشان نیز هست، موقعییت حساستری دارند، با اینحال هیچکدام از این موارد باعث نشده تا آنها عرصه را خالی کنند.
از جمله هنرمندانی که از آغاز تاکنون به این جمع پیوستهاند، «راسل سیمونز»، «کانیه وست»، «ماریک روفالو»، «مایکل مور»، «سوزان ساراندون»، «شان پن»، «الک بالدوین»، «جین فوندا»، «ساموئل ال جکسون»، «تیم رابینز»، «پن بادگلی» و «روزین بار» از آن جملهاند.
«مایکل مور»، مستندساز جنجالبرانگیز آمریکا، هنگام حضور در یکی از این تظاهرات خطاب به تظاهراتکنندگان گفت: من حقیقتا از آنچه که اینجا میبینم به وجد آمدهام.
«مور» گفت: آنچه که میبینم تنها یک جمع صدها یا هزاران نفری نیست که خیلی زود هم از هم بپاشد، بلکه میلیونها نفر از مردم آمریکا که از یک چیز که نتیجه تصمیمهای نادرست است رنج میبرند با هم همصدا شدهاند.
وی در مصاحبه اخیر خود ضمن تاکید بر این نکته که نظام سرمایهداری آمریکا با هیچ یک از ادیان مهم جهان همخوانی ندارد، نیز متذکر شد که اعتراضات وال استریت از جمع جوانان آغاز شده و به زودی سراسر کشور آمریکا را فرا خواهد گرفت.
«روزین بار»، بازیگر هالیوودی نیز در یکی از سخنرانیهایش در جمع معترضان گفت: هدف من از شرکت در این تظاهرات، یک کاپیتالیسم جدید است، کاپتالیسمی که با جنگ تغذیه نشود و ثروت و اندوختهاش تحت عنوان تجارت آزاد تنها از آن سفیدها نباشد.
«ساموئل ال.جکسون»، بازیگر سیاهپوست آمریکا نیز در یکی از مصاحبههای تلویزیونی خود درباره قیام مردمی وال استریت گفت: مردم ما زمانی در دهه ۶۰ بلد بودند که در برابر آنچه که نمیخواهند اعتراض کنند، همچون اعتراضاتشان به جنگ ویتنام، اکنون نیز زمان آن رسیده که مردم آمریکا صدای اعتراضشان را به گوش مردم سراسر دنیا برسانند.
«راسل سیمونز»، یکی از آهنگسازان و نوازندگان آمریکایی، نیز چند روز پیش در جمع معترضان حضور یافت و ضمن آن که تظاهراتکنندگان را «کودکانی شیرین» مینامید، با تقسیم ۵۰۰ بطری آب در میان آنها، حمایت خود از این اعتراضات را اعلام کرد.
او با صدایی بلند فریاد: قدرت را به مردم بدهید، نه به شرکتها. پول را از واشنگتن خارج کنید.
«سوزان ساراندون»، یکی از منتقدان همیشگی از سیاستهای جنگطلبانه آمریکا و عملکرد دولت این کشور نیز طی این روزها به طور مستمر در جمع تظاهرات کنندگان حضور داشته است.
«ساراندون» در این باره گفت: قیام وال استریب جنبش شگرفی است،البته من چیز زیادی درباره وال استریت نمیدانم ولی خوب میدانم که اگر من در این کشور یک تجارت راه بیاندازم اشتباه بزرگی مرتکب شدهام چون با این کار خودم، آینده تعداد زیادی از مردم را به نابودی کشاندهام، من به جمع معترضان پیوستهام درحالی که همهچیز خودم را کنار گذاشته در حالیکه حتی دیگر به حفظ حرفه خودم (بازیگری) هم فکر نمیکنم.
این بازیگر برنده اسکار هالیوود افزود: دلیل اصلی به وجود آمدن اعتراضات وال استریت، رشد روز افزون فاصله طبقاتی میان فقیر و ثروتمند در جامعه کنونی آمریکا بودهاست.
بالدوین نیز درباره وال استریت روی صفحه توییتر خود نوشت: آنها تنها میخواهند کاپیتالیسم (نظام سرمایهداری) را تعدیل و تنظیم کنند و تنها یک قهرمان میتواند این کار را بکند.
وی در ادامه مینویسد، هرکدام از ما، هر کدام از شما یک قهرمان هستیم، من شما (معترضان وال استریت) را دوست دارم و از همینجا از همه شما تشکر میکنم.
«رافالو»، بازیگر نقش «هالک شگفتانگیز» که در میان جمعیت شعار میداد، نیز در اینباره گفت: «مبارزه برای آزادی، عدالت و برابری ارزش ما است. واقعا دارید علیه آن میجنگید؟»

انگار که شاهرگ احساسم را زده باشی،
بند نمی آید دوست داشتنت ....
دوستت دارم

خانومی آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
تشکر شده توسط :
پاسخ

علاقه مندی ها (Bookmarks)

برچسب ها
«الک, «ساموئل, «شان, اضافه, ال, بالدوین»،, جکسون», شدند, هم, پن»،

ابزارهای موضوع جستجو در موضوع
جستجو در موضوع:

جستجوی پیشرفته