| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| رمان نویس انجمن ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت : تهران دوست داشتنی
تشکرها: 18,957
تشکر شده 361,530 بار در 2,700 پست
حالت من : | ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | **Silver Star**, *Galaxy*, *RaHa2*, .nox., adelay_90, aram-anlin, aylin-72, blue69, elahe70, farnaz21, gandomsa, hamsafar tanha, M mehrane, M.Gh74926, mahbob_sh, man war, marjanagn, mehr68, Mino Bookworm, nasim angel, omidi, Parnam, rahgozar7, reyhane.s, roksana-97, s.m.1377, sasi joon, sayeh ninja, Star-crossed, Tracy, yasaman.N, yasamin-73, zanbagh, { }, ارغوان 67, ایسل66, باران 69, بازیگوش, توحیده, دختراسمان, سنگ صبور, !arefeh, عطر خوش یاس, فارقليطا, نام کاربری, کیانوش.م.م, ღwantonღ |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : texas
تشکرها: 295
تشکر شده 1,052 بار در 204 پست
کتاب مورد علاقه : پاریس در جیب من! حالت من : | خیلی دماغشو خوب عمل کردن گفتم بنویســم به یاد تو... یادم آمد که پیشتر از غافلان بوده ام ... گفتم بنویســم با عشق به تو... یادم آمد هنوز عاشق نشده ام... گفتم پس بگذار کمی باخورشــید باشم برای طلــوع ... یادم آمد که من سالها پیش غروب کرده ام ... گفتم پس بگذار کمی دعا کنم برای آمدنت ... و چنین دعا کردم: اللهم عجل لوليك الفرج | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت : مازندران
تشکرها: 613
تشکر شده 1,247 بار در 613 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه حالت من : | بینیش خیلی از قبل بهتر شده........... زندگی زندگی زورقی از گل یاس / برکه آبی و زلال و آرام / سبدی مریم و یک باغ بهار نه نشد..... قسمتم از تو و آن روح لطیف / برکه آبی احساس نبود / قسمتم از تو و آبی نگاهت افسوس، زورق یاس نبود...... و نشد خواب منو و دل ، با تو و دست تو تعبیر شود/ زندگی خواب نبود/ زندگی معرکه ی عشق و دل و آب نبود/ زندگی آبی آواز نبود/ زندگی هر چه که بود ، با من خسته سر بازی نداشت.... به کجا می روم آخر، کاش می دانستم........./ قسمتم! قسمت هر کس باشی ، گوشه ای از قلبم تا ابد قسمت توست... باورم کن و بدان/ سالها میگذرد ، تا تو و مهر تو تکرار شود/ سهم هر کس باشی ، سهمی از تو تا ابد در دل من زندانیست...... | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : TehRan
تشکرها: 109
تشکر شده 1,474 بار در 1,021 پست
کتاب مورد علاقه : elaheye naz,baz baran حالت من : | خیلی خوب شده...ً دم دکتره گرم...! Z BAZIIIIIIIIII----------------------- ![]() MAn Ghahremanam ghahremanam hatta age ghahre ba man,2nya enghad migam ta ru tanesh hak she daman....... LILLI HOZAK YEKI MARO 2R ZAD....... joon Z BAZI ESTEGHLALIHA>>>http://www.forum.98ia.com/group5.html | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۹ محل سکونت : همینجا
تشکرها: 407
تشکر شده 1,491 بار در 584 پست
کتاب مورد علاقه : رمان یاسمین حالت من : | چه قبل عمل چه بعد عمل اصلاازش خوشم نمياد یکی را دوست میدارم ولی افسوس او هرگز نمیداند نگاهش میکنم شاید بخواند از نگاه من که او را دوست میدارم ولی افسوس او هرگز نگاهم را نمیخواند ![]() | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت : سرزمین تنهایی
تشکرها: 3,760
تشکر شده 3,387 بار در 875 پست
کتاب مورد علاقه : هشت کتاب سهراب سپهری... حالت من : | بازیگر خوبیه من دوسش دارم اما اصلا به شوهرش نمی خوره خدایا شکرت ![]() | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : زیر سایه مهربانی
تشکرها: 1,021
تشکر شده 239 بار در 180 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه حالت من : | بد نشده........ | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| ویراستار کتاب انجمن ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۰ محل سکونت : زير دماي 40 درجه
تشکرها: 22,823
تشکر شده 7,090 بار در 1,332 پست
کتاب مورد علاقه : خانواده تيبو، برباد ر حالت من : | حالا كه همه قبل و بعد از عملن | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : ساري
تشکرها: 75
تشکر شده 1,103 بار در 631 پست
کتاب مورد علاقه : رياضيات | دماغ عمل كرده خيلي بهش مياد / قشنگ تر شده | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت : تهران. سعادت آباد
تشکرها: 180
تشکر شده 90 بار در 47 پست
کتاب مورد علاقه : خورشيد از شادي داودي حالت من : | قشنگ شده من ازش خوشم میاد ***فرصت ها را غنيمت دان كه چونان ابر در گذرند*** | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| از, ایرانی, بازیگر, بعد, عمل, قبل |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |