| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت : teh
تشکرها: 18,542
تشکر شده 16,381 بار در 2,649 پست
حالت من : | پیغام مدیر:دوستان لطفا در این تاپیک فقط عکس بذارین و بحث در موردش رو در پروفایلاتون انجام بدین بعد از این پستای اضافی حذف میشن 11 اسفند 1390 ♥.....♥ ![]() خوبين؟ راستش من خيلي وقته كه قصد داشتم همچين تاپيكي بزنم. ![]() موضوع از اين قراره..... بعضي از دخترا و پسرا يه سري نقاشي هاي گرافيكي ميكشن......... ![]() كه من خودم شخصا خيلي..ي...يي..علاقه مندم .خودمم يه سري ميكشم كه حالا كم كم ميزارم البته مال من به خوشگلي مال بعضيا نيست! اما اين اول دوتا از نمونه كارهارو ميزارم كه دقيقا منظورم و برسونم. لطفا...لطفا...هركي از اين نقاشي ها ميكشه بياد بزاره...! تا هم همه ببينن و لذت ببرن هم اينكه ما كه ميكشيم اشكالاتمونو بفهميم و هم پيشنهاداتي بشنويم هم انتقاداتي و هم اينكه يه ذره تشويق شيم تا بازم بكشيم. ![]() بازم ميگم لطفاااااا هركي ميكشه بياد..... بيااين.....كلي خوشحال ميشيم...![]() دوتا از نمونه كارهاي من: ![]() ![]() ................. ![]() ديگه ببخشيد اگه كارهام خيلي قشنگ نيستن شما به بزرگي خودتون مارو معاف كنين... ![]() (بله بله....نقاشي 2 رو براي سالي تاك كشيده بودم....و نشون هم داد ممكنه يه وقت ديده باشين )توجه كنيد دوستان....لطفا به صفحه هاى بعد هم سر بزنيد در صفحه هاى بعد نقاشى دوستان + بقيه كارهاى منرو مشاهده ميكنين ... ممنووون :** ویرایش توسط !kimi5 : ۲۹ مهر ۱۳۹۰ در ساعت ۱۰:۱۳ قبل از ظهر | ||||||||
| | |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت : teh
حالت من : | سلام بچه ها با اينكه حالم خيلي بده ولي گفتم بيام سه تا ديگه بزارم يه ذره حالم بهتر شه((بگذريم ك حالم اصلا تغيير هم نميكنه.... ...))خب اينم سه تا ديگه اميدوارم خوشتون بياد و نظر بدين.....و نقاشي هاتونو بگذارين.............! ![]() با چه زبوني بگم؟ بياين ديگه..... ....!![]() ![]() ![]() توجه توجه....... ......... ......اين نقاشيه كه ليدي گاگاستاصلا خوب نيست چون من طراحيم خوب نيست!! ...!ولي اون بغل هم گرافيكيه!اون بغل هم عكسيه ك از روش اينو كشيدم! .....![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | !FAR5NIA, !shagha, !tara, #SamaneH#, *niusha*, Abandokht, ashkeshamea, dokhtar sharghi, eli jojo, fafa77, f_javid, H0NEY, kimi khoshgele, mina.zoroaster, narg-s, niho, nini gol, parisabeheshti, pariya on1, radon, Rainbow Girl, Sati_Faeze, sayta.m, se7en-1991, shadi.A, shayans, sheida joon, sunshine.h, sαвα, ~N!na jOojOo~, ادم خوب, ثـمیـن, دریادل2012, شبنم, شهره وروجك, محسن, نیلوفر دختر دریا |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰
تشکرها: 3,204
تشکر شده 2,349 بار در 563 پست
حالت من : | ببخشید اگه کیفیت نداره ..... اسکنرم خراب شده مجبور شدم با گوشیم عکس بگیرم یکی از اشکالاش که خودمم میدونم و همه میگن اینه که زیاد پاک میکنم ..... حالا شما هم اشکالاتش رو بگید لطفا ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | !FAR5NIA, !kimi5, !tara, # بلوط #, #SamaneH#, (دختر ایررونی), *RaHa2*, Abandokht, ashkeshamea, Change, eli jojo, fereshte.h, H0NEY, Henia, mahtab...72, niho, nini gol, Rainbow Girl, Sati_Faeze, sayta.m, se7en-1991, shadi.A, somaies7, souraj, sunshine.h, sαвα, ادم خوب, ثـمیـن, خانم فسقلی, دریادل2012, ساماریوم, سرتق, شبنم, شهره وروجك, محسن, نیلوفر دختر دریا, ܓܨcrystalܓܨ |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت : teh.gharb
تشکرها: 3,097
تشکر شده 6,159 بار در 1,400 پست
کتاب مورد علاقه : حسن کچل.سفیدبرفی حالت من : | اینم از کار ترام من مییدونم خیلی بده چون کار اولمه یه شوهرم نداریم.... ![]() اینم شد زندگی آخه بدون شوهر ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
حالت من : | عکس خلاف قوانین ویرایش شد ![]() بچه ها 2 تا از نقاشي هاي اين دفعه مربوط به يك دفتريه كه وقتي اول دبيرستان بودم درست كردم اون صفحه كه ونساست هم مربوط به همون دفترست.... ![]() . . . . ![]() . . خب از دفتر تموم شد.......(توش چيزهاي ديگه هم هست كه خوب نبودن... ![]() . . خب اينم از يه نقاشي كه واسه يكي از دوستام كشيده بودم....(دوم دبيرستان) توجه....اون دختره و اون نوشته shagha رو من نكشيدم....يكي از دوستام كشيده بود كه واقعا تو كارش حرف نداشت ![]() ...اگه فهميده باشين يه طرحي هم هست كه اون بالا رو يه ورق ديگست..... ![]() ![]() . . . . ..بروبكس اين يكي اصلا خوب نيست...... آخه داشتم اينجا شيمي ميخوندم ![]() فقط ميخوام يكي از all star هام رو اينطوري كنم اين طرحشه نظرتون چيه؟ . . . ![]() فكر كنم بهتره چندتا ديگه رو تو يك پست ديگه بدم..... ![]() مرسي مرسي از استقبالتون واقعا... ...........................![]() خو بياين نقاشي بزارين ديگه... از نرگس و نازي هم كلي تشكككككر كه نقاشي گذاشتن بازم منتظر هستيم هاااا ![]() فعلا. ویرایش توسط !kimi5 : ۵ آبان ۱۳۹۰ در ساعت ۰۲:۱۲ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | !FAR5NIA, !shagha, !tara, #SamaneH#, *niusha*, *RaHa2*, *شایلی*, Abandokht, ashkeshamea, Cloud_Strife, dokhtar sharghi, f_javid, golnaghshetavous, H0NEY, Henia, magloniya, mina.zoroaster, narg-s, niho, parisabeheshti, pariya on1, sampadi, Sati_Faeze, sayta.m, se7en-1991, shadi.A, shayans, sunshine.h, sαвα, ادم خوب, ثـمیـن, ساماریوم, شبنم, شهره وروجك, محسن, نام کاربری, نیلوفر دختر دریا |
| | #6 (لینک مستقیم) | |||||||||
حالت من : | نقل قول:
تارا اينو ببين يكى از بروبكس كذاشته اكه از شخصيت كشيدى و تو تيب اينه حتما بزار باااشهههه؟ ![]() | |||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰
تشکرها: 3,204
تشکر شده 2,349 بار در 563 پست
حالت من : | بازم ببخشید اگه کیفیت نداره ![]() بچه ها لطفا اشکالاتش رو هم بگید ![]() | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
حالت من : | بروبكس...اين عكس رو از اينترنت كرفتم ولى ديدم سبكش همينه...خيلىىىىىى خوشمله نه؟؟؟؟ | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت : تهران
تشکرها: 1,563
تشکر شده 788 بار در 250 پست
حالت من : | کیمییییی کاراتو من خیلیی دوست دارم بازم بذار... ![]() اون LADY GAGA هم خیای باحال بود کک اینارو رو نمیکنی ها... ![]() کارای nazi74 و narg-s هم خیلیی قشنگ بود.... بازم بذارین ماهم لذت ببریم.... ![]() کیمی از اون دفترت بازم بذار اون خیلیی قشنگه منم اونو دوست دارم.... ![]() تارایی کارای تو که عالیییهه بذار ![]() ![]() ![]() با شرمندگی منم یکی میذارم دیگه ببخشید ماله من به قشنگیه ماله شماها نیست آخه من از این استعدادها نداریم.... ![]() | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰
تشکرها: 241
تشکر شده 462 بار در 239 پست
حالت من : | داشتم دوروبرمو نگاه میکردم یهو اینارو دیدم گفتم بزارم با این که خیلی ضاین دیگه شرمنده الان دارم ذوب میشم ![]() لازم به ذکر است اینا الان جزوه فیزیکه بنده هستن ![]() حال میکنی چه پرباره!!!!!!!!!!!!!!!! ببخشید دیگه خیلی ضاین همینارم کلی هنر کردم ![]() دیگه کیفیتشونم بده ببخشید ما اسکنر نداریم!!!! ![]() ![]() ویرایش توسط shayans : ۱۵ آبان ۱۳۹۰ در ساعت ۰۲:۳۷ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | !FAR5NIA, !kimi5, !tara, #SamaneH#, "Dezire", *niusha*, Abandokht, Bavar, f_javid, H0NEY, jooo jooo, marzie1994, sampadi, Sati_Faeze, sayta.m, se7en-1991, shadi.A, sunshine.h, sαвα, آذردخت, ادم خوب, شهره وروجك |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| بزارنبدويين♥♥♥♥, بيان, دارن, دوس, كساني, كه, نقاشي, هاشونو, گرافيكي |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |