| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۹ محل سکونت : اصفهان
تشکرها: 615
تشکر شده 37,697 بار در 201 پست
کتاب مورد علاقه : twilight و همخونه حالت من : | پست بسیار مفید : +6 امتیاز سلام....نقد رو گذاشتم تا نظراتتون رو بگید و منو کمک کنید تا رمانو بهتر پیش ببرم...منتظر نظراتتون هستم ![]() ![]() ![]() خلاصه رمان ساقی دختریه که با خانواده عموش زندگی می کنه....سختی های زیادی رو تحمل کرده و سختی های زیاد دیگه ای رو باید تحمل کنه...اتفاق نا خوشایندی برای دختر عموش مریم می افته که زندگی او رو هم دستخوش تغییراتی میکنه....تغییراتی پر از درد و رنج....عشق و نفرت و... ![]() ![]() ![]() لینک رمان از نگاهم بخوان | leila_r کاربر انجمن معرفی ونقد رمان از نگاهم بخوان http://www.forum.98ia.com/t328404.html#post3125435 مهربانی چشمانت تایپ http://www.forum.98ia.com/t251060.html مهربانی چشمانت دانلود http://www.forum.98ia.com/t275504.html | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۹ محل سکونت : یه جایی همین نزدیکی ها
تشکرها: 18,521
تشکر شده 3,238 بار در 882 پست
کتاب مورد علاقه : اوه..خیلی زیادن! حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز شروع داستانت که خوبه خوشم اومدهنوز روند داستان مشخص نشده واسه همین چیزی واسه نقدر وجود نداره ولی قلمت خوبه و داستانت هم جذابه فقط یه لطفی کن و زود به زود بذار | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸
تشکرها: 10,436
تشکر شده 3,244 بار در 415 پست
حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز خیلی زیبا شروع کردی امیدوارم ماجرای زیبا و پر از عشقی بین لیلا و بهنام رخ بده!!! وسیع باش و تنها و سربه زیر و سخت | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت : همین گوشه کنار
تشکرها: 18,762
تشکر شده 1,422 بار در 459 پست
کتاب مورد علاقه : جا نمی شن...:) حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز سالام خسته نباشی دوست دارم رمانتو یه عالمهههههه... با این که این بهنامه از این کار های بد می کنه ولی نمی دونم چرا فکر می کنم آدم خوبی می شه...تو زو خدا زود زود ادامه بده.... | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۹ محل سکونت : یه جایی همین نزدیکی ها
کتاب مورد علاقه : اوه..خیلی زیادن! حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز احتمالا قراره بین بهنام و لیلا علاقه ای به وجود بیاد فقط تو رو خدا یه کاری کن که این بهنامه منت لیلارو بکشه! | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| رمان نویس انجمن ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۹ محل سکونت : جاییکه با خدایم تنهام
تشکرها: 19,092
تشکر شده 89,746 بار در 1,854 پست
کتاب مورد علاقه : هم سایه ی من حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز سلام عزیزم خوب مینویسی ادامه بده بازم بهت سر میزنم | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
کتاب مورد علاقه : اوه..خیلی زیادن! حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز مهمترین چیزی که تو هر رمانی مهمه اینه که اخرش خوب تموم شه! باید یه جوری بشه که بهنام از لیلا خوشش بیاد بعد از این دست از سرش برنداره از این عشقای مالیخولیایی از اون خفناش | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت : همین گوشه کنار
تشکرها: 18,762
تشکر شده 1,422 بار در 459 پست
کتاب مورد علاقه : جا نمی شن...:) حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز دوووووسسسسسستتتتتتت دارم رمانت رو یه عععععععععععععععععاااااااا ااالللللللللللممممممممممم ممههه ایمدوارم همین طور فوق العاده پیش بره | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت : جايي نزديك وطن
تشکرها: 9,249
تشکر شده 2,998 بار در 741 پست
کتاب مورد علاقه : نوشته بجه هاي سايت حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز تازه کتابتو خوندم خوشم اومد من فکر کنم مادر بهنام یه کاری کنه که بهنام و ساقی با هم باشن اولش هم بهنام قبول نکنه ولی بعد عاشق ساقی بشه جون من بگو درست گفتم............. | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت : زيرسقف خدا
تشکرها: 51,019
تشکر شده 1,158 بار در 665 پست
کتاب مورد علاقه : هديه ي شاهزاده و........ حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز سلام خيلي از رمانت خوشم اومد مخصوصا از بهنام كلا من از شخصيتاي خشن خوشم مياد و دوست دارم يه جورايي مثل داستان قمار سرنوشت يا عشق دردناك ويا طلوع دوباره باشه يعني پسر اخرش به عشقش اعتراف كنه![]() زود به زود و زياد بزار مرسسسي ![]() | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| leilar, از, بخوان, بخوان|, معرفی, نجمن, نجمن|معرفی, نقد, نگاهم, و, کاربر, کتاب |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |