| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت : تهران
تشکرها: 9,345
تشکر شده 79,282 بار در 445 پست
حالت من : | پست بسیار مفید : +52 امتیاز به نام ایزد منان سلام به دوستان خوبم . این رمان اولین کارمه و نسبتا طولانیه . می دونم اشکال و ایراد زیاد داره . بنابراین صمیمانه نقدهاتون رو می خونم و اگه جایی نیاز به توضیح داشت در خدمت هستم . خلاصه رمان بهار زندگی : خانواده بهار از لحاظ مالی در سطح نسبتا پایینی قرار دارند . بهار فرزند دوم و آخر خانواده است و مثل تمام دختران دیگه آرزوهای دور و دراز داره که از جمله اونها ازدواج با مردیه که از لحاظ خانوادگی و فرهنگی خیلی بالاتر از اونهان . چیزی که در اطرافیان بهار خنده دار و مسخره به نظر می رسه . اما شرایط زندگی بهار در طول داستان طوری رقم می خوره که اونو به رویای دوست داشتنی اش نزدیک می کنه اما .... لینک رمان بهار زندگی | Blast Off کاربر سایت "If I could tell you that, I wouldn't have to dance it." Isadora Duncan رمان بهار زندگی | Blast Off کاربر سایت رمان بهار زندگی | Blast Off کاربر سایت | نقد و معرفی کتاب | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | "لعیا", ~Niayesh~, *ROJA*, *بارون پاییزی*, +Lily, -bahareh-, -نازلی-, .arsana., .MojGan., .هازال., afsoon321, anahita jon, anital, Arezoo Khanoom, ashoka, AVESTA, azda, barana.malek, Cancer, cemira, chakamak, dorsa_68, edena, farzandeiran, foroogh 54, Genesis, ghazale96, golchaghe, hastijojo, horin, hot sun, icegirl_90, joojoo7321, Khate Siah, khiyal99, lale joon, leila.kh, mahsamoon, mahtab26, makhmal_66, many22, MaRyAm.PaRiZaD, maryam1363, mehrsa_m, mina naz, mina12MINA, n!loof@r, Nafa3 Hamatonam, Nahid72, Nashin, nazi_gf2010, nutty, p.s.hichkas, pegiiiiiiiii, pink star, RaheBipayan*, roya1365, s.d.yeganeh, sania555, SEA SHELL-600, setayesh_p995, shafagh 69, shanti, shikolat, sollmaz, tondar1365, valan, vanas, Z.BITA, zahra.gb76, _ SPEED _, §parnian§, آذرمیدخت, آیه خانم, اسمون, امتیس, باران شکوفه, بي بي فري, خانم فسقلی, راحله۷۱, رومی, سرتق, شب, شهرزاد ن, شهرناز, طلوع عشق, علی رضاایران, مونا**, نسرین..., نیکا83, هوفریا, پدیده, کیمیا1388 |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۹ محل سکونت : یه جایی همین نزدیکی ها
تشکرها: 18,493
تشکر شده 3,231 بار در 881 پست
کتاب مورد علاقه : اوه..خیلی زیادن! حالت من : | پست مفید : +4 امتیاز من که از اول داستانت خوشم اومد قلمت هم روونه و داستانت طوریه که دلم می خواد زودتر بقیه شو بخونم امیدوارم تا اخرشو با همین سرعت بذاری و یه چیز دیگه هم اینکه تا روند داستانت مشخص نشه بچه ها کمتر نقد می کنن ولی هر چی بری جلوتر نقد ها بیشتر میشه من که از همین الان خواننده ثابت این رمانم | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت : تهران
تشکرها: 10,148
تشکر شده 2,424 بار در 622 پست
کتاب مورد علاقه : بربادرفته، همخونه | پست معمولی : +1 امتیاز شروع داستان که جذاب بود خصوصا" با قلم زیبات به نظرم شخصیت بهار را خیلی خوب ترسیم کردی با وجود اینکه از نظر شخصیتی خیلی باهاش متفاوتم اما به شدت باور پذیره. شخصیت استاد هم که تا اینجاش همین ویژگی را داره آدمی که تو عصبانیت به قولا" بی نزاکته. یه استاد با اعتماد به نفس کاذب و علاقمند به گرفتن حال دانشجوهاش. راستی من متوجه توصیف روابط فامیلیت نشدم. نوشتی: "از دار دنیا واسه ما همین یه خاله محبوبه مونده . دوتا خواهر و یه برادر ناتنی داره که ایران نیستند و اصلا فکر کنم یادشون رفته اینجا برادری هم دارن . مامان هم یه خواهر و دو برادر داره" خاله محبوبه کیه؟ خواهر مادرشه؟ پس چرا تعداد خواهر برادراش با مادر بهار متفاوته؟ ... منظورت از"برادری" اونجا که نوشتی "یادشون رفته اینجا برادری هم دارن" کیه و به کی برمی گرده؟ ویرایش توسط هوفریا : ۲۰ مهر ۱۳۹۰ در ساعت ۱۰:۱۵ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت : تهران
تشکرها: 9,345
تشکر شده 79,282 بار در 445 پست
حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز نقل قول:
![]() نقل قول:
| ||||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰
تشکرها: 322
تشکر شده 50 بار در 25 پست
حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز فقط همين يكي صفحه را گذاشتين؟؟؟؟؟ رمان قشنگيه .اميدوارم هرچي زودتر تمومش كني اخه من مدرسه دارم. | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۹ محل سکونت : یه جایی همین نزدیکی ها
کتاب مورد علاقه : اوه..خیلی زیادن! حالت من : | پست مفید : +3 امتیاز وای من از این استادا داشتم فقط یه عشق دارن اونم ضایع کردن دخترا!! رمانت باور پذیره فقط کم میذاری خدا کنه اگه قراره عشقی بین این دوتا اتفاق بیفته استاده توی عاشقی هم همینجور خونسرد و قد باشه! | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت : ایران-تهران-خونمون-دنیای خودم
تشکرها: 812
تشکر شده 2,894 بار در 65 پست
کتاب مورد علاقه : Hamkhone حالت من : | پست مفید : +3 امتیاز خیلی رمانت قشنگه و حرفه ای می نویسی. موفق باشی. ![]() ![]() منتظر ادامش هستم | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) |
| کاربر عادی ![]() | پست مفید : +4 امتیاز داستانت خیلی خوب شروع کردی.فقط زود به زود بذار.موفق باشی |
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
کتاب مورد علاقه : اوه..خیلی زیادن! حالت من : | پست مفید : +4 امتیاز خیلی خوب می نویسی فقط یه خورده زودتر روند داستانتو معلوم کن مرسی | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
کتاب مورد علاقه : اوه..خیلی زیادن! حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز وای مرسی عزیزم...بخدا من الان نمی دونم چی بگم اخه نقدی ندارم همه چی عالیه من به عشق رمان تو میام تو سایت | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| blast, off, بهار, زندگی, سایت, معرفی, نقد, و, کاربر, کتاب |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |