| |||
| | #21 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: اصفهان
تشکرها: 301
تشکر شده 1,374 بار در 753 پست
کتاب مورد علاقه : کتب استاد شهید مطهری حالت من : | چه قدرتی................. این حسین کیست که عالم همه دیوانه اوست![]() | ||||||||
| | |
| | #22 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: توی قصه ها باید دنبال بگردی
تشکرها: 2,640
تشکر شده 3,763 بار در 1,514 پست
کتاب مورد علاقه : اغوش سرد حالت من : | تكراري بودولي ملسي............... بهعشقدلم همیشه ولم ![]() ![]() ![]() ![]() بچه ها به رمانم سر بزنید خوش حال میشم http://www.forum.98ia.com/t424203.html ایش الله خدا حفظت کنه یا ازوسطت نصفت کنه | ||||||||
| | |
| | #23 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: مشهد
تشکرها: 511
تشکر شده 912 بار در 523 پست
کتاب مورد علاقه : چشمهایی به رنگ عسل حالت من : | ایول.............!!! شیشه ای میشکند...یک نفر میپرسد که چرا شیشه شکست؟یک نفر می گوید:شاید این رفع بلاست دیگری میپرسد:شیشه را باد شکست؟دل من سخت شکست، هیچ کس هیچ نگفت، غصه ام را نشنید از خودم میپرسم ارزش قلب من از شیشه پنجره هم کمتر بود؟ ![]() | ||||||||
| | |
| | #24 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت: Tehran
تشکرها: 1,698
تشکر شده 2,088 بار در 1,180 پست
کتاب مورد علاقه : Romance حالت من : | بعدش که خوراک کوسه شدی بهت میگم دیگه اونوقت نمایش قدرت نمیدی برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ![]() | ||||||||
| | |
| | #25 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: che farghi mikone....!!!
تشکرها: 879
تشکر شده 3,535 بار در 988 پست
کتاب مورد علاقه : dalane behesht حالت من : | هواداران به پا خيزيد از امروز / حمايت ها كنيد از تيم پيروز طرفداران قرمز كوه وارند / هميشه رنگ خون دوست دارند طرفداران آبي در زوال اند / كه ميداني زقومي بيخيال اند طرفداران آبی يك حسودند / نميداني مگر بي كاره بودند بيا ما هم به آبی ها بخنديم / و در ها را به رويشان ببنديم ! ![]() یه وبلاگه قشنگ ...بهش سربزنین samrrt.blogfa.com | ||||||||
| | |
| | #26 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰
تشکرها: 647
تشکر شده 1,216 بار در 396 پست
حالت من : | ای ولا داری کارت درسته امضا ویرایش شد! حجم مجاز ۲۰ کیلوبایت! | ||||||||
| | |
| | #27 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
کتاب مورد علاقه : غزال و سوگند عشق حالت من : | بابا ایول داری.............بابا تشانه ی شهامتتتتتتتتتتت | ||||||||
| | |
| | #28 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: همه جای ایران سرای من است!!
تشکرها: 553
تشکر شده 1,119 بار در 249 پست
کتاب مورد علاقه : همه جور کتاب میخونم حالت من : | نخوردت !!!1 یک قاشق چای خوری به من بدهید! می خـــواهم خــودم را در یک لیوان زندگی حل کنم. | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| بابا, قوی |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |