| |||
| | #1 (لینک مستقیم) |
| کاربر عادی ![]() حالت من : | همكار بخش: عكس هاي تكراري ويرايش شد ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------------------------------------------------------------------- زندگي را دوست داشته باش و زندگي كن ![]() |
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰
تشکرها: 11
تشکر شده 144 بار در 35 پست
حالت من : | اه چقدر شته | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: ساري
تشکرها: 75
تشکر شده 1,068 بار در 627 پست
کتاب مورد علاقه : رياضيات | عكس هاي قشنگي بود / ممنون از زحمتت | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: تبريز
تشکرها: 1,590
تشکر شده 1,633 بار در 96 پست
کتاب مورد علاقه : سينوهه | مرسي اما اين حامد كي هستش؟ ![]() | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: جایی همین نزدیکی ها
تشکرها: 12,719
تشکر شده 11,327 بار در 4,859 پست
کتاب مورد علاقه : عشق اطلسی حالت من : | از مردایی که زور میزنن تا خودشون و شبیه زنا کنن متنفرم | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: يه گوشه دنيا
تشکرها: 66
تشکر شده 241 بار در 115 پست
کتاب مورد علاقه : زنان ونوسي ومردان مري حالت من : | اين يارو كه اسمشو گذاشتي حامد كي هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چقدم زشته......... | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: مازندران
تشکرها: 613
تشکر شده 1,224 بار در 613 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه حالت من : | کی هست حالا این آقا من که نمیشناسمش بیشتر شبیه خارجی هاست تا ایرانی ها قیافه چندان خوبی هم نداره........ زندگی زندگی زورقی از گل یاس / برکه آبی و زلال و آرام / سبدی مریم و یک باغ بهار نه نشد..... قسمتم از تو و آن روح لطیف / برکه آبی احساس نبود / قسمتم از تو و آبی نگاهت افسوس، زورق یاس نبود...... و نشد خواب منو و دل ، با تو و دست تو تعبیر شود/ زندگی خواب نبود/ زندگی معرکه ی عشق و دل و آب نبود/ زندگی آبی آواز نبود/ زندگی هر چه که بود ، با من خسته سر بازی نداشت.... به کجا می روم آخر، کاش می دانستم........./ قسمتم! قسمت هر کس باشی ، گوشه ای از قلبم تا ابد قسمت توست... باورم کن و بدان/ سالها میگذرد ، تا تو و مهر تو تکرار شود/ سهم هر کس باشی ، سهمی از تو تا ابد در دل من زندانیست...... | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: مشهد رو عشقست
تشکرها: 519
تشکر شده 1,621 بار در 685 پست
کتاب مورد علاقه : هشت کتاب سهراب | اگه ميشه اين پسر خانم رو اول معرفي كنيد بعد عكس بزارين، در ضمن ايرانيه يا خارجي؟ | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: کرمان
تشکرها: 211
تشکر شده 97 بار در 55 پست
کتاب مورد علاقه : الهه ناز | ترسیدم ازش حالا این کیه؟ کهنه فروش داد میزد اسباب کهنه میخریم چراغ شکسته میخریم بی اختیار داد زدم کهنه فروش قلب شکسته میخری | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۹ محل سکونت: کرمانشاه
تشکرها: 619
تشکر شده 863 بار در 407 پست
کتاب مورد علاقه : ع.ش | افتادم یاد مایکل جکسون اه اه!! ولی تو اون عکسه که عینک داره بد نیوفتاده!در کل دختر خوشگلی نیست **زندگی باغی است که با عشق باقی است** اگر فرهاد باشی همه کس شیرین است | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| از, جديد, حامد, عكس |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |