| |||
| | #31 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر سایه خدا
کتاب مورد علاقه : وارث عذاب عشق حالت من : | پس مارجرای اون لنگر کشتی جدی بود دوستم می گفت من فکر می کردم چاخان می کنه........ ![]() اینا دیگه کین عجب دلایل با منطقی............. ![]() خدایا اینترنت رو از ما دریغ نکن............ اما زیادیشو دریغ بکن که بدجوری معتاد می کنه........ ![]() و حالا انتهای کوچه شعر منم با انتظاری مبهم و زرد ولی ایکاش جادوی نگاهت غزل های مرا غارت نمی کرد | ||||||||
| | |
| | #32 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: یه گوشه ی دنج
تشکرها: 10,781
تشکر شده 9,937 بار در 2,608 پست
کتاب مورد علاقه : دختر زشت حالت من : | واااااااااااااااااااااییی ییییییییی بدترین تصویری که میتونم ببنم اینکه روی آرم نتم اون مثلث زرده بیاد محبت مثل مشروب خوردن میمونه وقتی كم میدی طرف میخوره ... حالشو میبره ... ! وقتی زیاد از حد میشه ... طرف بالا میاره ... ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #33 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: یه گوشه ی تهران
تشکرها: 645
تشکر شده 99 بار در 68 پست
کتاب مورد علاقه : اتش دزد/هم خونه حالت من : | یه درس خوندن کم داره فقط.جالب بود | ||||||||
| | |
| | #34 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: آواره که جا نداره
کتاب مورد علاقه : کتابای کافکا حالت من : | خیلی توپ بودد میگم چرا هر وقت نت ندارم اتاقم تمیزه گفت : جبران می کنم ،گفتم کدام را ؟ عمر رفته را ؟روح شکسته را ؟دل مرده اما تپنده را ؟ حالا من هیچ !!! جواب این تار موهای سپید را می دهی؟؟؟ نگاهی به سرم کرد و گفت : وای ....... خبر نداشتم !چه پیر شدی !!! گفتم : جبران می کنی ؟! گفت : کدام را؟ | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| اگه, اینترنت, بشه, ساعت, قطع, واسه, چند |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |