| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر ارشد ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت : Tehran - Iran
تشکرها: 114,903
تشکر شده 252,456 بار در 35,209 پست
کتاب مورد علاقه : Gone with the Wind حالت من : | پست بسیار مفید : +28 امتیاز سلام تصمیم گرفتم این رمان قدیمی رو براتون بذارم . عشق و یک دروغ نویسنده: مارگاریت وست مترجم : میمنت دانا چاپ : مروی سال 1362 انتشارات صفی علیشاه کتابم قدیمی و کهنه است برای همین اسکنش میکنم که واضح تر باشه . اگر صفحه ای واضح نبود بهم خصوصی بزنید اون قسمتا رو تایپ کنم بذارم رمان بدی نیست جزء اولین رماناییه که خوندم خودم دوستش دارم . ![]() | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | * Star, *mikhak*, *TARA*, +Lily, -MARYAM-, -دایان-, -نازلی-, .Anahit., alonegirl, ana_b, aroosak, asal_cheshmak, AVESTA, azam 24, azarmah2000, babsaneh, Behnoush, diena, elahe.goddess, Elnaz, farnaz58, fatima hapar, feedback, heaven-born, hediyeh_b, hiva, hoaya, honey_x, jalinos, khatoon khabha, lalehjoon, maryam1363, Mina, NAVA22, OoPs, pegah.a, Persiana, REAL LOVE, REMIX, sanam97, SANIA-23, serendipity6812, setare-samavat, Sokout_shab, Star-crossed, tanha11, tokio hotel, yasamin_34, zanbagh, _Azadeh_, ~jOojoO.tAlA~, ~pArnYa~, خانم فسقلی, سوشیانت, شهربانور, عیدی, فاطیما+, مرواریدجووون, نفس بابا, واران, پرهوده, یگانه, ܓܨ سارا ܓܨ, ♣ Elvira ♣ |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش کتاب ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت : Neverland
تشکرها: 71,306
تشکر شده 168,451 بار در 12,616 پست
کتاب مورد علاقه : Pride & prejudice حالت من : | پست بسیار مفید : +16 امتیاز با اجازه بزرگترا ![]() با تشکر لطفا شروع کتاب را در تاپیک زیر اعلام کنید آمارکتابهای در جریان سایت توضیحاتی راجع به کتاب، تعداد صفحات و نویسنده و سال چاپ حتما ذکر کنید . برداشتن مطالب از این سایت فقط با ذکر منبع مجاز می باشد! ممنون اطلاعیه جدید بخش کتاب مخصوص نویسنده ها و خواننده های عزیز! ![]() از نگارش مطالب خلاف شرع در داستان ها بپرهیزید! نحـوه ی قـرار دادن کتـاب در سایت! طراحی جلد رمان! | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | * Star, *TARA*, +Lily, -نازلی-, .Anahit., alonegirl, aroosak, asal_cheshmak, AVESTA, azam 24, babsaneh, Behnoush, elahe.goddess, Elnaz, farnaz58, fatima hapar, feedback, heaven-born, hediyeh_b, hiva, hoaya, Mina, mina_bala74, NAVA22, pegah.a, Persiana, REAL LOVE, REMIX, Sokout_shab, sorme, Star-crossed, tanha11, _Azadeh_, ~jOojoO.tAlA~, ~pArnYa~, خانم فسقلی, شبنم, عیدی, واران, پرهوده, یگانه, ܓܨ سارا ܓܨ, ♣ Elvira ♣ |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر ارشد ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت : Tehran - Iran
کتاب مورد علاقه : Gone with the Wind حالت من : | پست بسیار مفید : +23 امتیاز | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | * Star, *mikhak*, *TARA*, +Lily, -دایان-, -نازلی-, .Anahit., alonegirl, ana_b, aroosak, asal_cheshmak, AVESTA, azam 24, babsaneh, Behnoush, diena, elahe.goddess, Elnaz, farnaz58, fatima hapar, feedback, heaven-born, hediyeh_b, hiva, hoaya, honey_x, maryam1363, mikironi, Mina, mina_bala74, NAVA22, parmida90, Persiana, REAL LOVE, REMIX, Sokout_shab, sorme, Star-crossed, tanha11, tokio hotel, _Azadeh_, ~jOojoO.tAlA~, ~pArnYa~, خانم فسقلی, سوشیانت, عیدی, واران, پرهوده, یگانه, ܓܨ سارا ܓܨ, ♣ Elvira ♣ |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
کتاب مورد علاقه : Gone with the Wind حالت من : | پست بسیار مفید : +16 امتیاز | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | * Star, *TARA*, +Lily, -دایان-, -نازلی-, .Anahit., alonegirl, ana_b, aroosak, AVESTA, azam 24, babsaneh, Behnoush, diena, elahe.goddess, Elnaz, farnaz58, fatima hapar, feedback, heaven-born, hediyeh_b, hiva, hoaya, honey_x, maryam1363, Mina, mina_bala74, NAVA22, nilou6, p.gh, parmida90, pegah.a, Persiana, pesaa, REAL LOVE, REMIX, Sokout_shab, Star-crossed, tanha11, tokio hotel, _Azadeh_, ~jOojoO.tAlA~, ~pArnYa~, خانم فسقلی, سوشیانت, واران, پرهوده, پرواز, یگانه, ܓܨ سارا ܓܨ, ♣ Elvira ♣ |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
کتاب مورد علاقه : Gone with the Wind حالت من : | پست بسیار مفید : +18 امتیاز | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | * Star, *TARA*, +Lily, -دایان-, -نازلی-, .Anahit., alonegirl, ana_b, aroosak, asal_cheshmak, AVESTA, azam 24, babsaneh, Behnoush, diena, elahe.goddess, Elnaz, farnaz58, fatima hapar, feedback, hatefnory, heaven-born, hediyeh_b, hiva, hoaya, honey_x, lalehjoon, maryam1363, Mina, NAVA22, nilou6, parmida90, pegah.a, Persiana, REAL LOVE, Sokout_shab, Star-crossed, tanha11, tokio hotel, _Azadeh_, ~jOojoO.tAlA~, ~pArnYa~, خانم فسقلی, س_م_م_, واران, یگانه, ܓܨ سارا ܓܨ, ♣ Elvira ♣ |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
کتاب مورد علاقه : Gone with the Wind حالت من : | پست بسیار مفید : +17 امتیاز | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | * Star, *TARA*, +Lily, -دایان-, -نازلی-, .Anahit., ali99, alonegirl, ana_b, aroosak, asal_cheshmak, AVESTA, azam 24, babsaneh, diena, elahe.goddess, Elnaz, farnaz58, feedback, hatefnory, heaven-born, hediyeh_b, hiva, hoaya, honey_x, lalehjoon, maryam1363, Mina, NAVA22, nilou6, parmida90, pegah.a, Persiana, REAL LOVE, Sokout_shab, Star-crossed, tanha11, tokio hotel, _Azadeh_, ~jOojoO.tAlA~, ~pArnYa~, خانم فسقلی, واران, یگانه, ܓܨ سارا ܓܨ, ♣ Elvira ♣ |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
کتاب مورد علاقه : Gone with the Wind حالت من : | پست بسیار مفید : +15 امتیاز | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | * Star, *TARA*, -نازلی-, .Anahit., alonegirl, ana_b, aroosak, asal_cheshmak, AVESTA, azam 24, babsaneh, diena, Elnaz, farnaz58, fatima hapar, feedback, hatefnory, heaven-born, hediyeh_b, hiva, hoaya, lalehjoon, maryam1363, Mina, NAVA22, nilou6, parmida90, pegah.a, Persiana, REAL LOVE, Sokout_shab, Star-crossed, tanha11, tokio hotel, _Azadeh_, ~jOojoO.tAlA~, ~pArnYa~, خانم فسقلی, واران, یگانه, ܓܨ سارا ܓܨ, ♣ Elvira ♣ |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
کتاب مورد علاقه : Gone with the Wind حالت من : | پست بسیار مفید : +17 امتیاز | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | * Star, *TARA*, -نازلی-, .Anahit., alonegirl, ana_b, aroosak, asal_cheshmak, AVESTA, azam 24, babsaneh, Elnaz, farnaz58, fatima hapar, feedback, hatefnory, heaven-born, hediyeh_b, hiva, hoaya, lalehjoon, maryam1363, Mina, NAVA22, nilou6, parmida90, pegah.a, Persiana, REAL LOVE, Sokout_shab, Star-crossed, tanha11, _Azadeh_, ~jOojoO.tAlA~, ~pArnYa~, خانم فسقلی, واران, یگانه, ܓܨ سارا ܓܨ, ♣ Elvira ♣ |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش کتاب ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸ محل سکونت : جایی که قلب آنجا نیست
تشکرها: 79,171
تشکر شده 294,960 بار در 19,808 پست
حالت من : | پست بسیار مفید : +10 امتیاز | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | * Star, *TARA*, -نازلی-, .Anahit., alonegirl, aroosak, babsaneh, farnaz58, feedback, heaven-born, hediyeh_b, hiva, hoaya, maryam1363, Mina, mina_bala74, NAVA22, pegah.a, Persiana, REAL LOVE, Sokout_shab, Star-crossed, tanha11, _Azadeh_, ~jOojoO.tAlA~, ~pArnYa~, خانم فسقلی, واران, یگانه, ܓܨ سارا ܓܨ, ♣ Elvira ♣ |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
کتاب مورد علاقه : Gone with the Wind حالت من : | پست بسیار مفید : +14 امتیاز | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | * Star, -دایان-, -نازلی-, .Anahit., ali99, alonegirl, ana_b, aroosak, asal_cheshmak, azam 24, babsaneh, Elnaz, farnaz58, feedback, hatefnory, heaven-born, hediyeh_b, hiva, hoaya, lalehjoon, maryam1363, Mina, NAVA22, nilou6, parmida90, pegah.a, Persiana, REAL LOVE, Sokout_shab, tanha11, _Azadeh_, ~pArnYa~, خانم فسقلی, واران, یگانه, ܓܨ سارا ܓܨ, ♣ Elvira ♣ |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| دروغ, عشق, مارگاریت, و, وِست, یک |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |