| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش عکس ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت: کوالالامپور-مالزي
کتاب مورد علاقه : The Thorn Birds | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ...در دل من چیزی اسـت، مثل یک بیشه نور ، مثل خواب دم صبح و چنان بی تابم ، که دلم می خواهد بدوم تا ته دشت ، بروم تا سر کوه دورها آوایی ست که مرا می خواند . . . برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ![]() | ||||||||
| |
| محصولات فروشگاه بزرگ ایرانیان | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: جایی در همین نزدیکی "زیر آن کاج بلند"
تشکرها: 925
تشکر شده 665 بار در 121 پست
کتاب مورد علاقه : بر باد رفته حالت من : | ببخشید اینها طرح های نیما بهنود (nimany ) هست یا مال یک طراح دیگه است؟ خودت باش آرام ،زلال و شاد هر لحظه از خود بپرس: «آیا واقعا" خواهان انجام این کارم؟» و تنها زمانی انجامش ده که پاسخت «آری» است. بدین سان آنان که از با تو بودن چیزی نمی آموزند دور می شوند و آنها که از تو می آموزندو ازآنان می آموزی ،جذب می گردند. | ||||||||
| |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال فیلم و سریال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۷ محل سکونت: my mind
تشکرها: 1,901
تشکر شده 6,861 بار در 768 پست
کتاب مورد علاقه : خانوم حالت من : | چی میشد همه جای این طرح های اج وجق که بعضیاش مال لات و لوتای اونور آبیه طرحای اصیل ایرانی می پوشیدن؟ خداییش برازنده تر نیست؟ این روزها هوایم را نداری خفه نمی شوی بدون من؟؟؟ | ||||||||
| |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش عکس ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت: کوالالامپور-مالزي
کتاب مورد علاقه : The Thorn Birds | طراحش رو ننوشته بود عزيزم .فكر كنم مال خود نيما بهنوده. | ||||||||
| |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۸ محل سکونت: من اینجام!
تشکرها: 1,166
تشکر شده 8,140 بار در 1,205 پست
کتاب مورد علاقه : مجموعه ی Twilight حالت من : | این مدلا ایرانین ؟؟؟ ![]() خیلی خوشگلن | ||||||||
| |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸
| الان این مدل مد شده همش از اینا می پوشن | ||||||||
| |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت: تو راه
تشکرها: 4,332
تشکر شده 2,489 بار در 1,362 پست
کتاب مورد علاقه : اخرش خوب باشه حالت من : | ممنووون بعضیاش باحال و جالب بودن | ||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| ایرانی, با, ترین, جدید, طرح, لباس, مدل, های |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |