| |||
| | #11 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت : در همین نزدیکی
تشکرها: 7,962
تشکر شده 3,769 بار در 684 پست
کتاب مورد علاقه : غزال - همخونه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
| |||||||||
| | |
| تبلیغات | |
| | |
| | #12 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۹۰ محل سکونت : زیر سایه پدر مادر
تشکرها: 22
تشکر شده 183 بار در 139 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من كه چيزي نديدم | ||||||||
| | |
| | #13 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت : قم
تشکرها: 7,774
تشکر شده 3,294 بار در 741 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز فتبارک الله احسن الخالقین اللهم عجل لولیک الفرج | ||||||||
| | |
| | #14 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت : در همین نزدیکی
تشکرها: 1,854
تشکر شده 3,739 بار در 1,165 پست
کتاب مورد علاقه : اریکا/پدر ان دیگری/چیز حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز وای چه ناز میچرخید فتابرک الله احسن الخالقین | ||||||||
| | |
| | #15 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۱ محل سکونت : ❤ زیر گنبد کبود
تشکرها: 19,203
تشکر شده 4,450 بار در 2,567 پست
کتاب مورد علاقه : ❤ عشق روي پياده رو حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز بعضی وقتها آدم واژه کم میاره ، الآن هم یکی از همون مواقع ست روح من در جهت تازه ء اشیا جاری است . روح من کم سال است . روح من گاهی از شوق ، سرفه اش می گیرد . روح من بیکار است : قطره های باران را ، درز آجرها را ، می شمارد . روح من گاهی ، مثل یک سنگ سر راه حقیقت دارد . ![]() | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| جالبه, جنین, خیلی, رشد, کامل |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |