| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰
(View Stats)
تشکرها: 1,059
تشکر شده 9,507 بار در 199 پست
کتاب مورد علاقه : شازده کوچولو | پست معمولی : +1 امتیاز از روی کتاب مورد علاقه نفر قبلیتون حدس بزنید چه جور شخصیتی داره ؟ ![]() مثلا :کنجکاوه ، احساساتی ، رمانتیک و .......... لینک داستانم ( پارمین ):http://www.forum.98ia.com/t456887.html اینم لینک نقدش :http://www.forum.98ia.com/t457147.html | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: تهرون
(View Stats)
تشکرها: 704
تشکر شده 9,729 بار در 2,172 پست
کتاب مورد علاقه : یاسمین، غزال حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز تو کنجکاوی مگه نه؟؟؟ یکــی از بــدتــرین ظلـــم هـــایــی کـــه "عطــــرها" و "آهنگهــــا" بـــه مــــا میکنـــن اینـــه کــه بــــدون اجــــازه هـُــــلــــــمون میــدن وســـط خـــاطـــرات! | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰
(View Stats)
تشکرها: 1,059
تشکر شده 9,507 بار در 199 پست
کتاب مورد علاقه : شازده کوچولو | بدون امتیاز : 0 امتیاز آره از نوع زیادش ولی تو باید رمانتیک باشی. | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: تو قلب ادم ها
(View Stats)
تشکرها: 75
تشکر شده 116 بار در 83 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز روحیه ی ملی گرایی داره | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: مشهد
(View Stats)
تشکرها: 18
تشکر شده 88 بار در 45 پست
کتاب مورد علاقه : بادبادک باز | بدون امتیاز : 0 امتیاز عاشق پیشه............. میتوانی تو به من زندگانی بخشی | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: تهرون
(View Stats)
تشکرها: 704
تشکر شده 9,729 بار در 2,172 پست
کتاب مورد علاقه : یاسمین، غزال حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز توام حساسی مگه نه؟؟؟ | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰ محل سکونت: همین حوالی...
(View Stats)
تشکرها: 732
تشکر شده 1,534 بار در 541 پست
کتاب مورد علاقه : طاعون و.... | بدون امتیاز : 0 امتیاز نمیدونم آخه رمان ایرانی زیاد نمیخونم... روزها بر نمیگردند حتی اگر ساعتها را عقب بکشی... | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰ محل سکونت: TeHRaaaaaan
(View Stats)
تشکرها: 1,214
تشکر شده 100 بار در 46 پست
کتاب مورد علاقه : جنگل واژگون حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز آخه خب باید بگین چه رمانی رو دوس دارین مثلا من عااااااااااااااااااااشق تمنای وجودم بودم.... حالا که نیستی.... اتفاقات دیگر از ارتفاع نخواهند ترسید....! خواهند افتاد....!! | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: شمال غرب ایران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : هر چی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز شوخ فکر کنم منم زندگینامه ی خون آشام کتاب مورد علاقه امه هيچكس نفهميد كه خداهم تنهاييش رافرياد ميزند"قل هو الله احد". اینم از وبلاگم حتما سر بزنید http://rozegashang.mihanblog.com/ | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت: ی جای سبز
(View Stats)
تشکرها: 2,733
تشکر شده 2,228 بار در 520 پست
کتاب مورد علاقه : هرچی که صادق هدایت نوش حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خشن ..... برایم در ردیفــــ کسانی هستی که به قولــــ نیما.: . . . . . یادتــــ روشنم میدارد ![]() ![]() | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| از, بزنید, جور, حدس, داره, روی, شخصیتی, علاقه, قبلیتون, مورد, نفر, چه, کتاب |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |