| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #11 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: شمال غرب ایران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : هر چی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز مرموزی مگه نه؟ هيچكس نفهميد كه خداهم تنهاييش رافرياد ميزند"قل هو الله احد". اینم از وبلاگم حتما سر بزنید http://rozegashang.mihanblog.com/ | ||||||||
| | |
| | #12 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: اصفهان
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : hamkhune-gharar nabud-ta tahe 2nya حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خشن ... ترسناک ... بی احساس دومین رمانم که در دست تایپه ... ![]() اولین رمانی که نوشتم و تموم شده ... ![]() بعضے ها رُو بایَد اَز تو رُویاتْ بــِڪِشے بیرونْ و مُحڪَمْ بَغَلِشْ ڪُنے، بَعد آروم دَرِ گوشِش بــِگے : آخِــﮧ تُو چــِرا واقِعے نیستے لامَّصَبـْ. . . ؟ | ||||||||
| | |
| | #13 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: رو اعصاب بابام::::....
(View Stats)
تشکرها: 1,339
تشکر شده 1,357 بار در 979 پست
کتاب مورد علاقه : گام به گام ::::.... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز حساس و پیچیده... ..:::عـ ـرفـ ـآنـ ـ لآیــ ـتــ ـ بــ ـآطــ ـعــ ـم نــ ـعــ ـنــ ـآ:::.. ![]() ![]() ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #14 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت: ی جای سبز
(View Stats)
تشکرها: 2,733
تشکر شده 2,228 بار در 520 پست
کتاب مورد علاقه : هرچی که صادق هدایت نوش حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز برایم در ردیفــــ کسانی هستی که به قولــــ نیما.: . . . . . یادتــــ روشنم میدارد ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #15 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: نه خیلی دور
(View Stats)
تشکرها: 759
تشکر شده 902 بار در 257 پست
کتاب مورد علاقه : رونیا دختر یک راهزن حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خب خودش گفت دیگهههههههههههه گفتم خدایا از همه دلگیرم گفت:حتی از من؟ گفتم خدایا دلم را ربوده اند گفت:پیش از من؟ گفتم خدایا چقدر دوری گفت:تو یا من؟ گفتم خدایا تنهاترینم گفت:پس من؟ گفتم خدایا کمک خواستم گفت:غیر از من؟ گفتم خدایا دوستت دارم گفت:بیش از من؟ گفتم خدایا انقدر نگو من گفت:من تو ام تو من... ![]() ![]() ........................................................................................ بی حسی هم برای خودش حس قشنگی است ![]() درست مثل... بیمزگی ساده آب..... ![]() .................................................................. وقتی فقط ی نفر تو دنیا وجود داره از خدا میخواد ی مونس یا ی کسی و همدمش براش بیاره خدام این کارو میکنه بعد که اون همدم میاد همش با همدیگه دعوا و کل کل میکنن...چرا؟؟واقعا چرا خدایا؟؟؟چرا قدر زیبایی زندگی و نمیدونن بعضی از مردما؟؟بعدم که از اون فرد دور میشن با خدشون میگن:کاش بازم با اون بودم.کاش وقتی باهاش بودم قدرشو میدونستمو این قد باهاش دعوا نمیکردم.... زندگی با هم زیباست...زندگی با لبخند و شادی هم وطنانمون زیبا میشه...زندگی با گریه و غم دیگران دیگه زندگی نیست...معنی نداره...پس قدر این دوستی ها و این لحظات به یاد موندنی و بدونیم و از دقایق عمرمون به خوبی استفاده کنیم | ||||||||
| | |
| | #16 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰
(View Stats)
تشکرها: 1,059
تشکر شده 9,507 بار در 199 پست
کتاب مورد علاقه : شازده کوچولو | بدون امتیاز : 0 امتیاز حساسسسسسسسسسسس درسته؟ آقا اگه اشتباه گفتم آروم تو گوشم بگو کسی نفهمه لینک داستانم ( پارمین ):http://www.forum.98ia.com/t456887.html اینم لینک نقدش :http://www.forum.98ia.com/t457147.html | ||||||||
| | |
| | #17 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: ؟؟؟!!!
(View Stats)
تشکرها: 276
تشکر شده 295 بار در 159 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه و دالان بهشت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز کنجکاو درسته؟ | ||||||||
| | |
| | #18 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: haminjaha....
(View Stats)
تشکرها: 685
تشکر شده 448 بار در 193 پست
کتاب مورد علاقه : Vampire diaries حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز یه عالمه احساساتی... Nevermind, I'll find someone like you. I wish nothing but the best, for you too. Don't forget me, I beg, I remember you said:- "Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead" Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead, | ||||||||
| | |
| | #19 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: ؟؟؟!!!
(View Stats)
تشکرها: 276
تشکر شده 295 بار در 159 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه و دالان بهشت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز رمانتیک و هیجانی؟ | ||||||||
| | |
| | #20 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۱ محل سکونت: در همین حوالی
(View Stats)
تشکرها: 1,114
تشکر شده 1,303 بار در 671 پست
کتاب مورد علاقه : همسایه ی من.مهرو مهتاب حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز احساساتی ................. برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ![]() | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| از, بزنید, جور, حدس, داره, روی, شخصیتی, علاقه, قبلیتون, مورد, نفر, چه, کتاب |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |