| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر کل سایت ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۷
(View Stats)
تشکرها: 9,211
تشکر شده 70,076 بار در 5,605 پست
| پست بسیار مفید : +24 امتیاز سلام دوستان عزيز تا آخر شب جمعه فرصت داريد تا سوالاتتون رو از REAL LOVE بپرسيد . نفرات بعدی اعلام آمادگی خودشون رو به من از طريق pm اطلاع بدهند. قوانین صندلی داغ قانون شماره 1 : از پرسیدن سوال های آن چنانی و این چنین خودداری کنید . قانون شماره 2 : از هرگونه توهین و کلمات زشت کاملا بپرهیزید . در صورت مشاهده با نویسنده پست شدیدا برخورد خواهد شد. قانون شماره 3: فردی که روی صندلی داغ قرار میگیرد به سوالاتی که توان جوابش ر انداردخط تیره قرار بدهد . (البته تا جایی که امکانش وجود دارد پاسخ بدهد). قانون شماره 4 : تمامی افرادی که روی صندلی داغ می نشینند یک عکس به عنوان یادگاری قرار بدهند (عکس می تواند هرچیزی باشد عکس یک شخصیت ، منظره و ...) قانون شماره 5 : شخصی که بر روی صندلی داغ می نشیند ، برای پاسخ گویی به هرسوال باید ، سوال را نقل قول کند سپس پاسخ آن را پایین آن قرار دهد . قانون شماره 6 : این قانون بدین شکل میباشد که افراد سوالات خود را در تاپیک مربوطه ارسال میکنند و هرگونه کل کل، شکلک تنها و هرگونه حرف یا موضوعی غیر از سوال بدون اخطار حذف خواهد شد. قانون شماره 7 : تمامی افرادی که در صندلی داغ شرکت میکنند باید این قوانین رو مطالعه کنند . درغیر این صورت با کاربری که غیر از این قوانین رو انجام بدهد برخورد خواهد شد. قانون شماره 8 : هیچ اجباری برای پاسخ به سوالات شخصی نیست . قانون شماره 9 : کسانی که قصد پرسیدن سوال رو دارند ابتدا تمام سوالات را بخوانند تا سوال تکراری پرسیده نشود . قانون شماره 10 : تمام سوالاتتون در یک پست باشند و از ارسال چندین پست پشت سر هم خودداری کنید . لطفا تعداد سوالاتتون کم باشه که بتونیم صندلی داغ رو ادامه بدیم . پستی که حاوی سوال زیادی باشد پاک می شود . با تشکر پ.ن : لطفا از گذاشتن زنبیل و گرفتن نوبت خودداری کنید و سوالاتتون رو یه دفعه توی یه پست بفرستید . لطفا سوالات و مشکلاتتون رو پیام خصوصی نکنید . برای هر مشکل و درخواستی تاپیک مخصوصش وجود داره . قبل از ایجاد تاپیک و یا پرسیدن سوال حتما جستجو کنید . آپلود فایل و عکس بهترین آهنگی که تا به حال شنیدم! | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | !kimi5, #SamaneH#, $~roya~$, * sogi jOoOn *, * Star, *rainbow*, *هاناز*, -MARYAM-, alonegirl, Ay Sona, believe me, bella persiana, brain storm, dream.star, elahe.goddess, elahe70, Elnaz, fatima_59, feedback, H0NEY, harimeshgh, jeneral, jessica3, jullub, lucy, m.mahya, madnes, mahan7, mahdi378, Mahed, mahsan, mina_bala74, Mr,X, mrkh792, nanaz 98, narg-s, NAVA22, NO ONE, novin, PRISON BREAK, p_f_p, REAL LOVE, roya jo0on, roya2144, Shifteh, sunshine.h, s_donia323, ZeYnAb KhAnOoM, ~jOojoO.tAlA~, ~sun daughter~, ×sαпαm×, ارشا, حاجی بلا, خانم فسقلی, راما, رهگذر13, رودنا, زاپــاتــا, ستاره ملک, شبنم, عیدی, فرودو, م.ن, مینا, یاشمین, یگانه, ღVampire E.M.Oღ, ♥الیزا♥ |
| | #2 (لینک مستقیم) |
| کاربر حرفه ای ![]() | پست بسیار مفید : +11 امتیاز واي اولين نفر خودمم 1.بيو؟2.طريقه ى آشنايى با سايت؟ 3.دوست صميميت توى سايت؟ 4.كدوم بخش سايت رو بيشتر دوست دالى؟ 5.با كى صميمي ترى تو سايت؟ 6.چقدر منو ميشناسى؟؟؟؟؟ 7.چندتا منو دوز دالى؟ 8.بازم بيام سوال بپرسم؟ ![]() ویرایش توسط خانم فسقلی : ۱۵ مهر ۱۳۹۰ در ساعت ۰۸:۴۲ بعد از ظهر |
| |
| تشکر شده توسط : | !kimi5, #SamaneH#, $~roya~$, * sogi jOoOn *, * Star, *rainbow*, -MARYAM-, Ay Sona, believe me, brain storm, DOKHTAR_SHEITON, dream.star, elahe.goddess, elahe70, fatima_59, jullub, mahdi378, mahsan, Mr,X, mrkh792, Nafa3 Hamatonam, NO ONE, ozil_m, PRISON BREAK, REAL LOVE, roya2144, s_donia323, ZeYnAb KhAnOoM, ~jOojoO.tAlA~, ×sαпαm×, رهگذر13, شبنم, عیدی, فرودو, مهشاد, پروکسیما, یاشمین |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: همین نزدیکی ها
(View Stats)
تشکرها: 6,668
تشکر شده 4,810 بار در 1,017 پست
کتاب مورد علاقه : همه ی کتاب ها حالت من : | پست بسیار مفید : +6 امتیاز منم دوم.... سلام خوبی؟ درس می خونی؟ کی رو بیشتر از همه تو خانواده دوست داری؟ زندگی خوبه یا ادما خوبش میکنند؟ از چه تیپ آدمی خوشت میاد و چرا؟ به نظرت حق دادنیه یا گرفتنی؟چرا؟ دوستای دنیای واقعیت رو بیشتر باهاشون راحتی یا مجازی ؟ درست خوبه؟ دوست واقعی کیه به نظرت چند تا خصوصت مهمشو بگو . چشمات چه رنگیه؟ فکر می کنی چه اتفاقاتی امسال قراره برات بیفته؟ قدت چقدره؟ خوب بازم برمی گردم. آیا می دانید؟ بدن انسان می تونه تا 45 واحد درد رو تحمل کنه. اما زمان تولد، یک زن تا 57 واحد درد رو احساس می کنه این معادل شکسته شدن همزمان 20 استخوانه! مادرتون رو دوست داشته باشید.... ![]() ویرایش توسط تابتا : ۱۵ مهر ۱۳۹۰ در ساعت ۰۸:۴۵ بعد از ظهر | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | !kimi5, $~roya~$, * sogi jOoOn *, * Star, -MARYAM-, Ay Sona, believe me, brain storm, dream.star, elahe.goddess, elahe70, fatima_59, jullub, mahdi378, mahsan, Mr,X, mrkh792, NO ONE, REAL LOVE, roya2144, s_donia323, ZeYnAb KhAnOoM, ~jOojoO.tAlA~, ×sαпαm×, خانم فسقلی, رهگذر13, زاپــاتــا, شبنم, عیدی, فرودو, پروکسیما, یاشمین |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۹ محل سکونت: T.city
(View Stats)
تشکرها: 13,838
تشکر شده 12,948 بار در 940 پست
کتاب مورد علاقه : رکسانا حالت من : | پست بسیار مفید : +6 امتیاز منـــــــــــــم سومی..... ![]() سلام و صد سلام .![]() کدوم از بخش های انجمن رو بیشتر دوز داری؟ صمیمی ترین دوزتت تو سایت کیه؟ فعالیت تو سایت برا چیه ؟ چرا پست میزاریم؟ 98 رو دوس داری؟؟؟ روزی چند ساعت آن هستی؟ معمولا تو چه بخش هایی هستی؟ تو دنیای نت دنبال چی هستی؟ اینجا کی بیشتر از همه اعصابت رو خورد می کنه؟ چرا نشستی رو صندلی؟ ترین های زیر رو درباره بچه ها بگو :بهترین: مهربون ترین: شوخ ترین: باحال ترین: با شخصیت ترین: تنبل ترین: افسرده ترین: خنگ ترین: اکتیو ترین : سرعتی ترین: ژیگول ترین: بداخلاق ترین : بی نمک ترین : بزرگترین: کوچیکترین: مظلوم ترین: فعلا همینا ![]() جسارت ميخواهد ! نزديك شدن به افكار دختري كه روزها . . . مردانه با زندگي ميجنگد ؛ اما شبها . . . بالشش از هق هق هاي دخترانه خيس است !!!! ویرایش توسط * sogi jOoOn * : ۱۵ مهر ۱۳۹۰ در ساعت ۰۸:۵۰ بعد از ظهر | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: در آغوش غم
(View Stats)
تشکرها: 433
تشکر شده 191 بار در 42 پست
کتاب مورد علاقه : قرآن | پست بسیار مفید : +7 امتیاز سلام آخرین تشکری که کردی؟ 2.کی خدا را حس کردی؟ سوالام تموم شد زیاد نپرسیدم به خاطر جوابات هدیه میگیری هدیه من کلام زیبای خدا قران سوره مومنون 1تا5 نشانه های مومنان خدا successful indeed are the believers, who are humble in their prayers, and who keep aloof from what is vain, and who are givers of poor-rate and who guard their private parts | ||||||||
| |
| | #6 (لینک مستقیم) |
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() حالت من : | پست بسیار مفید : +5 امتیاز واااااو جه عجب من اولاى صندلى داغ رسيدم ![]() من نميشناسمت ولى سوالاتمان را شروع ميكنيم.... 1.سلام عزيزم خووبى؟ 2.جه احساسى دارى رو اين صندلى نشستيى بروبكس قراره بسوزوننت..؟ ![]() 3-تا حالا منو ديده بودى؟يعنى نام كاربريم يا آواتارم برات آشنا هست؟؟ ![]() 3.اسمت جيه؟ 4.بجه كجايي؟ 5.دانش آموزى يا دانشجو؟رشتتم بكو.... ![]() 6.از كى اينجا عضوى؟خيلي وقته؟ 7.تو انجمن كجا بيشتر فعاليت دارى و بيشتر سر ميزنى؟ ![]() 8.جقدر اينجارو دوس دارى؟ازون معتادايي؟يا فرقى نداره برات؟ 9.بجه هاي اينجارو تو يه كلمه توصيف كن ![]() 10.بهترين اتفاق تو زندكيت؟ 11.اميدت تو زندكيت؟ ![]() 12.خودم الان فهميدم...دو تا 3 زدم ![]() 13.تا الان شده تو زندكيت اينقدر نا اميد شى ك نخواي ديكه زنده باشى؟؟ ![]() ![]() 16.در ي جمله عشق رو توصيف كن..(ببينم اصلا بهش اعتقادي دارى؟يا كشكه؟؟ 17.متولد جه ماهى؟.....؟... ![]() 18.نظرت درباره ومﭘاير ها؟؟؟ ![]() 19.خواهر يا برادر؟ 20 . تا حالا اينجا اخطار كرفتى؟ ديه بسه فعلا اكه شد بازم ميام.... ![]() توجه توجه ببخشيد اكه بعضياش ي ذره تكراري بود آخه زمانى ك داشتم ميزدم همون موقع بجه ها هم داشتن ميزدن..:دي تا جند وقت نميام بجه هاى نودهشتيا واقعا دوستون دارم و دلم واستون تنك ميشه ممنون از همه واسه ب وجود آوردن اين محيط آرامش بخش :** برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ویرایش توسط !kimi5 : ۱۵ مهر ۱۳۹۰ در ساعت ۰۸:۵۶ بعد از ظهر |
| |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت: پاریس کوچولو
(View Stats)
تشکرها: 15,975
تشکر شده 48,817 بار در 1,768 پست
کتاب مورد علاقه : در چشم من طلوع کن حالت من : | پست بسیار مفید : +6 امتیاز سلام به نظرت حرارت صندلی داغ چقدر میشه؟ استرس داری؟ آخرین باری که تا حد مرگ ترسیدی کی بود؟ مامانت رو بیشتر دوس داری یا بابات؟ چنتا خواهر و برادر هستی؟ از اینکه دختری راضی هستی؟ دوست داشتی پسر باشی؟ آخرین باری که حسرت خوردی کی بود؟ دوست داری جات رو با کی عوض کنی؟ به نظر خودت آدم موفقی هستی؟ به چند تا از آرزو هات رسیدی؟ بدترین سوتی که جلوی یه پسر دادی؟ اهل کل کل کردن با هاشون هستی؟ اگه شد بازم میامممممممممم برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید هرگز رهایم نکن | یاشمین نقد رمان هرگز رهایم نکن ************************ طلوع دوباره | من و دوس جونم (raha6956) نقد رمان طلوع دوباره ************************** تنهایی ماه |من و دوس جونم (raha6956) نقد رمان تنهایی ماه | ||||||||
| |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر ویژه ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹ محل سکونت: تهران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : یاسمین حالت من : | پست بسیار مفید : +5 امتیاز به به به به ببین کی اینجاست پرپری به چه امیدی اومدی؟ هان؟ میخوام بسوزی قشنگ ها یادته منو پوکوندن که ایشالله مثل من بپوکی خب سوال سلام خوبی؟ اسمت و دوست داری؟ دوست داری اسمت چی میبود؟ کی اسمت رو انتخاب کرده؟ از زندگیت راضی ای؟ به خودت چه نمره ای میدی؟ منو میبینی یاد کی میوفتی؟ چرا اون؟ نمره چشمت چنده؟ سایز کفش؟ چند کیلویی؟ میام اشتـباه من این بـود، عمـق رابطه مان آنقدر نبود که درون آن شـیرجه زدم انصاف نبود، رفتنت با خودت بود، فراموش کردنت با من! ![]() | ||||||||
| |
| | #9 (لینک مستقیم) |
| همکار بخش درسی و دانشجویی ![]() حالت من : | پست بسیار مفید : +7 امتیاز سلام خوبی شما؟احوالات شریف؟ خب میریم سر پرسش! ذولقرنین چن سالش بود فوت کرد؟ ![]() خب اون که شوخی بود خودت رو توی چند خط توصیف کن بهترین جمله ایی که میتونی بگی چیه؟ چرا به شر علاقه داری؟توی شاعر ها از کی خوشت میاد؟بیشتر به چه سبکی در شعر علاقه می ورزی؟ خودت هم شعر میگی ؟ مسیرت رو چطور پیدا میکنی توی زندگیت؟ هدف ات چیه ؟از زندگی و... فعلا همینا |
| |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: همین جام
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : رمان ـ شعر حالت من : | پست بسیار مفید : +6 امتیاز سلام زندگیت چه رنگیه؟ به نظر خودت چه جور آدمی هستی؟ هیچ وقت شده دلت بخواد تا جایی که می تونی فریاد بزنی؟ از چه طبیعتی لذت می بری؟ چه چیزی تو دوستات بوده که ازش خوشت اومده؟ مرسی بازم میام.... گاهـــــی آدم دلـــــش میخواهد کفش هایش را در بیاورد، یواشکــــی نوک پا نوک پا از خودش دور شـــــــــود، بعد بزند به چاک فرار کند از خودش .. برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ![]() | ||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| love, real, با, تاریخ, داغ, صندلی |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |