| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : پشت عدسی
تشکرها: 5,803
تشکر شده 6,407 بار در 992 پست
کتاب مورد علاقه : خاطرات آدم و حوا حالت من : | سلام این عکسا رو از ماهنامه ی داستان همشهری سری مهر1390 اسکن کردم کتاب فارسی اول ابتدایی 80-90 سال پیش. خودم فکر میکنم متنش خیلی برای اول دبستان سنگینه به خصوص فونتش(راستش خودمم بین اون همه اعراب به زور خوندمش) البته اگه یه ذره دقت کنین میشه خوندش امیدوارم جالب باشه ![]() ![]() ![]() ویرایش توسط Mahoo : ۱۳ دي ۱۳۹۱ در ساعت ۰۶:۴۸ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | #SamaneH#, *::*MinoOoshi *::*, *RaHa2*, *shadi joon*, *عسلی, -bahareh-, .Mona., alone 4 ever, asemane nili, asma-m, cute me, dokhtare sahra, elnaz89, Eyes Wide Shut, farizad, fary, fatemeh 18, harimeshgh, hediyeh_b, homa_2555, iryane, kodaki, malihee, malipu, mehrnaaaz, mehrsa_m, mitra.ym, NIKSA, niloofarane, paiz, parstoo, polymehr, rana-021, reyhane.s, s.m.1377, samss, sayman3, sharghi, shili, shiva joon, Silber, sima-joon, Sokout, sydney, talayeh, |SarA_S|, ~ ghazali ~, ~*SaHaR*~, اقاقی, رز آبی, سرایدار جهنم, سپیدک, فرهادعاشق, ماه شب14, من ایرانیم, مهرگل, نفس بابا, نگین, نیلوفر دختر دریا, هلنا, کاتی, ღ ghazali ღ |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : یه جایی که همه به کثیفی میشناسنش !تهران...
تشکرها: 4,315
تشکر شده 2,428 بار در 375 پست
کتاب مورد علاقه : دختران علیه دختران حالت من : | مامانم و خواهرم کلّی خوششون اومد ! | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت : در طرف سایه ی دانایی
تشکرها: 694
تشکر شده 1,033 بار در 207 پست
کتاب مورد علاقه : یک عاشقانه آرام .بادبا حالت من : | وای خیلی جالبه ![]() واقعابا این همه اعراب گذاری خوندنشون سخته ولی با یکمی دقت میشه کاملا خوندشون صبر فریب بزرگیست! عمریست با غوره ها کلنجار میروم... حلوا نمی شوند!... | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت : تهرون
تشکرها: 20,818
تشکر شده 9,936 بار در 1,312 پست
| اینا خوبه یاد بدن به بچه ها اه اه از کتاب های جدید ابتدایی متنفرم همش چرته قومی متفکرند اندر ره دین قومی به گمان فتاده در راه یقین میترسم از آن که بانگ آید روزی کای بی خبران راه نه آن است و نه این | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال تایپ کتاب ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت : تبریز
تشکرها: 7,693
تشکر شده 28,336 بار در 3,442 پست
کتاب مورد علاقه : رمان-تاریخ-علمی حالت من : | فونت کتاب نستعلیق هستش واسه یه بچه کلاس اولی سخته که اون رو بخونه تازه 56 تا درس هم داشته چقدر زیاد بعد هم کتاب اصلا عکس رنگی نداره بچه ها عاشق تصویرهای رنگی هستن چه گناهی را به جای آوردیم ای مادر تا دو بار بمیریم یک بار در زندگی بمیریم و دیگر بار در مرگ زهر تاوان (رمانی که من عاشقشم) لمس واژه عشق(رمان دوست گلم سارا) نقطه ای در تاریکی(رمان جدید سارا) برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۹ محل سکونت : یه جایی همین نزدیکی ها
تشکرها: 18,493
تشکر شده 3,232 بار در 881 پست
کتاب مورد علاقه : اوه..خیلی زیادن! حالت من : | جالب بود! ولی چقدر سخت بوده ها! | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت : قطعه ای از بهشت
تشکرها: 14,608
تشکر شده 21,035 بار در 6,222 پست
کتاب مورد علاقه : دا حالت من : | وای خوب شد بچه های الآن اون موقع نبودن وگرنه از کلاس اول بالاتر نمیتونستن بیان ![]() لمس دستان تو وسوسه شیطان نبود به قداست چادرت قسم حس قنوت نمـــاز هایم بود برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت : ی جای سبز
تشکرها: 5,438
تشکر شده 4,497 بار در 996 پست
کتاب مورد علاقه : نوشته مرگ صادق هدایت... حالت من : | وااااااااااااااااای چ سخت بوده ....... بی خود نیس که اون موقعی ها هم خوش خطن هم با سواد رویـا هـا را ول کن دلم هـیـچ " تـو "یی دوستت نداشته حـتـی " تـو"هـای رویــاهـایـت نـیـز بـا " تـو " هـای دیگر رفـتـه انـد بـلـند شـو رویـــا دیـدن بس اســــــت !!! | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت : تهران
تشکرها: 3,766
تشکر شده 448 بار در 208 پست
کتاب مورد علاقه : شما عظیم تر از آنی هست حالت من : | اخه........ ممنونم من به خدا میگم : الهی و ربی من لی غیرک... وخدا در جوابم: الیس الله و بکاف عبده؟؟؟؟ پس من سرمایه ای عظیم دارم. | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : ------------
تشکرها: 16,698
تشکر شده 26,070 بار در 1,573 پست
کتاب مورد علاقه : ghazaal-gharar nabood-ta tahe donya حالت من : | من که نتونستم بخونم ولی مامانم خوشش اومد | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| 1318, اول, دبستان, سال, عکس, فارسی, کتاب |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |