| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت : روی زمین خاکی زیر آسمون آبی
تشکرها: 3,797
تشکر شده 8,879 بار در 980 پست
حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز آدمها براي اين تنها هستند که هميشه بجاي درست کردن پل، دیوار میسازند!"دکتر شریعتی" Who I am, who I’m not, who I want to be | ||||||||
| | |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت : ایران عزیز
تشکرها: 5,336
تشکر شده 965 بار در 295 پست
کتاب مورد علاقه : چیزی یافت نشد... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز واقعا ممنون.فقط یه سوال داشتم.در طول اجرای برنامه یه اعدادی نمایش داده میشد که راستش متوجه نشدم منظورش چیه؟اگه اطلاعاتی در این باره داری ممنون میشم در اختیارمون قرار بدی.با تشکر وقتی پرنده ای زنده است،مورچه ها را میخورد.وقتی میمیرد،مورچه ها او را میخورند. زمانه و شرایط در هر موقعی تغییر میکنند. در زندگی هیچ کس را تحقیر نکنید و آزار ندهید.شاید امروز قدرتمند باشید،ولی یادتان باشد که زمان از شما قدرتمندتر است. | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت : ایران عزیز
تشکرها: 5,336
تشکر شده 965 بار در 295 پست
کتاب مورد علاقه : چیزی یافت نشد... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز راستی اگه اتفاقات جنگ جهانی اول رو هم پیدا کردی بزار.مرسی | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| اتفاقات, جنگ, جهانی, دوم, روی, نقشه |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |