| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش فرهنگ و هنر ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸ محل سکونت : teh
تشکرها: 69,305
تشکر شده 69,314 بار در 8,127 پست
کتاب مورد علاقه : Jane Austen حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز ![]() ر .اکبری متولد 1357 تحصیلات خود را در رشته ادبیات و علوم انسانی به پایان رسانید . در سال 78 زیر نظر استاد عطاالله فلاح فن نوشتن و ویرایش را آموخت و در سال 1380اولین رمان خود را نام دنیای گمشده در استان قم به چاپ رسانید .در سال 1383همکاری خود را با نشر علی آغاز کرد و همزمان کتاب دختران فرار چرا ؟ را در انتشارات جمال به سفارش موسسه انتشاراتی گل یاس به چاپ رسانید که با استقبال زیادی همراه شد وبه چاپ های متعددی رسید . در سال 1383 با نشر دومین رمان خود به نام (زیبای خفته )همکاری خود را با نشر علی آغاز کرد.زیبای خفته - بالاتر از سیاهی - و بار دیگر مجنون - لحظه ای با ونوس - پریا - نازکترین حریر نوازش از مجموعه های وی می باشد که در نشر علی به چاپ رسانیده و همچنان همکاری خود را در زمینه رمان با نشر علی ادامه می دهد . فعلا یه مدت نمی تونم به پی اما جواب بدم. | ||||||||
| | |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۸ محل سکونت : سومین کره مظومه شمسی
تشکرها: 1,458
تشکر شده 1,898 بار در 946 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من کتاب نازکترین حریر نوازش رو خوندم ولی اصلا خوشم نیومد اگه بقیه کتاباشم مثل این باشن ترجیح می دم دیگه از این نویسنده کتابی نخونم همراهی خدا با انسان، مثل نفس کشیدن است آرام بیصدا همیشگی... | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸
تشکرها: 95,300
تشکر شده 218,590 بار در 22,637 پست
کتاب مورد علاقه : گریه های امپراطور | بدون امتیاز : 0 امتیاز من نازکترین حریر نوازش رو خیلی ذوست دارم....بار دیگر مجنون هم متوسط به بالا بود... مرسی هیوا جون | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت : .......
تشکرها: 15,608
تشکر شده 3,371 بار در 1,143 پست
کتاب مورد علاقه : حافظ،شاهنامه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز منم نازکترین حریر وخوندم خوبه مثل سایر رمانهای ایرانی | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت : دبی
تشکرها: 3,073
تشکر شده 3,310 بار در 187 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز حالا آقاست یا خانومه ؟؟ " ر " یعنی چی ؟؟؟ ما که نفهمیدیم . ولی از رمانهاش فکر کنم آقا باشه . کتاب نازکترین حریر نوازش به نظرم قشنگ بود ولی یهویی تموم شد . یعنی مثل سریالهای ایرانی سر و تهشو هم آورد و اصلا کل کتاب را تحت الشعاع قرار داد . وگرنه در زمان تایپش همه با اشتیاق دنبال می کردن . نه از سَرم میُفتــــی نه از چشمــــم !! كجای دلـم نشسته ای كه جايت اينقــــــدر امن است؟!؟ ![]() | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | |||||||||
| مدیر بخش فرهنگ و هنر ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸ محل سکونت : teh
تشکرها: 69,305
تشکر شده 69,314 بار در 8,127 پست
کتاب مورد علاقه : Jane Austen حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز می گن خانوم هستش. ربابه اکبری ![]() حالا راست و دروغش و نمی دونم. نقل قول:
| |||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸
تشکرها: 95,300
تشکر شده 218,590 بار در 22,637 پست
کتاب مورد علاقه : گریه های امپراطور | بدون امتیاز : 0 امتیاز هیوا منگل نمیزد......خیلی پر غرور بود و اینش بد بود..... به سالار توهین نکنااااااااا | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۹
تشکرها: 9,619
تشکر شده 20 بار در 9 پست
کتاب مورد علاقه : مرغان شاخسار طرب حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نازکترین حریر نوازش رو خوندم عالی بود لطف کنید در مورد بقیه کتابهاش هم نظر بدین اگه خوب بود بخرم | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۹
تشکرها: 2,363
تشکر شده 55 بار در 12 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز من از ازکترین حریر نوازش خوشم امد | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال تایپ کتاب ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : همون جای قبلی!!!!!!!!!
تشکرها: 5,394
تشکر شده 10,326 بار در 1,957 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من فقط اسمش رو شنیدم هیچ کتابی ازش نخوندم
| ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| بیوگرافی, راکبری, نویسنده |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |