| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت : tehran
تشکرها: 16,877
تشکر شده 19,785 بار در 3,313 پست
کتاب مورد علاقه : Blue Melody (J. D. Salinger) حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز بچه ها لينك دانلود 8تا انتي ويروس قدرتمند و خوب كه بصورت پرتابل هستش و مي تونيد راحت استفاده كنيد رو براتون ميزارم تقريبا 70مگابايت هستش. ![]() این مجموعه بینظیر شامل آنتی ویروس های زیر میباشد : Ad-Aware SE Avira Antivir AVAST! McAfee Virus Scan nod32AntiVirus ClamWin Trend Micro Sys Clean Dr.Web Scanner for Windows شما فقط کافی است پس از دانلود و خارج کردن از حالت زیپ , فایل PStart را اجرا کنید . منو ی مربوط ه آنتی ویروس های موجود در این برنامه اجرا میشود و شما به راحتی و بدون نصب حتی 1 فایل میتوانید در 8 آنتی ویروس موجود در کمترین زمان ممکن استفاده کنید . دانلود کد: www.vatandownload.com | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) |
| کاربر عادی ![]() | بدون امتیاز : 0 امتیاز پسورد فایل چیه؟؟؟؟؟؟؟ |
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | |||||||||
| مدیر بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت : tehran
کتاب مورد علاقه : Blue Melody (J. D. Salinger) حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
| |||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) |
| کاربر عادی ![]() | بدون امتیاز : 0 امتیاز ]چرا من که می روم دانلود دانلود نمی کند؟ |
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | |||||||||
کتاب مورد علاقه : Blue Melody (J. D. Salinger) حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
روي لينك كليك كنيد صفخه كه باز شد روي اين قسمت ![]() كليك كنيد كه نوشته CLICK HERE TO START DOWNLOAD تا دانلود اغاز بشه | |||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت : Erth
تشکرها: 1,526
تشکر شده 5,405 بار در 1,204 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز فرشيد عزيز عالي مثل هميشه ![]() با برنامه ساخت آفلاين ناد 32 خيلي به ما فاز دادي..کلي دعا به جونت کردم ![]() فقط يه سوال قبل دانلود ميشه آپديتشون کرد؟مثلا ناد 32 مثل آخرين ورژنش ميمونه ديگه؟ | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | |||||||||
ورژن جديد تر نود كه پرتابل هم هست رو ميتونيد از اينجا دريافت كنيدش http://mihandownload.com/2010/09/_es..._scanner_2.php | |||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت : زیر آسمان خدا
تشکرها: 23,560
تشکر شده 35,592 بار در 7,269 پست
کتاب مورد علاقه : رمانهای عاشقانه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز این آنتی ویرووس دومی بهتره ؟؟ اولی رو نمیشه دانلود کرد ... ف- ی- ل- ت-ره | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #9 (لینک مستقیم) |
| کاربر عادی ![]() | بدون امتیاز : 0 امتیاز مردم رو سر کار گذاشتید؟لینکاتون خرابن که |
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت : بخارا
تشکرها: 7,406
تشکر شده 5,973 بار در 920 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز اگر شما به تاریخ ایجاد تاپیک دقت میکردید میدید که سرکاری نیست. این مجموعه پرتابل رو سه ماه پیش دانلود کردیم و مشکلی نداشت. با توجه به قدیمی بودن مجموعه و ظهور ویروس ها و تروجان های جدید، پیشنهاد میکنم از مجموعه های به روز استفاده کنید. | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| آنتی, بدون, به, حمل, دانلود, قابل, نصب, نیاز, ویروس, پرتابل |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |