| |||
| | #21 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 4,239
تشکر شده 554 بار در 347 پست
کتاب مورد علاقه : ربکا حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز یعنی از اونایی هستن که ادم میگه خدایا یه عقلی به اینا بده یه پولی به ما دیگه دست من نیست بستگی داره به تو بستگی داره که تو تا کجا دوستم داری بستگی داره که تو تا چه روزی بتونی عاشق من بمونی منو تنها نذاری ![]() | ||||||||
| |
| | #22 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: همین جا
(View Stats)
تشکرها: 117
تشکر شده 266 بار در 176 پست
کتاب مورد علاقه : دختری با گوشواره مروا حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
اگه واقعا اینجوری باشه واقعا خاک بر سرشون... نیستم....... و اما کنکور....................... ![]() | |||||||||
| |
| | #23 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت: زیر سقف اسمون
(View Stats)
تشکرها: 2
تشکر شده 216 بار در 123 پست
کتاب مورد علاقه : غرور طاووس حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز واویلا .اینا دیکه کین آهسته ترین نابودی | ||||||||
| |
| | #24 (لینک مستقیم) | |||||||||
| همکار بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : رمان ایرانی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز کشوری که پادشاهش این باشه دخترهاش بایدم انقدر بدبخت باشند که تو همچین مراسمی شرکت می کنند! نقل قول:
یا از کشورهای دیگه هم میان شانس خودشون رو امتحان کنند؟ :دیشده این زنگ رو بزنی و کسی جوابتو نده ؟! ![]() تایپیست های عزیز ممنون به خاطر زحماتتون | |||||||||
| |
| | #25 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: بالای ابرا تو یه اتوپیا!
(View Stats)
تشکرها: 3,021
تشکر شده 1,570 بار در 696 پست
کتاب مورد علاقه : دا,امپراطوری کوروش حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز 40 سالشه 14 تا زن داره؟ بعد میخواسته پیشرفت داشته باشن | ||||||||
| |
| | #26 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: شاید همه جا شاید هیچ جا
(View Stats)
تشکرها: 266
تشکر شده 775 بار در 383 پست
کتاب مورد علاقه : رمان حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نه ظاهرا اونجا شوهر پیدا نمیشه همه هجوم میارن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!دیگه اجاره دادن بالاخونه همین عدپواقبم به همراه داره دیگه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 | ||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| ازدواج, با, برای, دختر, رقص, هزار, پادشاه |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |