| |||
| | #61 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: طهران
تشکرها: 944
تشکر شده 1,555 بار در 425 پست
کتاب مورد علاقه : نهج البلاغه حالت من : | مثلاً چی میشد دگمه های پیرهنش رو تا آخر می بست لابد تو کنسرت یانی راهش نمی دادن ![]() ![]() ![]() هی گنه کرده و گفتیم خدا می بخشد عذر آورده و گفتیم خدا می بخشد بخششی هست ولی قهر و قضایی هم هست آی مردم به خدا روز حسابی هم هست آی هشدار دمی قافله را گم نکنیم تاکه امکان وضو هست تیمم نکنیم ![]() | ||||||||
| | |
| | #62 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: هيچستان
تشکرها: 2,290
تشکر شده 497 بار در 131 پست
کتاب مورد علاقه : بادبادكباز حالت من : | همون شبی که یانی کنسرت داشت ما هم بلیط برگشت به ایران داشتیم:((( انقد تو دلم موووووووووووووننند:( ![]() | ||||||||
| | |
| | #63 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: تو دل کسانی که یادی از ما بکنن
کتاب مورد علاقه : چراهای بی پاسخ!!! | همچين تيپش خوب نشده ضايعست | ||||||||
| | |
| | #64 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: همينجا
تشکرها: 1,940
تشکر شده 4,711 بار در 722 پست
کتاب مورد علاقه : كوير حالت من : | اي بابا كي بهش گفته دكمه هاي لباستو باز بذاري خوشتيپي.حالم بد شد. ![]() دل که تنگ باشد دیگر مرد و زن ندارد اشک می دود تا گوشه چشمانت و سُر می خورد روی گونه ها دل که تنگ باشد تنهایی اتاقت را با خدا هم تقسیم نمی کنی | ||||||||
| | |
| | #65 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: مشهد
تشکرها: 1,198
تشکر شده 1,204 بار در 544 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه حالت من : | چنــــــدش..... ![]() ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید روزي كه ديگر نبودم آرزوي ساده ام اينست زير لب بگويي : يــادش بخـــــير ![]() | ||||||||
| | |
| | #66 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: ...
تشکرها: 4,487
تشکر شده 1,539 بار در 1,064 پست
کتاب مورد علاقه : پر-پرنده خارزار حالت من : | خوش به حالش رفته کنسرت یانی ![]() ولی چرا انقدر زشت شده مثه دیوونه ها لباس پوشیده.............. | ||||||||
| | |
| | #67 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: مازندران/چالوس
تشکرها: 150
تشکر شده 96 بار در 53 پست
حالت من : | فکر کنم کار فتوشاپه... | ||||||||
| | |
| | #68 (لینک مستقیم) |
| کاربر عادی ![]() | خیییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییلیییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی یییییی هم خوشتیپ وخوش قیافس |
| | |
| | #69 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: همین دور و برا
کتاب مورد علاقه : همخونه ,کسی می آید حالت من : | چرا انقدر فرزاد فرزین بد تیپ زده؟؟ | ||||||||
| | |
| | #70 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰
تشکرها: 3,223
تشکر شده 2,734 بار در 1,599 پست
حالت من : | نچ نچ نچ............چقد تابلو شده بود فرزین..... برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| در, عکس, فرزاد, فرزین, های, کنار, یانی |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |