| |||
| |||||||
| نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: متولد چه ماهی هستی؟ | |||
| فروردین | | 406 | 8.14% |
| اردیبهشت | | 429 | 8.60% |
| خرداد | | 403 | 8.08% |
| تیر | | 453 | 9.08% |
| مرداد | | 459 | 9.20% |
| شهریور | | 459 | 9.20% |
| مهر | | 373 | 7.47% |
| آبان | | 363 | 7.27% |
| آذر | | 411 | 8.24% |
| دی | | 420 | 8.42% |
| بهمن | | 447 | 8.96% |
| اسفند | | 367 | 7.35% |
| رأی دهندگان: 4990. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. | |||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #3621 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۱ محل سکونت : خونه و دانشگاه
تشکرها: 294
تشکر شده 651 بار در 116 پست
کتاب مورد علاقه : خيلي زيادن حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اذر | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #3622 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۱ محل سکونت : دل
تشکرها: 0
تشکر شده 91 بار در 51 پست
کتاب مورد علاقه : عشقم شریعتی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز حردادم | ||||||||
| | |
| | #3623 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۱ محل سکونت : شیراز
تشکرها: 917
تشکر شده 1,590 بار در 696 پست
کتاب مورد علاقه : قرار نبود.ان نیمه دیگر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز فروردین...... مجازی هستیم اما دلمان مجازی نیست میشکند حواست به تایپ کردنت باشد | ||||||||
| | |
| | #3624 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۹ محل سکونت : شمال-متل قو
تشکرها: 68
تشکر شده 532 بار در 126 پست
کتاب مورد علاقه : عشق هرگز نمیمیرد! حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| | |
| | #3625 (لینک مستقیم) |
| کاربر عادی ![]() حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اسفند |
| | |
| | #3626 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت : زير آسمان خدا
تشکرها: 13,995
تشکر شده 1,180 بار در 353 پست
کتاب مورد علاقه : بر باد رفته حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز آذر یا چنان نمای که هستی ، یا چنان باش که می نمایی . بایزیدبسطامی | ||||||||
| | |
| | #3627 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۱ محل سکونت : تهران
تشکرها: 5,072
تشکر شده 965 بار در 384 پست
کتاب مورد علاقه : سالهای بی کسی،دزیره،د حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز دمه هر چی شهریورررررررررررری خوشگله گرم | ||||||||
| | |
| | #3628 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹ محل سکونت : karaj
تشکرها: 3,663
تشکر شده 307 بار در 94 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ارديبهشت هرچیز در این دنیا از سه دیدگاه بررسی میشه ! دید من ........دید تو......و حقیقت ! خالكوبي ضربان به خودت باختمت | ||||||||
| | |
| | #3629 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۱ محل سکونت : yazd
تشکرها: 181
تشکر شده 92 بار در 70 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من اسفندی ام.این ماه رو خیلی دوست دارم ،حال و هوای دیگه ای داره که من عاشقشم. | ||||||||
| | |
| | #3630 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۱ محل سکونت : نا کجا اباد
تشکرها: 4
تشکر شده 28 بار در 18 پست
کتاب مورد علاقه : ب تو چه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ارديبهشت به ستاره ها نگاه کن ب چشمک زدنشون بخند اما دل نبند چون چشمکشون از روی عشق نیست از روی عادته....... ![]() ![]() | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| بدو, بزنیم, بیا, خوایم, رکورد, رکوردگیری, سری, ماهی, متولد, می, هستی؟, هستی؟بدو, چه |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |