| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹
تشکرها: 3,535
تشکر شده 32,681 بار در 4,576 پست
حالت من : | ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت : تهران
تشکرها: 7,200
تشکر شده 12,427 بار در 1,622 پست
حالت من : | مگه میخواد دارت بزنه اینجوری فیگور گرفته بنازم غیرت غم را همی نگذاشت تنهایم برایم هر دمی آورد با خود غمی دیگر زغم از بس رفا دیدم شدم شرمنده غم هم خدایا خجلت غم هم برایم شد غمی دیگر ![]() ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت : نا کجا آباد
تشکرها: 43,148
تشکر شده 1,523 بار در 605 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت حالت من : | خیلی با حاله چقدر سرنگ رو گرفته بالا زندگی را تو بساز ، نه بدان ساز که سازند و پذیری بی حرف ، زندگی یعنی جنگ تو بجنگ ، زندگی یعنی عشق ، تو بدان عشق بورز کدامین نگاه | ساغر ش کاربر انجمنhttp://www.forum.98ia.com/t394386.html | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت : طهران
تشکرها: 3,411
تشکر شده 5,870 بار در 1,624 پست
کتاب مورد علاقه : مهر و مهتاب حالت من : | ![]() یه ذره بگیرش بالاتر .... ماهیه شده بود باورش تور اگه بندازن سرش میشه عروس ماهی ها شاه ماهی میشه همسرش... ماهیه باورش نبود تور اگه بندازن سرش نگاه گرم ماهیگیر میشه نگاه آخرش... ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید آیا از رمان های تکراری خسته شدید؟؟ آیا به دنبال یک رمان زیبا و سرگرم کننده هستید ؟؟ پس کلیک کنید... ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ** طرفداران شهاب حسینی ** | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) |
| کاربر متوسط ![]() | خیلی جالب و بامزه بود... خدایی آخرش بود |
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت : ایران
تشکرها: 687
تشکر شده 7,040 بار در 1,493 پست
حالت من : | با این همه ازدحام چطور میخواد آمپول بزنه؟شاید یه نفر از پشت هلش داد | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : ساري
تشکرها: 75
تشکر شده 1,103 بار در 631 پست
کتاب مورد علاقه : رياضيات | آخرين خبرش اينكه طرف تا حالا زندست | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : تهران
تشکرها: 7,809
تشکر شده 8,007 بار در 1,061 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه و کسی می آید حالت من : | حالا به کی میخواد آمپول بزنه؟ که تا من زنده ام دنیا بداند ، خلیج فارس ،خلیج فارس ، خلیج فارس ماند. که تا ما زنده ایم و زندگی هست ، همانا فارس پسوند خلیج است. | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت : فعــلـــا فـــارس ...
تشکرها: 243
تشکر شده 159 بار در 110 پست
حالت من : | خوب پس چرا اینقدر فس فس میکنی ، بزن خلاصش کن بره دیگه ! الان میزنه هوا میکشه طرف میمیره | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت : تهران
تشکرها: 1,094
تشکر شده 584 بار در 320 پست
کتاب مورد علاقه : دروغ شیرین حالت من : | نقل قول:
![]() ![]() ![]() مریض بد شانس!!!!! یه وقتایی آدم اونقدر تنهاست که آرزو داره یکی صداش کنه حتی اشتباهی... ![]() | |||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| آمپول, خانم, زدن, وزیر |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |