| |||
| | #31 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۹۰
تشکرها: 5,370
تشکر شده 1,304 بار در 626 پست
حالت من : | نه دلت میااااااااااد.اخی خدایا شکرت ![]() | ||||||||
| | |
| تبلیغات | |
| | |
| | #32 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت : قاره کوچک
تشکرها: 1,301
تشکر شده 673 بار در 186 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه. الهه شرقی. حالت من : | واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بیشتر شبیه فتو شاپه!!!!!!! چه کسی میتواند با دختران شرقی دوئل کند; وقتی نگاهشان دست را از حرکت باز میدارد....!!!![]() | ||||||||
| | |
| | #33 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۱ محل سکونت : shz
تشکرها: 2
تشکر شده 147 بار در 49 پست
کتاب مورد علاقه : رمان اریکا حالت من : | حالا خواهر من به امید کی تلویزیون نگاه کنه؟ میگ میگ و که کشتن,این از باب اسفنجی!!!! بابا حالا من دق می کنم از این همه غصه دو تا کارتون نیست که ما بشینیم نگاه کنیم خروش و خشم توفان است و، دريا، به هم مي كوبد امواج رها را . دلي از سنگ مي خواهد، نشستن، تماشاي هلاك موج ها را! ![]() | ||||||||
| | |
| | #34 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت : تو مرز بین دنیای واقعیت و مجازی
تشکرها: 5,435
تشکر شده 70,773 بار در 3,171 پست
کتاب مورد علاقه : باورم کن،بانوی سرخ | چی میگی؟! من خیلی اینو دوست دارم ... چه بد. لطفا بیاید توی پروفم و روی نوشته مخفی کلیک کنید! از من گفتن بود! برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید همه میگن توش چی دیدی که عاشقش شدی؟ اخه اینم سواله می پرسی؟ اگه قرار بود تو هم ببینی که تو عاشقش میشدی | ||||||||
| | |
| | #35 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۱ محل سکونت : خودت
تشکرها: 480
تشکر شده 1,529 بار در 315 پست
کتاب مورد علاقه : نداری ؟ حالت من : | ا تو دلت میاد مرد حسابی خجالتم بد چیزی نیستا ![]() ![]() تنها شادیم این است که هیچ کس نمیداند تا چه حد غمگینم ! ![]() | ||||||||
| | |
| | #36 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال بخش آموزش ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت : سرزمین بی خدایان
تشکرها: 5,004
تشکر شده 6,488 بار در 3,191 پست
کتاب مورد علاقه : صادق هدایت|کافه پیانو| حالت من : | این ک پرس شد رفت!!؟ | ||||||||
| | |
| | #37 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : توی چشم خورشید!دارم می پزم!
تشکرها: 4,699
تشکر شده 3,003 بار در 678 پست
کتاب مورد علاقه : طالع ماه_میوه منحوس حالت من : | مطمئنی؟؟؟؟؟ ![]() ![]() امتحانای ترم دوم دارن می شروعن....منتظر دعای خیرتون هستیم... ![]() ✓همـراه مـלּ بیایـלּ بـﮧشهـ ـر قصـﮧ ـها✓![]() | ||||||||
| | |
| | #38 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۱ محل سکونت : سر قبرم یه جا زندگی میکنم دیگه021
تشکرها: 1,628
تشکر شده 1,124 بار در 611 پست
کتاب مورد علاقه : پارلا..غزال. حالت من : | بهتر که مرد از کارتونش متنفر بودم ارمنی های نودوهشتیا ![]() رمان بزار فراموشت کنم_آرزو برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید آبی تر آنم که کمرنگ بمیرم مثل لنگیا نیستم که با ننگ بمیرم ﺍﮔـــﻪ ﺑﺎﻫــــﻤﻪ ﮔﺮﻡ ﻣﯿﮕﯿﺮﻡ ﺩﻟﯿﻠﺶ ﺍﯾﻨﻪ ﮐﻪ ﺧـــﺎﮐﯽ ﻫﺴﺘﻢ ﻧﻪ ﻻﺷــــــﯽ | ||||||||
| | |
| | #39 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۱ محل سکونت : تهران
تشکرها: 382
تشکر شده 864 بار در 416 پست
کتاب مورد علاقه : درسي حالت من : | آخي دلم براش سوخت ![]() | ||||||||
| | |
| | #40 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۱ محل سکونت : توی دنیای خودم
تشکرها: 2,036
تشکر شده 1,729 بار در 389 پست
کتاب مورد علاقه : آناهید،تولدی دیگر حالت من : | نههههههههههههههههههههههه من دوسش دارممممممممم نررررررررررووووووووو گنجشکی به آتش نزدیک میشد و برمیگشت پرسیدند:چه میکنی؟ گفت:دراین نزدیکی چشمه ای هست و من نوکم را پرآب میکنم و روی آتش میریزم گفتند:حجم آتش در مقایسه با آبی که می آوری بسیار زیاد است و این فایده ندارد گفت:شاید نتوانم آتش را خاموش کنم،اما هنگامیکه خداوند پرسید:زمانیکه دوستت در آتش میسوخت چه کردی؟ پاسخ میدهم:هر آنچه از من بر می آمد ![]()
| ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| اخر, اسفنجی, باب, کارتون |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |