| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 1,478
تشکر شده 2,292 بار در 673 پست
کتاب مورد علاقه : در حال حاظر هیچــــــ | پست بسیار مفید : +8 امتیاز خب,من به جای ساناز معرفیش میکنم! ساناز یه خواهر داره و یه برادر 15 سالشه درساش هم خوبه الان هم رفته مسافرت 3 روزه امشب بر میگرده منو گذاشته که به جاش رمان بذارم تابستون، مطمئنا کوتاهه.... (به یاد تابستونایی که با بچه ها گذروندیم) ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | # بلوط #, #SamaneH#, * Lovely Girl *, *anahit*, adelay_90, banafshe17, bitabarfi, boyegandom, E.K.H, elaheye sharghi, erfan5300, FashiOn, fatima hapar, fryjoon, gedaye eshgh, ghazaleh..., girlstreet, hanajigh, hiva, kandi201022, m.mahya, madnes, mahtab444, maral joon, mazi63, melika07, Mini Moon, mspariya, nafas71, najma20, nazi nazi, negin.nixnix, nilad, ozil_m, pakrokh, paradise, parak71, Pardis Royal, parsa.a, pesare bazigosh, reza23, rezvane-1997, ronak voji, rosha90, sahar_k, salvinia, Samin goli, sara.eh, sara71, shadi jan, spong bob, Star-crossed, sydney, tabaloga_ra, TINA_1363, years, zarebiiin313, zhopitoh, ~TuLiPa~, ~Z!z!zelzele~, αгѕαпα, ابی دریا, خانم فسقلی, خوشگلم من, دریایی, رها_, رهگذر زیبا, رویاش, سعید98, سنا!!!, سوتی, شهاب EXPERT, فیلسوف کوچولو, لحظه, نام کاربری, ياابالفضل, پدیده, یاسی ص, یاشمین |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 1,033
تشکر شده 1,394 بار در 365 پست
کتاب مورد علاقه : رمان علمی نیمه تخیلی | بدون امتیاز : 0 امتیاز خیلی خوبه آما ... آدمی نباید خود در کم جمع بینی داشته باشه (این یه مریضی خیلی بده) بلکه اگر آدمی خود در جمع کم بینی داشته باشه خیلی خوبه و ... متوجه شدی؟ پس حالا خودتو برای بقیه معرفی کن پدرم روضه رضوان به دو گندم بفروخت ، نا خلف باشم اگر من به جويی نفروشم | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 1,478
تشکر شده 2,292 بار در 673 پست
کتاب مورد علاقه : در حال حاظر هیچــــــ | بدون امتیاز : 0 امتیاز [quote="roohallah";p="67689":lm3qckns]خیلی خوبه آما ... آدمی نباید خود در کم جمع بینی داشته باشه (این یه مریضی خیلی بده) بلکه اگر آدمی خود در جمع کم بینی داشته باشه خیلی خوبه و ... متوجه شدی؟ پس حالا خودتو برای بقیه معرفی کن[/quote:lm3qckns] هان؟ | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : رمان علمی نیمه تخیلی | بدون امتیاز : 0 امتیاز آهان | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 145
تشکر شده 1,481 بار در 458 پست
حالت من : | پست مفید : +4 امتیاز به نام خدا یاشار هستم من در بچگی عاشق پزشکی بودم و پدر و مادرم هم مرا به شدت تشویق می کردند....من در روستایی در حوالی کهگیلویه و بویر احمد داستان زندگی من این بود ببخشید اگه تاپیک منحرف شد شما گفته بودین که خوتون رو معرفی کنید اما من از بس رنج دیده ام داستان زندگیم رو تعریف کردم و الان هم که من رو نمی شناسید خودم رو معرفی می کنم دانشجوی"(این رو می دونید فکر کنم)21 ساله مشكلات را با مداد بنويس و پاك كن را در اختيار خدا بگذار . ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | !tara, !قفس باران!, # بلوط #, #SamaneH#, * Lovely Girl *, **shiny**, .rima., 13731126, @parisa@, ART!ST, elham12345, Fahimeh_B, girlstreet, hanajigh, madnes, min0000, mona23, msghf, NIKSA, pakrokh, parak71, raha_67, rana-021, rosha90, sayeh ninja, spong bob, Star-crossed, susan1, tabaloga_ra, tina73, آرتیستون, خانم فسقلی, دریایی, رها_, رویاش, سها22, سوتی, فاطیمار, نانسی72, پدیده |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 0
تشکر شده 295 بار در 96 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز ............ از چه دلتنگ شدی ... دلخوشی ها کم نیست ... | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۷ محل سکونت: Ir-Th
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : زندگینامه خودم! حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز [quote="Yashar";p="67704":37z9q0m1]به نام خدا یاشار هستم من در بچگی عاشق پزشکی بودم و پدر و مادرم هم مرا به شدت تشویق می کردند....من در روستایی در حوالی کهگیلویه و بویر احمد داستان زندگی من این بود ببخشید اگه تاپیک منحرف شد شما گفته بودین که خوتون رو معرفی کنید اما من از بس رنج دیده ام داستان زندگیم رو تعریف کردم و الان هم که من رو نمی شناسید خودم رو معرفی می کنم دانشجوی"(این رو می دونید فکر کنم)21 ساله خیلی خوب یاشار با این زندگی وحشتناکت خوب منم بگم بنده بسم الله الرحمن الرحیم ا ینجانب نادی هستم سن 17 ساکن تهران فرزند اول دختر گلی هستم همه رو دوست دارم تکه کلامم زنده اید دیگه بازم بگم یا بسه........... ببخشید منحرف کردم تاپیک تکررار نمیشه فسیل ترین دیوانه این دایره ، منم ! ویرایش توسط golnaghshetavous : ۲۵ دي ۱۳۸۹ در ساعت ۰۴:۰۶ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 145
تشکر شده 1,481 بار در 458 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز [quote="golnaghshetavous";p="67712":3q70hxqc][quote="Yashar";p="67704":3q70hxqc]به نام خدا یاشار هستم من در بچگی عاشق پزشکی بودم و پدر و مادرم هم مرا به شدت تشویق می کردند....من در روستایی در حوالی کهگیلویه و بویر احمد داستان زندگی من این بود ببخشید اگه تاپیک منحرف شد شما گفته بودین که خوتون رو معرفی کنید اما من از بس رنج دیده ام داستان زندگیم رو تعریف کردم و الان هم که من رو نمی شناسید خودم رو معرفی می کنم دانشجوی"(این رو می دونید فکر کنم)21 ساله خیلی خوب یاشار با این زندگی وحشتناکت خوب منم بگم بنده بسم الله الرحمن الرحیم ا ینجانب نادی هستم سن 17 ساکن تهران فرزند اول دختر گلی هستم همه رو دوست دارم تکه کلامم زنده اید دیگه بازم بگم یا بسه........... ببخشید منحرف کردم تاپیک تکررار نمیشه خوش به حالت که زندگی سختی مثل من نداشتی! من خیلی رنج دیدم تا به اینجا رسیدم خب دیگه بسه تازه واردا بفرمایید داخل | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : رمان علمی نیمه تخیلی | بدون امتیاز : 0 امتیاز خوب ازینکه پا برهنه اومدم تو بحثها پوزش میطلبم بالاخره فقر و نداریه دیگه ایشاالله پولدار میشم می رم کفش میخرم من روح اله 28 ساله اهل تهران عاشق هیچی هم نیستم حالا خوب شد | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۷ محل سکونت: Ir-Th
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : زندگینامه خودم! حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز میگم اقا روح الله چقده عصبین شما خوش وقتم بقیه هم بیان معرفی لطفا البته بازم معذرت منحرف کردم | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| اعضا, تازه, سلام, معرفی, وارد |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |