| |||
| | #21 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت: یه جا
(View Stats)
تشکرها: 2,085
تشکر شده 2,966 بار در 998 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز بفرمایید | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #22 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش کتاب ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: جایی که قلب آنجا نیست
(View Stats)
تشکرها: 67,486
تشکر شده 214,073 بار در 14,665 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز رزا جان فارسی تایپ کن وگرنه .... تشکر از تایپیست ها = نشان ِ شخصیت ِ والای شما!![]() | ||||||||
| | |
| | #23 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر کل سایت ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۷
(View Stats)
تشکرها: 9,211
تشکر شده 70,074 بار در 5,605 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز بچه ها اینجا نوشته افراد تازه وارد . توی این تایپک فقط من خودمو معرفی نکردم لطفا سوالات و مشکلاتتون رو پیام خصوصی نکنید . برای هر مشکل و درخواستی تاپیک مخصوصش وجود داره . قبل از ایجاد تاپیک و یا پرسیدن سوال حتما جستجو کنید . آپلود فایل و عکس بهترین آهنگی که تا به حال شنیدم! | ||||||||
| | |
| | #24 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت: یه جا
(View Stats)
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
| |||||||||
| | |
| | #25 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 1,478
تشکر شده 2,292 بار در 673 پست
کتاب مورد علاقه : در حال حاظر هیچــــــ | بدون امتیاز : 0 امتیاز خب,منم لیلا 16 سالمه عاشق اینم که آهنگ گوش بدم و برقصم خیلی هم دختر آروم و بی سروصداییم .سر همین موضوع همیشه با ساناز دعوام میشه.چون اون هی حرف میزنه و من همش گوش میدم! تابستون، مطمئنا کوتاهه.... (به یاد تابستونایی که با بچه ها گذروندیم) ![]() | ||||||||
| | |
| | #26 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 145
تشکر شده 1,481 بار در 458 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز با ادمین موافقم..جول و پلاستون رو جمع کنین برید بیرون.اینجا هم دست از سر تازه واردا بر نمی دارن جذبم چطور بود؟ مشكلات را با مداد بنويس و پاك كن را در اختيار خدا بگذار . ![]() | ||||||||
| | |
| | #27 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش کتاب ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: جایی که قلب آنجا نیست
(View Stats)
تشکرها: 67,486
تشکر شده 214,073 بار در 14,665 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز منم یه دختر 20 ساله از تهران زندگیم از همتون وحشتناک تر بوده الانم تو شرایط بحرانی انتخاب رشتم که میدونم قبول نمیشم دعا کنید آزاد قبول بشم به بچه های این سایتم خیلی ارادت دارم و دوستشون دارم همین سوال دیگه ای بود در خدمتم | ||||||||
| | |
| | #28 (لینک مستقیم) | |||||||||
(View Stats)
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
| |||||||||
| | |
| | #29 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 0
تشکر شده 2 بار در 1 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز من رها هستم .تو تبریز به دنیا اومدم و الان تو تبریز زندگی می کنم.17سالمه | ||||||||
| | |
| | #30 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۷ محل سکونت: my rOom
(View Stats)
تشکرها: 48
تشکر شده 562 بار در 209 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز منم خودمو معرفي كنم؟! بابا من كه 300 بار خودم و معرفي كردم!! آخه چرا اينقدر اصرار مي كنيد!! من مهيام. 21 سالمه. بچه تهرانم!! گرافيك ميخوندم(6 ماهي هست درسم تموم شده!) قصد ازدواج ندارم! دختر خاله ي شهگل هم هستم!! ( شهگل كجــــــــــــــــايي؟!) همين ديگه!! امروزم افتادم رو خنده هي مي خندم!! آشنا شدين باهام!؟ تمام کافه های جهان سرگرم پر کردن جای خالی تو اند غافل از اینکــــه تو جایی میان خیال های شــــبانه ی من داری برای من شـــــراب می ریزی/. | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| اعضا, تازه, سلام, معرفی, وارد |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |