| |||
| | #1591 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: گوشه ای از این کره ی خاکی
(View Stats)
تشکرها: 4,357
تشکر شده 1,465 بار در 829 پست
کتاب مورد علاقه : قرار نبود/همسایه ی من حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز کیمیام 16 سالمه رشتمم تجربیه عاشق کتابم عاشق رنگ خاکستریم ویرایش توسط fair : ۸ بهمن ۱۳۹۰ در ساعت ۰۵:۲۴ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #1592 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: shiraz
(View Stats)
تشکرها: 0
تشکر شده 20 بار در 17 پست
کتاب مورد علاقه : رمانای پائولو حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ب نام خدا من سمیرا هستم 19 سالمه.صنایع میخونم...عاشق بارون هستمو یارم. دوستون دارم خواهرمو خیلی دوست دارم ولی ازم خیلی دوره. سهم من تنهایی هست. | ||||||||
| | |
| | #1593 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: ساحل زیبای جنوب
(View Stats)
تشکرها: 605
تشکر شده 588 بار در 203 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام افسون هتم 21 سالمه .عاشق رمانم مخصوصا رمانای نگار(کاربر سایت) تا 1 هفته نیستم..بوس بای | ||||||||
| | |
| | #1594 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: tehran
(View Stats)
تشکرها: 61
تشکر شده 55 بار در 23 پست
کتاب مورد علاقه : ........ حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام دوستان اسمم حسنه 18 سالمه .تهران ![]() امیدوارم دوست خوبی براتون باشم . | ||||||||
| | |
| | #1595 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: شمال
(View Stats)
تشکرها: 297
تشکر شده 88 بار در 21 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اسم واقعی من صحراس 17 سالمه از آمل(مازندران)تازگی ها عضو شدم خوشحال میشم باهاتون دوس شم | ||||||||
| | |
| | #1596 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: اهواز
(View Stats)
تشکرها: 1,883
تشکر شده 585 بار در 361 پست
کتاب مورد علاقه : بوف کور-خرمگس-عادت میک حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام. من روناکم بچه اهوزم رشتم فیلم نامه نوسیه. عاشق شغلمم..تازه هم عضو شدم اهان 19 سالمه..بیاین با منم دوست بشین.. زندگی میکنم ... حتی اگر بهترین هایم را از دست بدهم!!!چون این زندگی کردن است که بهترین های دیگر را برایم میسازد..بگذار هر چه از دست میرود برود؛من آن را میخواهم که به التماس آلوده نباشد،حتی زندگی را …. ارنستوچگوارا عشقی که آدمی را به گوشه نشینی وادار کند ارزشی ندارد ![]() عشق باید توان پرتاب انسان به سوی هدفهای راستین را داشته باشد . جمله " آدمی و جایزالخطا " بزرگترین شیره مالوندن سر خودمونه واسه کارای اشتباهمون![]() | ||||||||
| | |
| | #1597 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: ایلام
(View Stats)
تشکرها: 14
تشکر شده 69 بار در 24 پست
کتاب مورد علاقه : گیسو حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز منم ارشیلام.کارشناسی مدیریت.با اعتماد به نفس.خوش تیپ 22ساله م .جهشی خوندم 22ساله م .جهشی خوندم | ||||||||
| | |
| | #1598 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰
(View Stats)
تشکرها: 374
تشکر شده 436 بار در 266 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ???????????????? کسی چه میداند که امروز چند بار فرو ریختم .... از دیدن کسی که تنها لباسش شبیه تو بود ... ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #1599 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: خیلی دور خیلی نزدیک
(View Stats)
تشکرها: 400
تشکر شده 128 بار در 88 پست
کتاب مورد علاقه : گرگ و میش حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام دوستان منم بیتام 19 سالمه از اصفهان ترم 2 زیست شناسی دست دوستی را به سمت شما .... (بچه ها یه فعل ادبی بگین )حالا.... به ادبی بودن خودتون ببخشید... فعلا![]() “مسلمان نیست کسی که روی مودم وایرلسش پسورد می گذارد در حالی که همسایه اش شب بدون اینترنت می خوابد! ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #1600 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: هر جا که نور امید باشه
(View Stats)
تشکرها: 2,212
تشکر شده 5,075 بار در 2,270 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز مسلم، 24 سالمه، كارشناسي ارشد روانشناسي ميخونم، عاشق معين و اگه سوالي هست در خدمتيم | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| اعضا, تازه, سلام, معرفی, وارد |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |