| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر ویژه ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت: ایران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : خرمگس حالت من : | پست بسیار مفید : +14 امتیاز قبل از هر چیز بگم. مثل اینکه یک رمان دیگه با عنوان قلب من مال تو اینجا تو سایت هست. من تازه متوجهش شدم. کاش قبل از اون که رمانم و شروع کنم این اسم و دیده بودم تا اسم دیگه ای انتخاب می کردم. ![]() خوب اینجا لطفا به نقد رمان من بپردازید خوشحال میشم راهنمایی هاتون رو بخونم. همین جا هم از دوستانی که لطف داشتن و پیام دادن و اونایی که می خونن کمال تشکرو دارم. ![]() یک نکته دیگه اینکه باید اضافه کنم اینکه طرح رمانی که من داشتم خیلی طولانی تر بود. برای همین من سعی کردم حاشیه های داستان و کم کنم تا داستان بیش از حد طولانی نشه. چون احساس می کنم خوندن یک رمان خیلی بلند به این صورت زیادم جالب نیست. که شاید باعث شده باشه رمان یک کم افت کرده باشه. ![]() خلاصه: رمان درباره دختری به نام بهار هست که با نقل مکان به یک محله جدید با مزاحمت های پسری به نام صادق رو برو میشه که زندگی شو از روال عادی خارج میکنه و ناخواسته به سمت دیگه ای می بره. اینم لینک داستان: تمام قلبم مال تو |baran.amad کابر انجمن رمان های در حال تایپ من: برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید رمان هایی که خیلی دوست دارم: رمانی که پیشنهاد می کنم بخونین: | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | *TARA*, *~Faezeh~*, +Lily, -bahareh-, -نازلی-, ...rainy, 6236sara, aloche, angle92, aram-anlin, atyek, AVESTA, Behnaz joon, behnazhmz, fatima_59, f_javid, harimeshgh, Late, leila.kh, Maedeh, mah banoo, mahdis_m, Mahed, mahsamoon, maneli1390, many22, maryam.khakbaz, metropolis, Miss.mona, miss.no1.2004, Nafa3 Hamatonam, nutty, parisa jooon, pegah.a, REAL LOVE, safo, samandf, Samin goli, samirarahimi88, sania555, shahtut, smart girl, sogand.sh, Sokout, s_donia323, tghyasfr, zanbagh, ~sun daughter~, آلتینا, اشتیاق, ترنج خاتون, ترنم, حاجی بلا, خانم فسقلی, رز صورتی ..., شبنم, صدف., طلوع عشق, فيس بوك, مهرنیا, نازبو, نسيا, نیلوفر دختر دریا, هوفریا, والا, پدیده, پرهوده |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: زيرسقف خدا
(View Stats)
تشکرها: 13,777
تشکر شده 196 بار در 80 پست
کتاب مورد علاقه : هديه ي شاهزاده و........ حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز رمانت قشنگه فقط ازت خواهش ميكنم زود به زود بزار و اگه ميتوني هرروز | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۹
(View Stats)
تشکرها: 3,034
تشکر شده 19,970 بار در 316 پست
کتاب مورد علاقه : همه كتابها حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام تا اینجاش که خیلی خوب بوده بعدش فکر نمیکنی این شوهرش یکم بچه ننست حرص ادمو در می یاره خواهش میکنم یکم ادبش کن ولی با اینحال من رمانتو خیلی دوست دارم you never lose by loving. you always lose by holding back هرگز با عاشق شدن چیزی را از دست نمی دهی. با کنار کشیدن است که همیشه شکست می خوری. http://www.forum.98ia.com/t315230.html رمان صدای عشق ویرایش توسط والا : ۷ مهر ۱۳۹۰ در ساعت ۰۴:۰۳ قبل از ظهر | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر ویژه ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت: ایران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : خرمگس حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز ممنون لطف دارین. ![]() من هر روز دارم می ذارم. در واقع من فقط طرح این رمان و نوشته بودم. الان به روز دارم هم می نویستم هم می ذارم اینجا. بعضی مواقع هم آنلاین تایپ می کنم. سعی خودمو می کنم فاصله پست ها طولانی نشه. والا جان لطف داری اونم به موقع ادب می کنیم نگران نباش | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت: تهرون
(View Stats)
تشکرها: 15,420
تشکر شده 9,004 بار در 1,105 پست
| پست معمولی : +1 امتیاز این مال دست پاچلفتی ارش این ماله بانو این ماله هنگی این ماله بهار زمین مثلِ یه سیگاره که چندتا پُک ازش مونده مسافرخونهای تاریک پر از مهمونِ ناخوونده اتاقاش کهنه و نمناک، بدون پنجره، بیدر اسیرِ یه تئاتریم و رسیده پرده ی آخر... به دلیل نزدیکی امتحانات کم رنگ میشویم نویسندگان محترم ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹
(View Stats)
تشکرها: 6,390
تشکر شده 3,784 بار در 1,319 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام رمان قشنگیه......دلم برای بهار خیلی می سوزه اگه می تونی یه فکری به حالش کن بیشتر از این اذیت نشهحق ارش وبانو رو هم بزار کف دستشون مرسی با هیچکس برسر باورش نمیجنگم .... چراکه خدای هرکس همان است که درونش به او میگوید. | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : خرمگس حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز داستان تازه به وسطش رسیده. امیدوارم از این به بعدش هم خوشتون بیاد. ممنون که وقت می ذارین برای کار من | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 8,964
تشکر شده 30 بار در 13 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز عزیزم خیلی قشنگ مینویسی. مرسی. میدونم زود زود میذاری ولی بازم زود زودتر بذار. | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال تایپ کتاب ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت: تبریز
(View Stats)
تشکرها: 1,620
تشکر شده 13,592 بار در 1,914 پست
کتاب مورد علاقه : رمان-تاریخ-علمی حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز سلام خسته نباشی فقط خواستم تشکر کنم البته اگه نظرم برات مهم باشه انشاءالله بعد از تموم شدن داستان می گم بازم ممنون بازی سرنوشت | محمد امان وارسته | تایپ عروس فرانسوی | ایولین آنتونی | تایپ اتوبوس ( دفتر سفید / دفتر سیاه ) | فهیمه رحیمی | تایپ بازی سرنوشت | نسرین ثامنی | تایپ عروس سیاهپوش | نسرین ثامنی | تایپ راز دل وحشی | اعظم غنی زاده | تایپ خلوت شبهای تنهایی | فهیمه رحیمی | تایپ به خدا نامه خواهم نوشت | نیلوفر لاری | تایپ برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : خرمگس حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز زودتر از این که واقعا امکانش نیست برام عزیزم. من نظرات همه برام مهمه. ممنون که وقت می ذاری و می خونی | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| baranamad, |baranamad, انجمن, تمام, تو, قلبم, مال, معرفی, نقد, و, کابر, کتاب |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |