| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : ايران خودمون بابا!!!!
تشکرها: 1,643
تشکر شده 10,512 بار در 956 پست
کتاب مورد علاقه : غرور و تعصب حالت من : | پست بسیار مفید : +10 امتیاز اول روی لینک زیر کلیک کنید بعدش هم روی فنجون بعدش هم 5 تا گزینه باز می شه جواب فالتون است خیلی راسته خیلی وقت پیش ها برای من اومد دعوای همسایگی و واقعا هم دعوام شد ![]() http://www.niksalehi.com/coffee.php بوي عيدي بوي توپ بوي كاغذ رنگي......... اگه دنبال يه رمان عشقي،غمگين،جالب،جذاب و... ميگردي،بهت پيشنهاد ميكنم رو لينك زير كليك كني (كليك كن پشيمون نميشي....) | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | #SamaneH#, *9092*شادی, *cleopatra*, *فندوق*, .هازال., abby7, alis91, aneya, asal khanoomi, banafshe17, chimeh, dokhtar sharghi, eglantine-m96, eliiie, gracious, haniie, l0vin, mane tanha, Masoumehmkh, ma_su, N A F A S, nanaz 98, nastaran_702, niloofar1313, parmis ariaee, Parnam, pink.rose, shahin88, shima.7, shisheh, simaN, smart mozhi, tanaz.68, taniii, tenten, Veni, y@si jojo, yasna M, zizi1996, _ Elf _, ~*نيلوفر آبي*~, رنی1102, ساسور, سوانا77, فاطمه بابا, لولوفر, ملیحه عنبران, نفس بابا, کاتی |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : تو لباسام
تشکرها: 11,595
تشکر شده 14,878 بار در 6,202 پست
کتاب مورد علاقه : مولانا حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز یه باریه فال گرفتم تموم زندگیموتوش دیدم واقعیت داشت الان 5سال ازاون روز می گذره وهمش حقیقت داشت واسه همین دیگه تصمیم گرفتم دوراین جورچیزاروخط بکشم هرچی امدخوش امد آهای ادما ؛ فراموش شدن همیشه از نبودن نیست ! گاهی از نزدیک شدن زیاد فراموش میشی . . | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۹
تشکرها: 22,783
تشکر شده 164,625 بار در 7,917 پست
کتاب مورد علاقه : the Secret حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز به فال اعتقاد ندارم ، فقط براي سرگرمي ، ولي سه تاش خيلي واقعي در اومد ...اگه به وقوع بپيونده كه خوبه | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۹۱ محل سکونت : ناکجاآباد
تشکرها: 267
تشکر شده 1,449 بار در 245 پست
کتاب مورد علاقه : بی نوایان حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز • حلقه یا دایره : انجام یک معامله، خواستگاری و نامزدی • حلقه هایی که نقطه هایی در میانشان باشد: میل به داشتن فرزند تحقق مییابد • آتش بازی: مشاجره، مشکلات شخصی ناگوار • مربع: خانه تازه • خطوط: سفر، یک پروژه که اگر خط مشخص و واضح باشد به معنای موفقیت آمیز بودن آن است • شمع: محقق شدن یک آرزو، دریافت کمکی از ماورا و قابلیت عمل کردن به یک قول • اسب سوار: مرد تازه ای در زنگی، اخبار خوش، نامزدی • گربه: یک شخص دمدمی مزاج (اگر سفید باشد خوب و اگر سیاه باشد بد است) • صلیب: پیروزی در یک کار سخت • نردبام: موفقیت اجتماعی، ترقی، تغییر • پنجره باز: یک شکست خوش عاقبت • طاووس: شکوه و جلال، تجمل، چیزی که موجب افتخار شود • پروانه: بوالهوسی • ماهی: پولی که میزان آن متناسب با اندازه ماهی است • پرنده: خبر خوش • موش(صحرایی): دزدی | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۹۰ محل سکونت : : ••●(¯`•._رو مـخ مـلت_.•´¯)●••
تشکرها: 4,025
تشکر شده 11,449 بار در 2,957 پست
کتاب مورد علاقه : ღGone with the winDღ حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ماله من اينا دراومد: مثلث متساوي الاضلاع،پرنده،عصا،خورشيد، مار خيلي خوب بود اميدوارم درست باشه! | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۱ محل سکونت : شیراز
تشکرها: 1,431
تشکر شده 817 بار در 358 پست
کتاب مورد علاقه : باورم کن، قرار نبود حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز مرسی..خیلی خوب بود! پرواز را به خاطر بسپار؛ پرنده مردنی ست... ![]() اینم لینک رمانمه. خوشحال میشم اگه سر بزنین!! ![]() http://www.forum.98ia.com/t872203.html ![]() | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۱ محل سکونت : کنار برج میلاد....
تشکرها: 1,512
تشکر شده 5,324 بار در 1,407 پست
کتاب مورد علاقه : همسایه ی من.قرار نبود. حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز دمت گرم آیدا جون! | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۹۱ محل سکونت : خونمون
تشکرها: 898
تشکر شده 362 بار در 199 پست
کتاب مورد علاقه : تومال منی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز بَــــــــد حــــال نیستَــــم !!! اَمـــــا .... آدمهـــــا بَـــ ــــــــد حــــآلَم رآ میـــگیرند... | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : تهران
تشکرها: 1,863
تشکر شده 940 بار در 539 پست
کتاب مورد علاقه : سال هاي بي کسي حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ممنون.....ولي کلا اعتقاد ندارم................. یکی باید باشد که آدم را صدا کند.. به نام کوچک اش صدا کند.. یک جوری که حال آدم را خوب کند.. یک جوری که هیچ کس دیگر بلد نباشد.. یکی باید آدم را بلد باشد… ![]() | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت : زیر سقف خدا
تشکرها: 14,694
تشکر شده 10,311 بار در 4,623 پست
کتاب مورد علاقه : قرار نبود-باورم کن حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز برا من پیدایش راه حل ازدواج اومد ولی من که ازدواج کردم ![]() | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| راست, راسته, فال, قهوه |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |