| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸
تشکرها: 22,163
تشکر شده 34,356 بار در 3,099 پست
| پست بسیار مفید : +10 امتیاز بازم سلام دوستای گلم می خوام تو این تاپیک رمان هایی رو معرفی کنید که پایانشون خوب تموم می شه برای نمایشگاه تا اون دوستایی که این نوع رمان ها رو می پسندند در جزء تر اون تاپیک که معرفی رمان جدید برای نمایشگاه هست بدووند چه کتابی رو با چه مشخصات و با پایان خوب بخرند؟ خلاصه و مشخصات کتاب رو فراموش نکنید و باز تأکید می کنم روی پایان خوب ویا لاقل قابل قبول... پایان خوب هم معنی اش رو می دونید ...نه فیلم ایرانی اما وصل نه فصل | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | #SamaneH#, * Star, *sorme*, -نازلی-, .arsana., aaynaaz, Aji_TanNaZ, Anolin, Arezoo.M, atrin220, azam 24, boyegandom, coral, daffodils2, elahe.goddess, fatima64, fatima_59, ghazal x1, gord, hana_89, haniie, havijjo0nam, KHJ.N, M.shasusa, Maedeh, mahdiyeh, mahtabiiiiii, nafiseh.s, paradise, pare, REAL LOVE, RealIty, Rooz khosh, rose33, saghigol, sama33, sanaz.p, sania555, sarabest, sh-n, sh1998, shadi.d.h, shili, silvana-63, zahra_jk, ایماز, برادپیت, تابتا, ترنج خاتون, دلداده, رها_hd, زرین دخت, سكوت ابريشم, ماهرخ جون, مِنّا, نیلوفر آبی, پدیده, یاشمین |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| بدون امتیاز : 0 امتیاز یعنی هیچ کی نمی خواد نظر بده؟ تاپیکم مهجور و محجور مونده خدا ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | #SamaneH#, aaynaaz, Anolin, azam 24, boyegandom, gord, Maedeh, mahsan, paradise, pare, sh-n, sh1998, shadi.d.h, shaghayagh banoO, ایماز, ترنج خاتون, زر زرد, نیلوفر آبی, پدیده, یاشمین |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۸ محل سکونت : Neverland
تشکرها: 12,014
تشکر شده 19,081 بار در 2,621 پست
کتاب مورد علاقه : حلقه | بدون امتیاز : 0 امتیاز بهونه جون این همه کتاب معرفی کردم انگشتای دستم فسیل شد باز دوباره معرفی کنم ؟ ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | #SamaneH#, *niusha*, aaynaaz, Anolin, azam 24, bahooneh10, boyegandom, FARNAZ.SAMPAD, gord, pare, sh-n, sh1998, silvana-63, ایماز, ترنج خاتون, زر زرد, نیلوفر آبی, پدیده, یاشمین |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| بدون امتیاز : 0 امتیاز خوب آخه این رمان با پایان خوبه...جزئی تر از اونه...مکنه بعضی از کتاب هایی که دوستان دارن معرفی می کنند پایان خوب نباشه... خودت گلم کتاب هایی که معرفی کردی همه اش پایان خوب داشت؟ مسلمه نه؟ بعضی ها با پایان تلخ رو دوست دارن بعضی ها هم پایان خوب و چون اون جا دسته بندی منظور نشد گفتم این تاپیک برای این کار باشه تا خود به خود با یه تاپیک دو تیر بزنیم هم کتاب هایی با پایان خوب مشخص می شه و هم پایان ناخوب ها... این طوری بهتر نیست مهسان جونم؟ دست گلتم هم بابت معرفی ها معرکه است درد نکنه... | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۸ محل سکونت : Neverland
کتاب مورد علاقه : حلقه | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
| |||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | aaynaaz, Anolin, azam 24, bahooneh10, FARNAZ.SAMPAD, gord, Maedeh, paradise, pare, sh-n, sh1998, shadi.d.h, silvana-63, برادپیت, ترنج خاتون, پدیده, یاشمین |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| بدون امتیاز : 0 امتیاز عالیه گلم بازم دستت درد نکنه هنوز از فسیلی در نیومد؟ | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | aaynaaz, Anolin, azam 24, FARNAZ.SAMPAD, gord, Maedeh, paradise, pare, sh1998, silvana-63, برادپیت, ترنج خاتون, نیلوفر آبی, پدیده, یاشمین |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
کتاب مورد علاقه : حلقه | پست معمولی : +2 امتیاز فعلا اینا رو داشته باشین تا بقیه رو هم یادم بیاد ![]() نوبت عاشقی : تکین حمزه لو انتهای سادگی : م . بهارلویی حس خفته : هایده حائری با ثریا تا ثریا : فریده رهنما ودیعه : فاطمه حاجی بنده ویرایش توسط mahsan : ۱ ارديبهشت ۱۳۸۹ در ساعت ۰۸:۵۶ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | aaynaaz, alhan, Amirsam1, azam 24, FARNAZ.SAMPAD, fatima_59, gord, Maedeh, pare, sama33, sh1998, shadi.d.h, silvana-63, Sokout, الیرا, برادپیت, ترنج خاتون, نیلوفر آبی, پدیده, پرستوی مهاجر, یاشمین |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر ویژه ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۸
تشکرها: 67,200
تشکر شده 55,622 بار در 5,891 پست
کتاب مورد علاقه : روانشناسی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز فعلآاین چند تا را داشته باشید تا بعد سورمه-پروین(از فریده شجاعی نیست)-شوق زندگی-کسی می اید-با بهار هنوز آخرین جمله خدا توی گوشم زنگ می زند: از قلب کوچک تو تا من یک راه مستقیم است، اگر گم شدی از این راه بیا. بلند شو . از دلت شروع کن . شاید دوباره همدیگر را پیدا کنیم. "نظر آهاری" هرلحظه سپاس آموزش | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر ویژه ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۸ محل سکونت : سوئد
تشکرها: 13,107
تشکر شده 29,860 بار در 3,845 پست
کتاب مورد علاقه : بخت سفيد زمستان حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز سروناز : روشن ملک مرزبان مکانی در آفتاب: فریده راهنما شرق بهشت:فریده راهنما راز نیاز:زهرا اسدی همخونه: مریم ریاحی بخت سپید زمستان:مهناز صیدی کسی میاید:مریم ریاحی در چشم من طلوع کن:اعظم طیاری آنسوی خیال:زهرا اسدی عاشقانه برای پسرم:تکین حمزه لو بیداری دل :زهرا متین چه زود دیر شد :شهره وکیلی ۲ جلدی پارسا:منیر مهریزی مقدم اینها رو یادمه که پایان خوبی دارن از کتابهای جدیدی که مهسان جان نام بردن هنوز به دستم نرسیده برای همین بعدا نظر میدم. البته ببخشید اینها هم قدیمی و هم نسبتن جدید هستن وقتی که تو نیستی دنیا چیزی کم دارد مثل کم داشتن یک وزیدن ، یک واژه ، یک ماه ! من فکر می کنم در غیاب تو همه خانه های جهان خالیست ! ![]() ویرایش توسط Mahtab70 : ۱ ارديبهشت ۱۳۸۹ در ساعت ۰۹:۲۳ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
کتاب مورد علاقه : حلقه | بدون امتیاز : 0 امتیاز حس خفته : هایده حائری خاطره ماندگار : هانیه پور علی جان | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | aaynaaz, alhan, amisha, azam 24, bahooneh10, baran-jooon, esike, FARNAZ.SAMPAD, fatima_59, M.shasusa, Maedeh, paradise, pare, sapidkooh, silvana-63, Sokout, الیرا, ایماز, برادپیت, ترنج خاتون, مِنّا, نگان, نیلوفر آبی, پدیده, یاشمین |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| با, جدید, خوب, رمان, های, پایان |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |