| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #31 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹ محل سکونت : تو قلب تو!!!
تشکرها: 907
تشکر شده 509 بار در 54 پست
کتاب مورد علاقه : امشب حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نوبت عاشقی ( تکین حمزه لو ) حس خفته ( هایده حائری ) باز باران ( مریم رضاپور ) اشک مهتاب ( شهلا ابراهیمی ) قصه عشق من ( مریم حسینی ) بازگشت ( نشاط داودی ) با تو ولی تنها ( نگین مصدری ) تمنای تو ( تینا عبداللهی ) خیلی کتا های دیگه هست که هم جدیده و هم آخرش خوب تموم میشه ولی به نظر من این ها بهتریناش بود. | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | *TARA*, aaynaaz, arzoo12, asheghi, bahooneh10, coral, Elysium, mahsa.am, orange1366, sapidkooh, zahra.h, امپرس, ترنج خاتون, ترنم, شهرناز |
| تبلیغات | |
| | |
| | #32 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار گروهها ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۸ محل سکونت : تهران
تشکرها: 101,998
تشکر شده 190,558 بار در 18,741 پست
کتاب مورد علاقه : بلندیهای بادگیر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز باز باران بانوی خیال | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #33 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹ محل سکونت : Iran
تشکرها: 14,431
تشکر شده 15,163 بار در 2,435 پست
کتاب مورد علاقه : ro0oman حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام در امتداد حسرت هم خونه می تراود مهتاب عاشق منتظر کتابهای خانم رهنما | ||||||||
| | |
| | #34 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت : بهشت دنیا
تشکرها: 1,840
تشکر شده 12,012 بار در 1,715 پست
کتاب مورد علاقه : برباد رفته حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| | |
| | #35 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت : زير آسمون خدا!
تشکرها: 1,576
تشکر شده 14,484 بار در 749 پست
کتاب مورد علاقه : رمان قشنگ حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز رمان با تو ولي تنها نويسنده اش نسرين ثامني هست كه! | ||||||||
| | |
| | #36 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۹ محل سکونت : خوزستان
تشکرها: 102
تشکر شده 231 بار در 51 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه- 7سر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز زیبای عاشق هم پایان خوبی داره ولی رمان خیلی زیبایی نیست هیچ گاه عشق به همدم را پاینده مپندار و از روزی که دل می بندی این نیرو را نیز در خویش بیافرین که اگر تنهایت گذاشت نشکنی و اگر شکستی باز هم نامید نشو چرا که آرام جان دیگری در راه است . ![]() | ||||||||
| | |
| | #37 (لینک مستقیم) | ||||||||
| رمان نویس انجمن ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت : یک جایی همین اطراف
تشکرها: 4,286
تشکر شده 38,784 بار در 300 پست
کتاب مورد علاقه : رمان های عمیق حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خواب و بیدار ( مهناز صیدی ) پرنده بهشتی (عاطفه منجزی ) هوس آریا ( باربارا کاتلند ) دورگه ( مریم رضا پور ) البته جدید نیست ، اما بامزه ست ![]() | ||||||||
| | |
| | #38 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۹ محل سکونت : اهواز
تشکرها: 155
تشکر شده 40 بار در 13 پست
کتاب مورد علاقه : for ever حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز غریبه آشنا(منیر مهریزی مقدم) ![]() دنیای کوچک لیلا (مرضیه قنبری) ![]() تویی در آسمان قلبم(مژگان مظفری) ![]() ادریس(مینا مهدوی نژاد) ![]() رقص در خاطره(مریم عباس زاده) ![]() بالاتر از سیاهی(ر.اکبری) | ||||||||
| | |
| | #39 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹ محل سکونت : Iran
تشکرها: 14,431
تشکر شده 15,163 بار در 2,435 پست
کتاب مورد علاقه : ro0oman حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ______________- بیا عزیزم اینم چند تا رمان جدید نوا مرضیه جهان آرا محراب دل باز باران تمنای تو ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #40 (لینک مستقیم) | ||||||||
| رمان نویس انجمن ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت : یک جایی همین اطراف
تشکرها: 4,286
تشکر شده 38,784 بار در 300 پست
کتاب مورد علاقه : رمان های عمیق حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز دو تا رمان جدید هم تازه خوندم که خوب بودند سکوت ، در انتظار مهناز صیدی تکه ای از آسمان بیتا فرخی | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| با, جدید, خوب, رمان, های, پایان |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |