| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: هر جا که دل خوشه
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : پیامبری و دیوانه حالت من : | پست بسیار مفید : +14 امتیاز ![]() شش فرزند براد پیت و آنجلینا جولی این روزها اصرار زیادی برای سر گرفتن ازدواج پدر و مادرشان دارند. این زوج هالیوودی از سال 2005 با هم زندگی می کنند و شش فرزند دارند ؛ مدوکس ده ساله ، پکس 7 ،زهرا 6 ،شیلو 5 ،و دو قلوهای زیبایشان به نام ویوین و ناکس ؛ خبرنگار فیمیل فرست اظهار می کند : آنها پایشان را در یک کفش کرده اند که ازدواج والدینشان هر چه زودتر انجام بگیرد" اما براد 47 ساله و آنجی 34 ساله اذعان کرده بودند که تا زمانیکه ازدواج همجنسگرایان مرد در ایالات متحده قانونی شود آنها ازدواج نخواهند کرد! البته لازم به ذکر است که این دو بازیگر ازدواج شناسنامه ای داشتند. گفتم بنویســم به یاد تو... یادم آمد که پیشتر از غافلان بوده ام ... گفتم بنویســم با عشق به تو... یادم آمد هنوز عاشق نشده ام... گفتم پس بگذار کمی باخورشــید باشم برای طلــوع ... یادم آمد که من سالها پیش غروب کرده ام ... گفتم پس بگذار کمی دعا کنم برای آمدنت ... و چنین دعا کردم: اللهم عجل لوليك الفرج | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | !kimi5, *ghazali_aho*, *Nafise.a9*, *~Faezeh~*, *شهرزاد*, aftabgardon, alemeh, ana-armin, anderes141, aniss, Anolin, arman_iran, B@H@R@K, bella persiana, Black-Star, blue berry, blue69, E.K.H, elahe.goddess, elina_, G@N2M, gherti, jashoo, katherin, khoshhal, kocholomocholo, leila.kh, LEYLI....., M,GHALB, Maedeh, maedeh7389, mahbano, maheabi, mamorin, Mar.Mar, maral joon, maryam.khakbaz, maryam.mani, maryam_mariusz, megan f, mehrsa_m, mina68, Mino Bookworm, miss.no1.2004, Momali, narg-s, nasim angel, Niloufarjojo, NooNooki, raha_lucky, rangool, roksana-97, sabaya, sadegh86, sama64, Samar goli, samira1362, sky daughter, Snow Dream, sogand.sh, tama1011, taniya n, tenten, The Viper, Tulip, yaasmin, zanbagh, zeos, zizi26, { }, باران21, بی کس, دارابي, دختراسمان, رز وحشی, ستاره شباهنگ, سرو آزاد, سمن گل, شیکا, عطر خوش یاس, مهستی, نام کاربری, واران, ونسا, ویاخنا, پروکسیما, ღدختر کائناتღ |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۸ محل سکونت: بوشهر
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : از آن سوی آیینه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز وا چه چیزا میخوام سر نگیره ازدواجشون ![]() کمبود درخواست بود اخه قطعا خدا با من است و گرنه... می مردم... در این خیابان های پرت که هیچ چراغی روشن نیست! برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۹ محل سکونت: تهران و اعتقاد به دین زرتشت دارم . زرتشتی هستم
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : غرور و تعصب حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز بابا اینا که با هم عروسی کردن من یه جا شنیدم یه جشن ساده گرفتن . برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: یه گوشه ی دنج
(View Stats)
تشکرها: 10,781
تشکر شده 9,937 بار در 2,608 پست
کتاب مورد علاقه : دختر زشت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز وا آدم چه چیزا میشنوه.... محبت مثل مشروب خوردن میمونه وقتی كم میدی طرف میخوره ... حالشو میبره ... ! وقتی زیاد از حد میشه ... طرف بالا میاره ... ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: هر جا که دل خوشه
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : پیامبری و دیوانه حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: خــونموטּ دیگـــﮧ
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : زنــدگــے شیریـن حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ![]() ✖ طرفداران فرزاد حسنے ✖ طرفداران میـلاد کے مــرام ✖ طرفداران شهـرام شکـوهـے ✖ ✖-----✖-----✖-----✖-----✖-----✖-----✖-----✖-----✖ ✖وبلاگـــم✖ ✖زندگے شیرین | رها نگاریان کاربر انجمن✖ ✖رها شو | tinatntn و kolaleh کاربر سایت✖ ✘ ✔ ❥ ✘ ✔ ❥ ✘ ✔ ❥ ✘ ✔ ❥ ✘ ✔ ❥ ✘ ✔ ❥ ✘ ✔ ❥ ✘ ✔ ❥ روی قـلــبــــــــــ♥ــــــــے نـوشـــتــه بـود : شــکـســــتـــــنــــے اســــت مـواظـــــــب بـاشــــــــیـن ولـــــــــــے مـــن روـــے قــلــــــ♥ــــــبــم نـوشــــتـم : شــکـســ ــــ ـــتـه اســــت , راحــــــــــــــت بـــاشــــیـن ✘ ✔ ❥ ✘ ✔ ❥ ✘ ✔ ❥ ✘ ✔ ❥ ✘ ✔ ❥ ✘ ✔ ❥ ✘ ✔ ❥ ✘ ✔ ❥ | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: Inside Out
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : کوری حالت من : | پست معمولی : -1 امتیاز اینا بهونه ست برد فقط یه نفرو واسه ازدواج میخواست اونم جنیفر بود انجی رو میخواد بچه هاشو بزرگ کنن همین عروسی واسه چشونه Caught me with my hands in the fire I am trapped in my desire to be with you now ![]() :)Keep Smiling, It's Beautiful | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: یه جای خوب.....
(View Stats)
تشکرها: 331
تشکر شده 1,168 بار در 391 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت و همخونه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز حالا ازدواج نکن ....با هم که زندگی میکنن بچشونم که دارن چه کاریه که ازدواج کنن این وسط | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت: زیر آسمون خدا
(View Stats)
تشکرها: 3,893
تشکر شده 2,986 بار در 1,928 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز بعد از این همه سال هنوز مزدوج نشدن؟ خب چرا با هم موندن!!!!!!!!!!!!!!! چه نظرات و ایده هایی دارن اینا ![]() Live in such a way that those who know you but don't know God will come to know God because they know you | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت: اهل ایرانم!
(View Stats)
تشکرها: 8,529
تشکر شده 3,225 بار در 815 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه, نازکترین حریر حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز نقل قول:
واااااااااااااااااااااااا اا از کجا می دونی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ قاصدک به من گفت: من از خدا حرف می زنم و از نسیم که صدای خداست!! صوفی | |||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| آنجلینا, ازدواج, با, براد, برای, تحت, فشار, قرار, پیت, گرفتن |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |