| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 154
تشکر شده 887 بار در 318 پست
کتاب مورد علاقه : رمان +شعر+فریدون مشیری حالت من : | پست بسیار مفید : +33 امتیاز انگیزتون از چادر سر کردن چیه؟؟ ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | # بلوط #, * حدیث *, *Elizabet*, *Hadis_71*, *Nafise.a9*, *negin*, *بارون پاییزی*, .EMO BOY., .ROYA., abrak, ana-armin, aryana67, Astrgirl, avril14, baran.amad, blue-girl, dara67, dariush_4594, Donya-70, elahe70, f-fp0o74, fafa77, farizad, galapagOos, ghasedak_922, gorestan man, jullub, katerina petrova, khanoom tala, leilly, Lilika, liza76, M mehrane, maheabi, mahsay, malihe ranjbar, maryam paeizi, marzie1994, mina68, Mino Bookworm, montazere, nazem, neginra, NO ONE, nutty, o.r.a.n.u.s, pardisa 1, pari joon, piano, roz3, s.k.7, s.m69, s@r@.m, sama33, sepideh.king, shadi_0731, shaya..., skiver, taniii, taniya n, TANSU, ya zahra, yasna13601, Z.BITA, zeos, { }, {piano}, ابی دریا, ادم خوب, افسانه, ایسل66, جو جو, دختراسمان, درسا امیری, دلداده, سورنا5, شهاب EXPERT, فارقليطا, قناد, نازی20, ویولت بودلر, پائیز96, پروکسیما, گل ارکیده, ♥♥SaNaZ-Naz ♥♥ |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: گاهی دور گاهی نزدیک
(View Stats)
تشکرها: 524
تشکر شده 895 بار در 338 پست
کتاب مورد علاقه : gone with the wind حالت من : | پست بسیار مفید : +33 امتیاز جدای از این که پوشش کاملی هست ، به من احساس آرامش میده در بیکرانه ی زندگی دو چیز افسونم می کند: آبی آسمانی که می بینم و می دانم که نیست و خدایی که نمی بینم و می دانم که هست | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | * حدیث *, Amir ali55, aryana67, AsalBanu, Blue_Diamond, dariush_4594, fadiya, hamid_diablo, henia, jery jon, khanoom tala, maha74, maheabi, nazem, nazi shirazi, neginra, NO ONE, nutty, s@r@.m, shadi_0731, shaya..., shayan.n, skiver, solma, somaies7, spice, taniya n, ya zahra, yasna13601, Z.BITA, zeos, zolfa71, ابی دریا, ادم خوب, داریوش کبیر, دختراسمان, روياي ابي, قناد, نازبو, نجلا, نفس اخر, ویولت بودلر |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر آسمون خدا
(View Stats)
تشکرها: 623
تشکر شده 668 بار در 170 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت حالت من : | پست بسیار مفید : +13 امتیاز انگیزم اینه که از خودم محافظت کنم . ارزش خودم رو پایین نیارم . به فرایض دینیم عمل کنم. ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | * حدیث *, Amir ali55, aryana67, AsalBanu, dariush_4594, darya1, gorestan man, hamid_diablo, khanoom tala, Lilika, maheabi, maryammogadas, nazem, nazi shirazi, neginra, NO ONE, nutty, Rezvan.a, s@r@.m, shadi_0731, shaya..., shayan.n, solma, ya zahra, yasna13601, Z.BITA, zeos, ابی دریا, داریوش کبیر, دختراسمان, روياي ابي, عزراییل, قناد, نازبو, نجلا, نفس اخر, ویولت بودلر |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۹ محل سکونت: زير اسمون خدا
(View Stats)
تشکرها: 1,432
تشکر شده 400 بار در 72 پست
کتاب مورد علاقه : رمان حالت من : | پست بسیار مفید : +10 امتیاز چون دوسش دارم گاهی گمان نمی کنی ولی میشود........ گاهی نمی شود که نمی شود...... گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است ..... گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود..... گاهی گدای گدایی وبخت نیست ........ گاهی تمام شهر گدای تو می شود..... | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | * حدیث *, Amir ali55, AsalBanu, Blest, dariush_4594, hamid_diablo, henia, khanoom tala, Lilika, maheabi, nazem, nazi shirazi, neginra, NO ONE, nutty, s@r@.m, shadi_0731, shaya..., shayan.n, ya zahra, yasna13601, Z.BITA, zeos, ابی دریا, داریوش کبیر, دختراسمان, روياي ابي, قناد, نجلا, نفس اخر, ویولت بودلر |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: همین حوالی
(View Stats)
تشکرها: 9,413
تشکر شده 4,078 بار در 1,114 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت. حالت من : | پست بسیار مفید : +14 امتیاز یه جور اعتماد به نفس بهم میده . نمی دونم چرا وقتی سرش می کنم خیالم در مورد بعضی چیزا راحته تا آسمان راهی نیست اما تا آسمانی شدن راه بسیار است... به امید آسمانی شدن زنده ایم.. ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | * حدیث *, *Hadis_71*, aryana67, AsalBanu, baran.amad, Blest, dariush_4594, esfarzaneh, fafa77, gorestan man, hamid_diablo, henia, ir2007, khanoom tala, Lilika, maheabi, nazem, nazi shirazi, neginra, NO ONE, nutty, raha92, Rezvan.a, s@r@.m, shadi_0731, shaya..., shayan.n, taniii, ya zahra, yasna13601, Z.BITA, zeos, zizi_loveless, ابی دریا, ادم خوب, تینا97, داریوش کبیر, دختراسمان, روياي ابي, سورنا5, قناد, نازبو, نجلا, ویولت بودلر |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰
(View Stats)
تشکرها: 1,715
تشکر شده 1,275 بار در 360 پست
حالت من : | پست بسیار مفید : +11 امتیاز خیلی خوبه انقدر راحتی باش از چشم اون پسرای..........هم در امانی ![]() سر سطر بنویسید : پسران کراک وتریاک دختران شیشه و هرزه گی ...مادران دق مرگی پدران سگ دو برای نان. ... ...بنویسید: بابا نای نان دادن ندارد. بابا کار ندارد بنویسید بابا سهمیه ای برای استخدام ندارد تلاش بی ثمر آن مرد با الگانس آمد. آن مرد باتوم دارد. باتوم درد دارد. درد من برای آن مرد حال دارد ببخشید بنویسید: درد من برای آن مرد نان دارد صاحبخانه بابا را جواب کرده حاج رحیم برای چندمین بار به حج میرود بابا پول قبض آب ندارد نقطه در انتها بنویسید: بابا دارد دارش را میسازد............... ![]() این نوشته داداش گلیمه...........nafas_h ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | * حدیث *, *Hadis_71*, .ROYA., aryana67, AsalBanu, baran.amad, Blest, dariush_4594, esfarzaneh, hamid_diablo, henia, khanoom tala, Lilika, maheabi, malipu, maryammogadas, nazem, neginra, NO ONE, nutty, sera lak, shadi_0731, shaya..., veterniary, ya zahra, yasna13601, Z.BITA, zeos, zizi_loveless, آلتینا, ابی دریا, ادم خوب, داریوش کبیر, دختراسمان, دلداده, روياي ابي, سورنا5, عزراییل, قناد, نازبو, نجلا, نفس اخر, ویولت بودلر, پروکسیما |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت: شیراز
(View Stats)
تشکرها: 9,163
تشکر شده 1,258 بار در 630 پست
حالت من : | پست بسیار مفید : +8 امتیاز احساس راحتی می کنم و خیالم از همه بابت راحته | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 3,897
تشکر شده 3,296 بار در 460 پست
کتاب مورد علاقه : سوال سختیه! حالت من : | پست بسیار مفید : +11 امتیاز من به چادر عادت کردم و واقعا دوستش هم دارم. وقتی چادر سرم نیس احساس می کنم همه دارن نگام می کنن. یه حس آرامش خوبی بهم میده! افسانه ی ققنوس | diena کاربر انجمن افسانه ی ققنوس | معرفی و نقد کتاب Materials Engineering; without materials, NO ENGINEERING | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | * حدیث *, **shiny**, aryana67, AsalBanu, Bahar Cheshmak, Blest, dariush_4594, esfarzaneh, farizad, hamid_diablo, henia, khanoom tala, Lilika, maheabi, nazem, nazi shirazi, neginra, NO ONE, nutty, raha92, shadi_0731, shaya..., ss511, vesal1997, ya zahra, yasna13601, Z.BITA, zahra h, zeos, zizi_loveless, ادم خوب, داریوش کبیر, دختراسمان, روياي ابي, عزراییل, قناد, نازبو, نجلا, نفس اخر, ویولت بودلر |
| | #9 (لینک مستقیم) |
| Banned حالت من : | پست بسیار مفید : +13 امتیاز انگیزه ای ندارم تعصبی هم رو ش ندارم حجاب حجابه چه چادر چه مانتو مهم اینه که کامل باشه همونطو که خدا میخواد |
| | |
| تشکر شده توسط : | * حدیث *, **shiny**, .ROYA., aryana67, Blest, dariush_4594, farkhonde29, henia, khanoom tala, Lilika, liliom, maheabi, nazem, neda96, neginra, NO ONE, nrezaii, nutty, reyhaneh44, shadi_0731, yasna13601, Z.BITA, zahra h, zeos, zizi_loveless, ابی دریا, ادم خوب, داریوش کبیر, دختراسمان, قناد, نازبو, نجلا, نفس اخر |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: گاهی دور گاهی نزدیک
(View Stats)
تشکرها: 524
تشکر شده 895 بار در 338 پست
کتاب مورد علاقه : gone with the wind حالت من : | پست بسیار مفید : +21 امتیاز یه سوال چه زمانی به یه پست امتیاز منفی داده میشه؟؟؟؟ این یه تاپیک بود که سوالی پرسیده بود و من هم بدون این که به کسی توهین کرده باشم نظرم گفتم ( خیلی معمولی) چرا به من امتیاز منفی داده شده؟؟؟؟؟ | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | * حدیث *, AFSON*, aryana67, AsalBanu, Blue_Diamond, dariush_4594, farizad, fosa, ghasedak_922, henia, Lilika, maheabi, nazem, NO ONE, somaies7, vvvvv, ya zahra, yasna13601, Z.BITA, zeos, zizi_loveless, ابی دریا, بابایی جون, قناد, لیا, نجلا |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| بدن, بیان, تو, جواب, دخترای, دخترچادریاش, فقط, چادری |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |