| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر کل سایت ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۷
تشکرها: 9,211
تشکر شده 70,071 بار در 5,605 پست
| همایش عمومی آموزش داستان نویسی ، نقد و نویسندگی با همت کاربران نودهشتیا و حضور ارجمند نویسندگان عزیز : سرکار خانم منجزی که ایده ی همایش از ایشون بود ، سر کار خانم ها بیتا فرخی ، میم بهارلوئی ، سیمین شیردل ، فریده شجاعی ، شهلا ابراهیمی و جناب آقای نوری نماینده ی انتشارات علی ؛ در تاریخ 27 شهریور 90 روز شعر و ادب فارسی برگزار شد و در آن نویسنده های محترم به بیان مطالبی در مورد فنون داستان نویسی و همچنین نماینده ی محترم نشر علی راهنمایی هایی در مورد فرآیند نویسندگی و مراحل و نکات مورد نیاز بیان داشتند. این نشست سرآغاز گردهایی های آتی خواهد بود که امید است به برقراری ارتباط صمیمانه بین نویسندگان ، خوانندگان و ناشران کمک کرده و گاهی هر چند کوچک در راه اعتلای فرهنگ جامعه باشد... ![]() از راست به چپ : خانم ها فریده شجاعی - عاطفه منجزی - بیتا فرخی ![]() از راست به چپ : خانم ها بیتا فرخی - شهلا ابراهیمی - فریده شجاعی - سیمین شیردل ![]() از راست به چپ : خانم ها فریده شجاعی ، عاطفه منجزی ![]() از راست به چپ : خانم ها فریده شجاعی ، سیمین شیردل ![]() از راست به چپ : خانم ها سیمین شیردل - فریده شجاعی - عاطفه منجزی - بیتا فرخی ![]() از راست به چپ : خانم ها سیمین شیرل - فریده شجاعی ![]() از راست به چپ : خانم ها فریده شجاعی ، عطفه منجزی ، بیتا فرخی ![]() از راست به چپ : خانم ها سیمین شیردل ، فریده شجاعی ، عاطفه منجزی ![]() از راست به چپ : خانم ها سیمین شیردل - فریده شجاعی - عاطفه منجزی - بیتا فرخی - میم بهارلوئی اگه عکسها براتون باز نمیشه از لینک زیر می تونید دانلود کنید : http://s2.picofile.com/file/7142861719/1.zip.html لطفا سوالات و مشکلاتتون رو پیام خصوصی نکنید . برای هر مشکل و درخواستی تاپیک مخصوصش وجود داره . قبل از ایجاد تاپیک و یا پرسیدن سوال حتما جستجو کنید . آپلود فایل و عکس بهترین آهنگی که تا به حال شنیدم! | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | !@farimah, # NEGAR #, $~roya~$, * sogi jOoOn *, *TARA*, *بارون پاییزی*, +Lily, -2nya-, -نازلی-, .:AMIR:., .rima., abrak, Adrina_96, alonegirl, alonesachlie, ariany, arsam12, AsalBanu, bahar.4501, bahar1313, baharinbahar, believe me, brain storm, elahe.goddess, Elnaz, Elysium, fatima_59, feedback, ghazali_ gavazn, girlstreet, golbo, Hinta, honey_x, jullub, KaVo, mahdieh67, maheabi, Mahed, mahsan, marjan.AA, mehrsa_m, melodeee, Mina, Miss.mona, nasim angel, NAVA22, nemesis, niloofarane, patrin, p_f_p, REAL LOVE, redmoon333, saaad, saba_lovly, saghii, sahar sss, SaRa, setareh30, shiva joon, smart girl, Sokout, Sokout_momtad, Star-crossed, sydney, s_donia323, tanaz.68, Tikooli, yasam, yase sefid, Z.Sattari, ~alone angel~, αгѕαпα, آنیتا, آوا*, ابی دریا, افسانه, انائل, حاجی بلا, حامی تنها, خانم فسقلی, رهـــا, زهرا.الف, ستاره بارون, ستاره ملک, ستاره یخی, شبنم, عاطفه منجزی, فرودو, م.ن, محبوبه_م, مهرزا, مینا, هدیه, پاسارگارد, پروانه!, گنجشک, یگانه, ♥♥SaNaZ-Naz ♥♥ |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر ارشد ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: Tehran - Iran
کتاب مورد علاقه : Gone with the Wind حالت من : | ممنون ادمین منم مجدد از طرف خودم و دوستان از همه بچه هایی که اومده بودن و از سرکار خانم های نویسنده که اجازه دادن عکسشون رو بذاریم ، ممنونم . | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | !@farimah, * sogi jOoOn *, -2nya-, .rima., abrak, Admin, alonegirl, alonesachlie, AsalBanu, bahar1313, believe me, brain storm, elahe.goddess, Elnaz, elnaz 90, fatima_59, feedback, ghazali_ gavazn, Hinta, honey_x, mahdieh67, Mina, Miss.mona, nasim angel, NAVA22, paradise, patrin, REAL LOVE, redmoon333, s.love, saghii, sama33, SaRa, Star-crossed, s_donia323, Tikooli, yasam, yase sefid, آوا*, حامی تنها, خانم فسقلی, ستاره ملک, عاطفه منجزی, مینا, پاسارگارد, پروانه!, یگانه |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
تشکرها: 51,167
تشکر شده 45,965 بار در 7,449 پست
کتاب مورد علاقه : طلوع محمد | اینم یادگاری یک روز خوب که نویسندههای عزیزمون برامون به یادگار گذاشتن ![]() ممنونم از بهار عزیزم بابت طرحش ![]() ![]() این روزها میگذرد ولی من از این روزها نمیگذرم ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | !@farimah, * sogi jOoOn *, *TARA*, -2nya-, -نازلی-, .rima., abrak, Admin, alonegirl, alonesachlie, AsalBanu, bahar1313, baharinbahar, believe me, elahe.goddess, elnaz 90, Elysium, fatima_59, feedback, ghazali_ gavazn, Hinta, honey_x, jullub, KaVo, mahdieh67, Mahed, mahsan, mehrsa_m, Mina, Miss.mona, nasim angel, nemesis, patrin, p_f_p, REAL LOVE, redmoon333, s.love, sama33, SaRa, setareh30, shiva joon, Sokout, Star-crossed, sydney, s_donia323, Tikooli, yasam, yase sefid, آوا*, حاجی بلا, حامی تنها, خانم فسقلی, ستاره ملک, شبنم, عاطفه منجزی, مینا, ناهور, پاسارگارد, پروانه!, یگانه |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش اخبار ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸
تشکرها: 22,859
تشکر شده 44,278 بار در 10,189 پست
| ممنون از همۀ کسائی که با تلاششون باعث شدند یه خاطرۀ خوب برای هممون رقم بخوره | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | !@farimah, * sogi jOoOn *, .rima., abrak, Admin, alonegirl, bahar1313, believe me, brain storm, elahe.goddess, Elnaz, elnaz 90, fatima_59, feedback, ghazali_ gavazn, Hinta, honey_x, mahdieh67, Miss.mona, patrin, REAL LOVE, redmoon333, sama33, SaRa, Star-crossed, s_donia323, Tikooli, yasam, آوا*, حاجی بلا, حامی تنها, خانم فسقلی, ستاره ملک, شبنم, عاطفه منجزی, ناهور, پاسارگارد, یگانه |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال بخش بحث و گفتگو ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸
| روز فوق العاده خوبی بود ممنون از تک تک دوستان که در جلسه حاضر بودند و ممنون از نویسندگان خوبمون که این روز برامون ماندنی کردند | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | !@farimah, * sogi jOoOn *, .rima., Admin, alonegirl, alonesachlie, bahar1313, believe me, elahe.goddess, Elnaz, fatima_59, feedback, ghazali_ gavazn, Hinta, honey_x, mahdieh67, Miss.mona, patrin, REAL LOVE, redmoon333, sama33, SaRa, Star-crossed, s_donia323, Tikooli, yasam, yase sefid, آوا*, حاجی بلا, حامی تنها, خانم فسقلی, ستاره ملک, شبنم, عاطفه منجزی, مینا, پاسارگارد, یگانه |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش موبایل ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: Tehran
تشکرها: 18,614
تشکر شده 38,800 بار در 5,778 پست
کتاب مورد علاقه : Gone with the wind | واقعا ممنون از ناهور و شبنم و الی و .... که این برنامه رو هماهنگی کردن و یه روز خاطره انگیز رو برامون رقم زدند همچنین از نویسنده های گلمون هم تشکر میکنم که افتخار دادن و اومدن ![]() ![]() به سلامتي پسري که پول هاي مچاله شدشو اروم گذاشت جلوي فروشنده و گفت: براي روز پدر يک کمربند مي خوام فروشنده: چه جنسي باشه؟ پسر کوچولو: .. .. فرقي نميکنه فقط دردش کم باشه | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | !@farimah, * sogi jOoOn *, .rima., abrak, Admin, alonegirl, alonesachlie, bahar1313, believe me, elahe.goddess, Elnaz, fatima_59, feedback, ghazali_ gavazn, honey_x, mahdieh67, Miss.mona, name baran, patrin, REAL LOVE, redmoon333, s.love, sama33, Star-crossed, s_donia323, Tikooli, yasam, yase sefid, آوا*, حاجی بلا, حامی تنها, خانم فسقلی, ستاره ملک, شبنم, عاطفه منجزی, مینا, ناهور, پاسارگارد, یگانه |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر سقف آسمون
تشکرها: 564
تشکر شده 12,374 بار در 1,021 پست
کتاب مورد علاقه : بربادرفته ، میزبان حالت من : | والله خیلی دوس داشتم بیام ولی راه دور........ کاشکی یه روز بتونم بیام. از همه ممنون دارم درس میخونم و نودوهشتیانمیام بعدش اسباب کشی داریم.الان هم دارم درس میخونم ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | !@farimah, * sogi jOoOn *, .rima., abrak, Admin, alonegirl, alonesachlie, bahar1313, believe me, elahe.goddess, Elnaz, Elysium, ghazali_ gavazn, Hinta, jullub, Miss.mona, patrin, redmoon333, sama33, SaRa, Star-crossed, s_donia323, Tikooli, yasam, yase sefid, آوا*, حاجی بلا, حامی تنها, خانم فسقلی, ستاره ملک, شبنم, عاطفه منجزی, مینا, ناهور, پاسارگارد, یگانه |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال فراخوان تایپ ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: شهر باران
کتاب مورد علاقه : مهر و مهتاب حالت من : | منم از همه نویسنده های عزیزمون خیلی خیلی ممنونم. از ادمین و شبنم و الی و مینا و ناهور عزیزمون هم تشکر ویژه دارم بابت هماهنگیشون درسته من نبودم تو اون جمع، ولی خیلی خوشحالم که این اتفاق صورت گرفته. اتفاقی که هیچ وقت فکر نمی کردم باعث و بانیش 98یا باشه!! امیدوارم ادامه دار باشه و هربار از دفعۀ قبل مفیدتر! ممنون از همگی. من اینجــا کنـار ِ این همه زیبایی و تو، تنهایی؛ دلم برای تنهایی ِ تو می سوزد و خود آشفته ام از این خوشگذرانی؛ با من باش با من بیا و بمان که من بدون تو، به روزگار تلـــخ... ســـرد... اندوهــبار... فقط نگــاه می کنم | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | !@farimah, * sogi jOoOn *, abrak, Admin, alonesachlie, bahar1313, believe me, elahe.goddess, Elnaz, Elysium, fatima_59, ghazali_ gavazn, Hinta, jullub, mahdieh67, Miss.mona, patrin, redmoon333, sama33, SaRa, Star-crossed, s_donia323, Tikooli, yasam, yase sefid, حاجی بلا, حامی تنها, خانم فسقلی, ستاره ملک, شبنم, عاطفه منجزی, مینا, ناهور, پاسارگارد, یگانه |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸
تشکرها: 67,711
تشکر شده 146,749 بار در 14,732 پست
کتاب مورد علاقه : مریم ریاحی حالت من : | عکـسا خیلی خوب بودن ..مرسی مرسی از زحماتتون ![]() شبنم این عکسه آرم نداره ![]() http://www.up.98ia.com/images/q61fqxblgswkus6w7pga.jpg
| ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | !@farimah, * sogi jOoOn *, abrak, Admin, alonegirl, bahar1313, believe me, elahe.goddess, Elnaz, Elysium, ghazali_ gavazn, Hinta, jullub, Miss.mona, paradise, redmoon333, s.love, sama33, SaRa, Star-crossed, s_donia323, Tikooli, yasam, yase sefid, آوا*, حاجی بلا, حامی تنها, خانم فسقلی, ستاره ملک, شبنم, مینا, ناهور, پاسارگارد, یگانه |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش کتاب ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: زیر سقف آسمان
| منم از همه نویسنده های عزیزمون برای حضورشون تشکر می کنم و به خاطر اطلاعات خوبی که در اختیارمون گذاشتند ممنونم ![]() از ناهور شبنم الی زهرا و همه دوستای عزیزی هم که زحمت کشیدند چه برای برپایی برنامه چه با حضورشون تو جلسه ممنونم ![]() رفتنت را باور ندارم هنوز برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید تنها ترین تنها منم برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید گذاشتن کتاب های سال 89 - 90 - 91 ممنوع!!! | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | !@farimah, * sogi jOoOn *, .rima., abrak, Admin, alonegirl, bahar1313, believe me, elahe.goddess, Elnaz, Elysium, fatima_59, ghazali_ gavazn, Hinta, Miss.mona, redmoon333, sama33, SaRa, Star-crossed, s_donia323, Tikooli, yasam, آوا*, حاجی بلا, حامی تنها, خانم فسقلی, ستاره ملک, شبنم, عاطفه منجزی, مینا, ناهور, پاسارگارد, یگانه |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| آموزش, با, حضور, داستان, عمومی, نویسندگان, نویسی, همایش |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |