| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت : بوشهـر
تشکرها: 3,880
تشکر شده 5,849 بار در 1,041 پست
کتاب مورد علاقه : زیادَنـــــــــ ـــ ـ حالت من : | پست بسیار مفید : +5 امتیاز سلام بچه ها می خوام تو این تاپیک آموزش گونی بافی یاد بدم خیلی کار خوشگلیه من خودم دو تا دارم می بافم وقتی تموم شد عکس می گیرم ازشون حتما می زارم تو سایت و اما: برای گونی بافی به یه گونی پلاستیکی نیاز داریم. اندازشم باید با توجه به اندازه طرحتون و اندازه ی اون طرحدر نظر بگیرید. سوزن گونی بافی که توی همه ی خرازی ها هست. نخ کانوا چند رنگ (با توجه به طرحمون) مرحله اول: سوزن نخ کردن ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() بچه ها اینارو به ردیف ببینید من خودم این عکسا رو از نت گرفتم به جز این نوع سوزن سوزنایی با شکلای دیگه هم هستن.بعضیاشون سوزن تنها دارن که برای پایش باید از سرنگ بدون سوزن استفاده کنید یعنی سوزن گونی رو بجای سوزن سرنگ قرار می دیم. ![]() ![]() مرحله ی دوم :بافت ![]() ![]() ![]() ![]() بچه ها تو این عکسا از این جنس گونی استفاده کردن شما می تونید از گونی پلاستیکی یا گونی برنجیا استفاده کنید. اینم گونی پلاستیکی ![]() برای بافت ابتدا طرحتون رو با یه مداد کم رنگ یا ماژیک بکشین بعد که طرحتون کامل شد دوخت رو از روی طرح برید. ادامه مرحله بافت... ![]() ![]() ![]() ![]() اینم از چند نمونه بافت شده: ![]() ![]() ![]() خوب بچه ها این آسون ترین نوعش بود نمونه ها و مدل های دیگه ای هم واسه گونی بافی هست اگه دوست داشتید بگید مدلای دیگشم براتون بزارم. این یه نوعشه خیلی خوشگله واسه پادری اگه خوشتون اومد بگید آموزششو بزارم. سعی نکن متفاوت باشی،خوب باش این روزها،خوب بودن؛ به قدر کافی متفاوته | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | *bi gharar*, dEaD-GirL, dokhtare sahra, domino, elahe.goddess, farnaz21, hasti_azadi, Hodaa37, homaa, jimbo, lo-iii Jlc, MAH SAM, mahdieh67, malihee, narsis_DNM, pare, Pieta, polymehr, radon, S@H@R_70, sorena joon, T 0 0 T, takshakh2838, tenten, yas khis, yasim, { }, ~*SaHaR*~, ×سپنتا×, با نمک, باربارا, زهرا.الف, ستاره ملک, سروناز20, شبنم, نیلوفر دختر دریا, گیسوبلند |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : فعلا کره خاکی زمین
تشکرها: 3,252
تشکر شده 3,455 بار در 1,008 پست
حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز من خیلی دنبال اینکار بودم از نزدیک ببینم زود یاد میگیرم ......اسم سوزنش چیه .....چی باید بگیم بخریم..... اسم کارش کلا گونی بافیه؟؟؟یه نمونه شو اموزشش رو بزاری ممنون میشم خیلی دوست دارم یاد بگیرم ......اول وسایلشو بگو تا تهیه کنم خیلی ممنونم این روزها عجیب طعم گس مانده گی ات دلم را میزند کاش وقتی مرا ترک کردی یادت را هم با خود میبردی یادت باشد تمامه سالهای رفته را بمن بدهکاری ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸
تشکرها: 46,555
تشکر شده 52,766 بار در 6,779 پست
حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز همه عکسای تاپیک دوباره اپ شدند. لطفا دقت کنید وقتی تاپیک می زنید که عکسا باز می شند یا نه. پستای اضافی حذف. | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) |
| کاربر عادی ![]() | بدون امتیاز : 0 امتیاز با سلام و تشكر من خيلي علاقمند به يادگيري انواع ديگر اين هنر هستم اگه تونستين بقيه رو هم آموزش بدين يه سوال هم دارم چكار كنيم كه حلقه هاي ايجا شده رور گوني يك اندازه و يكنواخت باشه؟ مرسي |
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت : هرکجاباشم اسمان مال من است
تشکرها: 913
تشکر شده 27,261 بار در 458 پست
کتاب مورد علاقه : امیر ارلان نامدار حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
می تونید رفتید خرازی بگید سوزن شبه قالی می خواید اگه دوست دارین داستانی بخونید که متفاوت باشه مکانیک عشق رو بهتون معرفی می کنم اگر دوست دارین داستانی بخونید که ..... پژواک سکوت رو معرفی می کنم | |||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) |
| کاربر عادی ![]() | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام. دستتون درد نکنه به نظر میاد چون به جایی گره نزده شده محک نیس و اگه نخشو بکشی خراب میشه. درسته؟ |
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت : کنج دل مهربونا
تشکرها: 7,588
تشکر شده 8,145 بار در 3,179 پست
کتاب مورد علاقه : الهه شرقی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اسم اینکارطرح فرش هستش کاموایی هم که استفاده میشه کاموابهاره هستش من خودم کلی ازاینکارابافتم ویه دونه بزرگشودارم کاربسیارجالب وسرگرم کننده ای هستش. من برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفرند وقتی ندارم/زیرا من سرگرم دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند... | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت : کنج دل مهربونا
تشکرها: 7,588
تشکر شده 8,145 بار در 3,179 پست
کتاب مورد علاقه : الهه شرقی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۹ محل سکونت : آن طرفتر ز جنگل انبوه
تشکرها: 7,293
تشکر شده 2,610 بار در 1,330 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه و یادم نمیاد | بدون امتیاز : 0 امتیاز ببخشید من درست متوجه نشدم فقط کاموا از گونی رد میشه؟همین؟ پشتش گره میخوره؟نمیخوره؟چه گره ای؟ از پشت کار عکسی ندارید؟ نمیدونم امضام چی شد؟ امضا هم امنیت نداره ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۱ محل سکونت : در پشت کنکور سکنی گزیده ام!!!
تشکرها: 3,351
تشکر شده 655 بار در 72 پست
کتاب مورد علاقه : چه کسی پنیر مرا جابه ج حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز آموزشتون خیلی مبهم بود!کاش یه ک بیشتر توضی میدادید. چه فکر نازک غمناکی که کرم کوچک ابریشم تمام عمر قفس می بافت ولی به فکر پریدن بود! ![]() ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| آموزش, با, بافی, تصویر, گونی |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |