| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت : tehran
تشکرها: 16,878
تشکر شده 19,794 بار در 3,313 پست
کتاب مورد علاقه : Blue Melody (J. D. Salinger) حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز سلام بچه ها حتما براتون پيش اومده كه براي دانلود يه اهنگ يه ساعت تو موتور هاي جستجوي مختلف سرچ مي كنيد.حالا مي خوام يه راهي رو بهتون معرفي كنم كه اهنگ هاتون رو بدون درد سر از گوگل دانلود كنيد . ![]() 1.وارد سايت گوگل بشيد 2.دستور زير رو تو موتور جستجو وارد كنيد کد: intitle:index.of? Format aaaa و به جاي format هم فورمت اهنگي كه مي خواهيد رو بزنيد مثلا mp3 يا ogg و از اين قبيل به مثالاي كه ميزنم توجه كنيد تا كامل متوجه بشيد مثلا شما دنبال يه آهنگ از محسن نامجو مي گرديد به كد زير توجه كنيد تا متوجه منظورم بشيد کد: intitle:index.of? Mp3 mohsen namjoo کد: ntitle:index.of? WMA dariush کد: intitle:index.of? Mp3 mohsen chavoshi کد HTML: intitle:index.of? ogg ebi | ||||||||
| | |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۸ محل سکونت : من اینجام!
تشکرها: 1,260
تشکر شده 10,184 بار در 1,261 پست
کتاب مورد علاقه : مجموعه ی Twilight حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ممنون جالب بود اما وقتی من این کارو کردم تو اون لیستی که از آهنگا اومد فقط یه آهنگ از خواننده ی مورد نظر من بود | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت : nO life in earth
تشکرها: 12
تشکر شده 258 بار در 130 پست
کتاب مورد علاقه : math حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز edit اما جالب بود ممنون سلام من به تو يار قديمي ![]() منم همون هوادار قديمي ![]() هنوز همون خراباتي و مستم ولي بي تو سبوي مي شکستم همه تشنه لبيم ساقي کجايي گرفتار شبيم ساقي کجايي | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||||
| مدیر بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت : tehran
تشکرها: 16,878
تشکر شده 19,794 بار در 3,313 پست
کتاب مورد علاقه : Blue Melody (J. D. Salinger) حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
![]() ![]() نقل قول:
استفاده كنيد | ||||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت : nO life in earth
تشکرها: 12
تشکر شده 258 بار در 130 پست
کتاب مورد علاقه : math حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز کد HTML: دوست عزيز از دادن پست هايي كوتاه مانند مرسي و ممنون پرهيز كنيد و براي اين كار فقط از اين[IMG]http://www.forum.98ia.com/cb/buttons/post_thanks.gif[/IMG] استفاده كنيد برای اطلاعات فقط واژه edit رو گذاشتم | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| آهنگ, از, دانلود, مختلف, نحوه, هاي, گوگل |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |