| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: تهرانجــــــ ـــلس
تشکرها: 1,605
تشکر شده 2,284 بار در 916 پست
کتاب مورد علاقه : دالانــ بهشتـ ♥ـ | عكــــــس هـاي زيباي رقص مــ ـو! ![]() اميدوارمـ خوشتـــ ـونـ بيــــــآد ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() خـــــــــــــُبـ... تمومـ شُد! ![]() مرسيـ اَ همگـــــــ ـيـ ![]() ![]() درد دارد وَقــ ـتے چيزے را ڪَسر ميڪٌنے ڪِ با وجودت جمع زدے... دِیــگـر چِـــ اَهَــمیــتـےخــوآهــد دآشــتـ بَــرگــِـ سَــبــز کُــدآمـ دِرَخــتـ بُــوُدِهـ اَمـ ، وَقــتـیـِ صِـداے خُــرد شُـدَنَــم قـَــشَنـگتــریــטּ صِــدا زیـِـر پــاے عـَابِــرآטּ بــاشَــد؟ | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: Manchester
تشکرها: 21,201
تشکر شده 26,660 بار در 1,344 پست
کتاب مورد علاقه : ghazal,ashegham bash حالت من : | عجب قری میدن این مو ها..این کمرِ یا شاه فنرِ | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت: مشهد
تشکرها: 762
تشکر شده 1,058 بار در 594 پست
کتاب مورد علاقه : رباعیات خیام-مولانا حالت من : | چندتاشون خمشل بودن با همه چيز درآميز و با هيچ چيز آميخته مشو که در انزوا پاک ماندن نه سخت است و نه با ارزش... مهسا93,چهارم ریاضی | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: یه گوشه ی این گربه ی بزرگ !
تشکرها: 305
تشکر شده 584 بار در 331 پست
کتاب مورد علاقه : تریلوژی ارباب حلقه ها حالت من : | موضوعش زیاد با عکس ها مرتبط نبود ولی مرسی That's the time you must keep on trying Smile, what's the use of crying? You'll find that life is still worthwhile If you just smile ![]() | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
تشکرها: 1,732
تشکر شده 891 بار در 452 پست
کتاب مورد علاقه : برو پی کارت حالت من : | این با حال بود. هیچ وقت از خدا نخواستم همه ی دنیا مال من باشه ؛ فقط خواستم اونی که دنیای منه واسه هیچکی نباشه ! | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت: يه جايي زير آسمون خدا
تشکرها: 1,580
تشکر شده 2,654 بار در 716 پست
کتاب مورد علاقه : عشق ممنوعه - الهه ناز حالت من : | اخخخخخخخخخخخخخخی یه سریش چه ناز بود ممنون عزیزم بازم از این نوع عکسا بزار چه سخت است در كنار جمع بودن ولي در گوشه اي تنها نشستن به چشم ديگران چون كوه بودن ولي در خود به آرامي شكستن | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
تشکرها: 2,745
تشکر شده 421 بار در 204 پست
کتاب مورد علاقه : شما عظیم تر از آنی هست حالت من : | ممنون.......... من به خدا میگم : الهی و ربی من لی غیرک... وخدا در جوابم: الیس الله و بکاف عبده؟؟؟؟ پس من سرمایه ای عظیم دارم. | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: تهرانجــــــ ـــلس
تشکرها: 1,605
تشکر شده 2,284 بار در 916 پست
کتاب مورد علاقه : دالانــ بهشتـ ♥ـ | | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت: جایی که عشق اونجاســــت
تشکرها: 8,141
تشکر شده 7,200 بار در 1,604 پست
کتاب مورد علاقه : الهه شرقی،برایم بمان حالت من : | اها حالا قرش بده ![]() چقدر باحالو جالبن مرسی گفتم خدایا از همه دلگیرم گفت: حتی از من ؟ گفتم خدایا دلم را ربودند گفت: پیش از من ؟ گفتم خدایا چقدر دوری گفت : تو یا من ؟ گفتم خدایا تنها ترینم گفت : پس من ؟ گفتم خدایا کمک خواستم گفت: از غیر من ؟ گفتم خدایا دوستت دارم گفت: بیش از من؟ گفتم خدایا انقدر نگو من گفت: من توام تو من... ![]() بارانی ات را بپوش و در آغوشم بگیر، ابر، ابر گریه دارم...!! | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: تو دل کسانی که یادی از ما بکنن
کتاب مورد علاقه : چراهای بی پاسخ!!! | با مو و اين همه زيبايي ...... خيلي قشنگ بودن | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| رقص, مـــــــــو |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |