| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹ محل سکونت : تهران
تشکرها: 1,677
تشکر شده 1,619 بار در 302 پست
کتاب مورد علاقه : چراغها را من خاموش میک حالت من : | ماهی ها چقدر ساده اند! قلاب علامت کدامین سوال است که به آن پاسخ میدهند!!! ![]() ویرایش توسط pinkflower : ۲۸ شهريور ۱۳۹۰ در ساعت ۱۲:۵۹ قبل از ظهر | ||||||||
| | |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰
تشکرها: 297
تشکر شده 537 بار در 238 پست
کتاب مورد علاقه : کتابهای نادر ابراهیمی حالت من : | مرسی جالب بود بچه های کس آدرس فیس بوک علی ضیا رو داره مال خودش رو میخوام نه هواداراش آنها حق داشتند بگذارند تا عشق درکتابها بماند،شاید عشق را توان زیستن در جایی دیگر نباشد.. ![]() مزاحم آدمی که مشغول فراموش کردن شماست،نشوید. ![]() دیگــــر طــاقت رویاهــــایم تمــــــــــام شده است دلــــــــــم رسیدن می خواهــــــد... ![]() درتمام رنجهایی که میکشم، صبرم اوج احترام به خداست. ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : تــــــــــهران
تشکرها: 4,297
تشکر شده 2,586 بار در 722 پست
کتاب مورد علاقه : دزیره - کوری حالت من : | تولد اونه شما رو چرا جو گرفته چـه حــس مشتـرکـــی داریــم مــ ــن و خـــدا او... از حــرف هـای تکـــ ـــراری مــن خستـــه است و مـــن... از تکـــ ــرار غـــــم انگیــز روزهــــایم | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت : شهر قشنگ
تشکرها: 222
تشکر شده 488 بار در 110 پست
کتاب مورد علاقه : وضــعیت آخــر | هدفشون چیه که علنی میکنن و یه عده آدم معروف میچینن دورشون ؟ | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت : tehran
تشکرها: 226
تشکر شده 28 بار در 12 پست
کتاب مورد علاقه : مهر ومهتاب حالت من : | دستتون درد نکنه خوب بود | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : تو جزیره ای دور افتاده
تشکرها: 426
تشکر شده 1,012 بار در 267 پست
کتاب مورد علاقه : زیادن نمیشه گفت! حالت من : | تولدش مبارککککککککککککککککککککک ککککککککککککککککک باید بد جنس باشی تا عاشقت باشن....!!!! باید خیانت کنی تا دیوونت باشن....!!! باید دروغ بگی تا همیشه تو فکرت باشن..!!! تا همیشه تو فکرت باشن...!!! اه.............................................. .... .......باید رنگ عوض کنیم...........!!!!!!!!! ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت : ایران ...
تشکرها: 15,082
تشکر شده 3,294 بار در 270 پست
کتاب مورد علاقه : آثار زویا پیرزاد | الهی صد ساله شی نه صدو بیست ساله شی نه صدوبیست سال کمه همیشه زنده باشی ... دوست دارم علی ضیا رو خدا حفظش کنه با تشکر از محمد صدرا که به من فرصت داد مادری کنم . ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت : هرجا که تو باشیـــ
تشکرها: 3,958
تشکر شده 3,330 بار در 504 پست
کتاب مورد علاقه : برو به امضام سر بزن حالت من : | مرسی خیلی عالی بود. احسان کو پ؟نمیبینمش. | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت : باغ خودم
تشکرها: 19,402
تشکر شده 15,937 بار در 2,592 پست
کتاب مورد علاقه : دیوان حافظ حالت من : | بچه ها اینا شبیهن یا من توهم زدم؟؟؟ ![]() ![]() ![]() ![]() باران | +Lily با من باش | گروه مترجمین پردیس ایرانیان ای روح گمشدهء من! خیلی چیزها را از یاد برده ام ؛ خاطراتم یکسره بر باد رفته است... " ارنست داوسون" | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹ محل سکونت : تهران
تشکرها: 1,677
تشکر شده 1,619 بار در 302 پست
کتاب مورد علاقه : چراغها را من خاموش میک حالت من : | | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| تولد, جشن, در, ضیا, علی, هنرمندان |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |