| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر سقف آسمون
(View Stats)
تشکرها: 564
تشکر شده 12,374 بار در 1,021 پست
کتاب مورد علاقه : بربادرفته ، میزبان حالت من : | پست بسیار مفید : +5 امتیاز سیلام به همگی ![]() من اومدم یه کتاب نوشتم به اسم:روی ماه دشمن!!! اسمشم عین خودش عجیب غریبه.......... این اولین کارم بود و به امید اینکه توی نوشتن پیشرفت کنم اومدم بذارمش توی سایت. چون خیلی ها اینجان که میتونن اشکالای آدمو بگیرن و بهش کمک کنن. حالا من اومدم با شوق براتون داستانمو گذاشتم! ![]() نا امیدم نکنین تو رو خدا!!!!!!! لینکش می زارم.... منتظر انتقادات و پیشنهادات شما عزیزان هستم ![]() بریم که رفته باشیم! لینکش توی امضامه.......... دارم درس میخونم و نودوهشتیانمیام بعدش اسباب کشی داریم.الان هم دارم درس میخونم ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ویرایش توسط GODES : ۶ بهمن ۱۳۹۰ در ساعت ۰۷:۱۰ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر سقف آسمون
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : بربادرفته ، میزبان حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز قربون اون نقدای سازنده برم که منو کشته! | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹ محل سکونت: زیر گنبد کبود
(View Stats)
تشکرها: 2,311
تشکر شده 119 بار در 27 پست
کتاب مورد علاقه : هری پاتر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نمیشه خلاصشو بگذاری؟ | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۹
(View Stats)
تشکرها: 3,034
تشکر شده 19,970 بار در 316 پست
کتاب مورد علاقه : همه كتابها حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام دوست عزیز نمیشه یکم خلاصه داستانتو بگی؟ you never lose by loving. you always lose by holding back هرگز با عاشق شدن چیزی را از دست نمی دهی. با کنار کشیدن است که همیشه شکست می خوری. http://www.forum.98ia.com/t315230.html رمان صدای عشق | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : بربادرفته ، میزبان حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز این لینکشه.توی امضام هم هست:روی ماه دشمن | GODES کاربر سایت درباره ی یه دختره،مه روزنامه نگاره و خیلی کینه ایه!!!!!!خب فقط 2 تا پست ذاشتم برین بخونین... مقدمه هم گذاشتم..تقریبا یه جورایی میشه گفت خلاصش توی همونه!!!!!! | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: مشهد (شهر بهشت)
(View Stats)
تشکرها: 4,918
تشکر شده 404 بار در 187 پست
کتاب مورد علاقه : قران حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من این چند قسمت خوندم .خوب شروع کردی وبه شرطی خوب هم تموم میشه که زیاد کشش ندی یعنی رمانت منحصر به کل کل بین این دو نباشه. مرسی از رمانت منتظر ادامشم. پس کدامین نعمت های پروردگارتان را انکار میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | |||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : بربادرفته ، میزبان حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
نه منحصر به کل کلاشون نیست... یه چیزای دیگه هم داره.. دستت درد نکنه...اولین نفری بودی که نقذم کردی ..احساس نویسنده بودن می کنم!!!!!!!!!!! | |||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : بربادرفته ، میزبان حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز من که میدونم این نقدا نوک زبونتونه ولی روتون نمیشه بگینن | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹ محل سکونت: زیر گنبد کبود
(View Stats)
تشکرها: 2,311
تشکر شده 119 بار در 27 پست
کتاب مورد علاقه : هری پاتر حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز خب من پست هاتو خوندم.جالب بود اگه یکم بیشتر در مورد بقیه افراد هم توضیح بدی خیلی خوب میشه یعنی داستان حول این 2نفر نچرخه البته احتمالا خودت هم چنین تصمیمی داشتی.ولی من که میدونم آخرش این 2 تا عاشق هم میشن | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : بربادرفته ، میزبان حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| godes, godesکاربر, دشمن, دشمن|نوشته, روی, سایت, ماه, معرفی, نقد, کاربر, کتاب |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |