| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #21 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر سقف آسمون
(View Stats)
تشکرها: 564
تشکر شده 12,374 بار در 1,021 پست
کتاب مورد علاقه : بربادرفته ، میزبان حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز الان خودمو دار میزنم.......................... دارم درس میخونم و نودوهشتیانمیام بعدش اسباب کشی داریم.الان هم دارم درس میخونم ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #22 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 4,821
تشکر شده 379 بار در 65 پست
کتاب مورد علاقه : نیروی حال | بدون امتیاز : 0 امتیاز اول اسم رمانت جذبم کرد با خودم گفتم چه اسم باحالی ....بعد عکس رمان دیدم خیلی خوشم اومد .....پس تند و سریع خودمو رسوندم به صحفه رمانت...بعد مقدمه رو خوندم و کلی حال کردم ![]() با اینکه رمانو تا وقتی تموم شه نمی خونم . چون خیلیها یهو جا حساسش که می رسه ول می کنن بعد موقعی که خوب اعصابتو خط خطی کردن شروع می کنن به نوشتن اما ماله تو رو خوندم و کلی لذت بردم . با نسیم خوشبخت کلی حال کردم خدایی کرکر خنده است . آدم از اول تا آخر خوندن لبخند می زنه ![]() اما حالا یه انتقاد سازنده : یه جاهاییش نه خیلی زیادا یکم گیج شدم . می دونی نه همش مکالمه است یا نسیم داره فکر می کنه وقتی صحنه یهو عوض می شه آدم تا بیاد ببینه چی به چیه یکم گیج می زنه خسته نباشی و ممنوننننننننننننننن | ||||||||
| | |
| | #23 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر سقف آسمون
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : بربادرفته ، میزبان حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
اسم رمانو خودم انتخاب کردم.البته با کمک مهرنوشی گل.ولی عکسو مهرنوش گذاشت..... دستت درد نکنه رمانمو تا اخر خوندییی. واسه انتقاد خیلیها گفتن.آره رستش می کنم.آخه خودم وقتی می نویسم یا فکر می کنم صحنه هارو مجسم می کنم واسه همینه که اینطوری می نویسم.... از این به بعد درستش می کنم. اگه بچه ها زودتر می گفتن زودتر درستش می کردم. ممنون | |||||||||
| | |
| | #24 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : بربادرفته ، میزبان حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نظرتون چیه این تاپیکو پاک کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟ | ||||||||
| | |
| | #25 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت: تو هپروت
(View Stats)
تشکرها: 496
تشکر شده 705 بار در 92 پست
کتاب مورد علاقه : مادام کاملیا حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نه عزیزم چرا پاک کنیییییییی؟ من از رمانت خوشم اومد فقط یه نقد سازنده داشتم :دی حس میکنم بعضی جاها منظورت واضح نیست و خواننده گیج مشه مثلا من بعضی جاها اصلا منظور نسیمو از جمله های پشت سر همش نمیفهمم نمیدونم الان داره فکر میکنه یا داره بلند حرف میزنه مرسی ادامه بده ;) ![]() چه قد بده که بعضی وقتها فراموش میکنم تو زندگیم ctrl+z ای وجود نداره ![]() | ||||||||
| | |
| | #26 (لینک مستقیم) | |||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : بربادرفته ، میزبان حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
حداقل یه انتقادی بکنین که درستش بکنم ![]() دست شما هم در نکنه | |||||||||
| | |
| | #27 (لینک مستقیم) | ||||||||
| خبرنگار ویژه نودهشتیا ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: HELL
(View Stats)
تشکرها: 20,024
تشکر شده 57,939 بار در 4,251 پست
کتاب مورد علاقه : تبلیغ ممنوع! حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقد میکنم امیدوارم ناراحت نشی!(فقط من الان یه پستو خوندم) ![]() ببین بهتره یه حالتی ننویسی که انگار داره با دوستش حرف میزنه! ![]() بعد از افعال گذشته استفاده کنی جویدم،نه میجوم![]() بعد اینم بگم حالا این نظر منه،اینجور که فهمیدم رمان در مورد کل کل و ایناس. یه جوری باشه که دختره از او بچه پررو ها نباشه که هر چیز میگی یه جواب داشته باشه چون مسخره س و یه فرد که سر کار میره حداقل بالای 18ئه،هیچ وقت اینجوری جواب کسیو نمیده! ![]() همینا دیه. | ||||||||
| | |
| | #28 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹ محل سکونت: LaHiJaN
(View Stats)
تشکرها: 14,667
تشکر شده 8,571 بار در 1,634 پست
کتاب مورد علاقه : ZaN GhAhRaMaNe Bi MeDaL حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام من که تا اینجا همه شو خوندم به نظرم عالی بود . کارت حرف نداشت . من عاشق رمانهای اینجوریم . که توش کل کل و این حرفاست . خیلی روان می نویسی آدم از خوندنش خسته نمی شه . این مهمترین کار نویسندگیه که تو توش موفقی . نسیم و خیلی دوست دارم ![]() عاشق حاضر جوابیاشم . تا اینجا که عالی بود. فقط خواهشا زود زود بزار بهناز جونم . وقــتی همه چیز خوبه میترسم . . . مـا به لنگیدن یکــــ جایِ کار عـــادت کـــرده ایـــم . . . ![]() از راست به چپ : ددی سینا ، سرتقی ، هانی جلب ، نوه صغی ، حسین شکمو | ||||||||
| | |
| | #29 (لینک مستقیم) | |||||||||
(View Stats)
دیه اینطوریم نمی نویسم! | |||||||||
| | |
| | #30 (لینک مستقیم) | |||||||||
(View Stats)
اون قسمتاش که از مضارع استفاده می کنم،مثلا داره تعریف می کنه از مضارع به گذشته. راستش دختره خیلی کینه ایه...بچه اس.زیاد به حرفاش فکر نمیکنه! دستت درد نکنه نقدم کردی!والله کار اولمه و هیچ تجربه ای ندارم.نوشتنم هم اصلا سبکش این مدلی نبود.واسه همین به مشکل برخوردم.دستت در نکنه دوباره! | |||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| godes, godesکاربر, دشمن, دشمن|نوشته, روی, سایت, ماه, معرفی, نقد, کاربر, کتاب |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |