| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #101 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر سقف آسمون
(View Stats)
تشکرها: 564
تشکر شده 12,374 بار در 1,021 پست
کتاب مورد علاقه : بربادرفته ، میزبان حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
به هر حال ممنون.من کاملا متوجه اینکه میگید گنگ متوجه نمیشم؟؟؟؟میتونین به من بگید کجاهاش حداقل؟؟ از نقدتون هم خلی ممنون.سعیمو بیشتر می کنم دارم درس میخونم و نودوهشتیانمیام بعدش اسباب کشی داریم.الان هم دارم درس میخونم ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | |||||||||
| | |
| | #102 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت: نصف جهان
(View Stats)
تشکرها: 406
تشکر شده 120 بار در 55 پست
کتاب مورد علاقه : پنجره حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام وقتی ادامه داستانت رو خوندم یک نکته مثبت دیدم که گفتم به دور از انصافه اگر نگم قلمت ممکنه ایرادایی داشته باشه ولی نوشتت به نظرم جدیده و تکراری نیست . صفحات آخر داستان رو خوندم و خواستم با صفحات اول مقایسه ای بکنم داستان نسبت به پست های اول از ابهام در اومده و بهتر می شه با داستان ارتباط بر قرار کرد . با تشکر دوباره یه روزی گله کردم من از عالم مستی، تو هم به دل گرفتی دل ما رو شکستی من از مستی نوشتم ولی قلب تو رنجید، تو قهر کردی و قهرت مصیبت شد و بارید پشیمونم و خستم اگه عهدی شکستم، آخه مست تو هستم، اگه مجرم و مستم میگن مستی گناهه به انگشت ملامت، باید مستا رو حد زد به شلاق ندامت سبوی ما شکسته در میکده بسته، امید همه ما به همت تو بسته به همت تو ساقی تو که گره گشایی، تو که ذات وفایی همیشه یار مایی __________________________________________________ رمان قرار نبود - باران 69 ![]() http://www.forum.98ia.com/t377542.html | ||||||||
| | |
| | #103 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر سقف آسمون
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : بربادرفته ، میزبان حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
![]() خیلی ممنون.تقریبا اشکالات کارمو یه نفر قبل از شما توی این تاپیک گفت و منم جوابشو دادم ![]() سعیمو میکنم که مشکلاتمو رفع کنم. | |||||||||
| | |
| | #104 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت: نصف جهان
(View Stats)
تشکرها: 406
تشکر شده 120 بار در 55 پست
کتاب مورد علاقه : پنجره حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من نظر شخصیم رو گفتم وقت اینکه نظرات دیگران رو بخونم که نظر خودم تکراری نباشه رو ندارم | ||||||||
| | |
| | #105 (لینک مستقیم) | |||||||||
(View Stats)
راستش این که گفتی درباره ی سبک نوشتنم دقیقا یعنی چه؟؟؟؟ من دارم سعی زیادی می کنم و یه فکرایی برای اگه تونستم کتاب بعدیم می کنم ولی می بینم که سبک اون کاملا متفاوته و اگه همین خواننده هایی که دارن این داستان رو می خونن دیگه اون داستان مطابق سلیقشون نباشه پست جدید گذاشتم. منتظر نقدای دوبارتم. ![]() ![]() ![]() | |||||||||
| | |
| | #106 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰
(View Stats)
تشکرها: 2,305
تشکر شده 73 بار در 39 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خانوم شیطونه تو که همش میگی نقدنقد پس لطف کن لینک نقد هم به انداره کافی بذارررر !!! واقعا این قسمت غیر منتظره بود جاخوردم!! باید شخصیت شیطون وباحالی داشته باشی که این شخصیت هارو خلق کردی!کلا از داستانت خیلی خوشم اومد منو کلی خندوندی مرسی گلم ![]() ![]() ![]() فقط لطفا طوری تموم نکن که حسرت بکشیم وبگیم حیف این داستان که اینطوری بیخود تموم شد چون من به شدت منتظرو پیگیر پستاتم. در مورد چهره هاشون هم توضیح بده.بعدشم بهزادو بچزون که نسیم رو تو زندگیش نادیده گرفت!! موفق باشی دوست گلم. ![]() | ||||||||
| | |
| | #107 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: جایی همین نزدیکی!!!
(View Stats)
تشکرها: 2,491
تشکر شده 2,283 بار در 940 پست
کتاب مورد علاقه : خیلی زیادن!!!! حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز واقعا شوک قوی ای بود!!!!!!!حتی فکرشم نمی کردم که نسیم سرطان بگیره....توروخدا فیلم هندیش نکنی ها...نمیره یه وقت که حوصله عزاداری نداریم...کل کل ها و ایجور کارهاش باحاله...کلا داستان خوبیه...ممنون...خداحافظ ![]() دوستی یک حادثه است و جدایی ![]() یک قانون ،پس بیایید: !!!!!حادثه ساز و قانون شکن باشیم![]() | ||||||||
| | |
| | #108 (لینک مستقیم) | ||||||||||
(View Stats)
![]() نه..مطمئن باش بد تمومش نمیکنم چون واقعا پایان های بد اعصابم رو خورد می کنن...ولی فکر نکنی با گفتن اینحرف پایان داستان لو رفته ها...کلی شعبده تو آستینام دارم چهره هاشون؟؟؟یعنی بگردم و عکس پیدا کنم؟؟؟ اگه شد حتما! ممنون..کلی روحیه دادی! ![]() نقل قول:
نه فیلم هندی نمیشه..قراره بره سمت هالیوو و اونطرفا..اکشن.. ممنون. من اینجا منتظر بقییه ی نقدام | ||||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #109 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: ایران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : خیلییییییییییییییییی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام خانوم گل پستا جدیدتا خوندم خیلی تعجب کردم من که فکر اینکه سرطان داشته باشه نسیما نمیکردم ![]() تازه بهزادم داره عروسی میکنه ![]() دستت درد نکنه هنوز هم هستند دخترانی كه تنشان بوی محبت خالص می دهد.. بكرند... نابند... احساساتشان دست نخورده است ، لمس نشده اند ، تحقیر نشده اند ، آری ، هنوز هم هستند ! نادرند ! كمیاب اند !پاك اند ! روزی كه قرار می شود كنار گوش كودكی لالایی بخوانند ، شرمشان از نام " مادر " نمی شود ! و زیر آغوش همسرشان ، چشمانشان را نخواهند بست كه با رویای دیگری سر كنند... - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ![]() رمان پلیسی دوستان برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید رمان دوستان برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #110 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : بربادرفته ، میزبان حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| godes, godesکاربر, دشمن, دشمن|نوشته, روی, سایت, ماه, معرفی, نقد, کاربر, کتاب |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |